icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
10. jan 2012

@anett6212 nemysli na príznaky a nesleduj sa 😉 nechaj to tak, a uvidíš, ako to dopadne (určite dobre) 😉

momamo
10. jan 2012

@vardzikova teraz nie som v praci,,ak tak tak az vecer ale to je mega velke a rano len taka skrupinka🙂 uz mate v domceku vsetko zariadene??

vardzikova
10. jan 2012

@momamo no tak dobre no 🙄 😅 😀 , ako je to potom možne že teraz je vačšie ako rano? v domčeku ešte nemame okrem kuchyne zariadene v podstate nič, tento mesiac by sme si chceli urobiť kupelnu .. tak dufam že sa nam to aj celkom podari

azzura
10. jan 2012

@chorucka aj moj povedal že chce na narodky palicku s 2 ciarkami (21.1). bohvie ci mu to splnim 😒

lucecita
10. jan 2012

Babyyyy, som si robila ten test 😀 😀 😀 😀 😀 a dopadlo to tak, ako som čakala...bielo ako sneh, len tá jedna čiaročka..no nevadí, svet sa mi preto nezrúti, život ide ďalej a ja s mm do ďalšieho kola 😀 😀 😀 😀

momamo
10. jan 2012

@vardzikova vecer mas brusko skoro vzdy väcsie, lebo cez den papas🙂 Tak vela stastia a hlavne trpezlivosti pri zariadovani ...🙂 aku kupelnu chcete..??

mata_ba
10. jan 2012

Babyyy..toci sa mi hlavaaaa :-/ aj to moze byt priznak ci je nizky tlak?

anett6212
10. jan 2012

@fifitko25 hej chcem to tak urobit. necham to tak. 🙂

fifitko25
10. jan 2012

@lucecita testovať treba z ranného moču 🙂 isto máš teraz hormóny rozriedené pitím vody... neverím, že nie si tehu 😠

lucecita
10. jan 2012

@fifitko25 ja viem, že z ranného, ale ja som vypila akurát pohár čaju a nič viac, nič mi totižto nechutí....

delideli
10. jan 2012

@anett6212 : ja som mala cez vikend pred testovanim horzne bolesti,tiez som cakala,ze kazdou minutou dojde..

delideli
10. jan 2012

@vardzikova : nie ja som robila vcera mamatest10 a dnes biogemu pruzkovy s citlivostou 25,vysielrovnaky ako ten vcerajsi..

delideli
10. jan 2012

@momamo : dakujem 🙂🙂 som objednana na buduci tyzden vo stvrtok..dufam,ze vsetko bude ok,lebo tie 2 dni ked mala dojst mrcha som mala silne bolesti ako mavam tesne pred tym nez dojde a pobolieva ma v podbrusku s prestavkami doteraz..dnes ma nejak popichavaju vajecnkiy a bolia krize..myslim,ze je to normalne?

anett6212
10. jan 2012

@delideli joj dufam ze ja budem na tom rovnako, ale nemyslim na to uz. a kedy ides k lekarovi?

delideli
10. jan 2012

@anett6212 : 19teho..

vardzikova
10. jan 2012

@momamo jaaj že tak si to myslela, kupelnu ešte ani sami nevieme ani farbu ani nič, dnes sa ideme pozrieť po praci aby sme si už aj rovno kupili ak budu mať na sklade .. ja niekedy nemam nervy nato .. niekedy ma to potom začne baviť ako kedy

vardzikova
10. jan 2012

@delideli aky je rozdiel medzi mamatestou a tym druhym čo si pisala? 😲

chorucka
10. jan 2012

@azzura to ma tvoj mm narodky ci ty Som nepochopila 😀

delideli
10. jan 2012

@vardzikova : mamatest je o nieco citlivejsi,takze zachyti aj nizsie hladiny HCG,ma citlivost 10 a ten druhy ma citlivost 25 nejakych jednotike,presne si uz alen nepamatam akych 🙂..ale inak vyzeraju rovnkako, su obidva take obycajne pruzkove..

chorucka
10. jan 2012

@vardzikova mas to super Si skusala zmerat ten priestor na sporak 😀

anett6212
10. jan 2012

@mata_ba netusim, ale podla mna je nizky tlak lebo aj mne sa dnes obcas zatoci a aj kamoske

azzura
10. jan 2012
lusinda1989
10. jan 2012

ahojte kocky tak som tu opat 🙂

@anett6212 moja vidim ze test negat ale neboj ani ja som to nevydrzala a dnes potom ako som sa vratila z mesta som to nevydrzala a testla som sa aj ja a moj bol tiez negat..... mrcha zatial nikde ale celu noc ma hrozne bolelo v podbrusku na pravej strane tak som sa ani nevyspala poriadne :( takze sme v tom spolu :(

anett6212
10. jan 2012

@lusinda1989 ahoj, tak ja mam ju dostat v nedelu, tak dufam ze nepride. lebo uz som dnes mala bolesti ako pred mrchou, ale preslo to. a teraz ma obcas pichne vpravo v podbrusku. tak sme v tom veru ze spolu. musime este verit ze nepride

anlady
autor
10. jan 2012

Ahojte opäť, viem, už sa pýtam 3 x,ale znervozňuje ma ten môj výtok. Už trvá 7. deň. Už je taký tmavo hnedý trošinku s krvou, hustý a ťahavý.Lekárovi sa môžem objednať asi až keď mi to skončí, že?
Predtým sme sa každý deň snažili o bábätko. Ak by to bolo tehu, na koľko percent to tak môže byť? A kedy by som si mala spraviť test? Nemám pravidelne menštruáciu a prvú menštruáciu som mala naposledy 14. 12.2011.
Ešte raz Ďakujem za pomoc

fifitko25
10. jan 2012

@lusinda1989
@anett6212 sa to tu rozsypalo s negatívnymi testami ☹ ☹ ale kým nie je mrcha, nič nieje stratené 😉

momamo
10. jan 2012

@delideli neboj sa, nieco podobne som mala aj ja ...Podbrusko ta pobolieva ako pri ms, mne bolo povedane ze je to normalne roztahuje sa ti maternica🙂 Ja to mavam este sem tam doteraz, ale uz nie tak casto ako predtym, teda v dobe ako si teraz ty ...

delideli
10. jan 2012

@momamo : dakujem,to mi odlahlo 🙂 tak nech sa len pekne maternicka rozhiahne 🙂

lusinda1989
10. jan 2012

@anett6212 ahoj ja som mala tu moju dostat vcera a posledne meiace chodila nacas viem ze jeden den meskania nic neznamena ale tak som sa tesila ze si konecne na teste najdem dve ciarocky.... stale ma boli na pravej strane podbruska a dobra sprava je ze slepak uz nemam tak ten to neni 🙂

momamo
10. jan 2012

@delideli zle ti nebyva ..?? Podla poslednej ms si kolky tt..??