icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
9. nov 2011

okej dakujem vam , cakammmmmm 😀 😀 😀 😀 😀 , nastastie nemam vela prachov, hi hi

eri28
9. nov 2011

@gelinka75 a dufam, ze doklepeme mne uz je aj do placu, tato nalada, je lepsia ako pred mrchou chvilu smiech, potom depka, ked toto nie je tehu ja uz sa nikdy nesnazim hi hi 😀 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

napiste niekto, ze ste tehu, aby som mala lepsi den, ale iba pravdu 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
9. nov 2011

čaute divečatá a spoločné snažilky...ja v práci ale už len hoďku 😎 celkom to dnes ušlo, ale pociťujem nejaký výtok, je hrudkovitý, spravili sa mi na intimke 2 guličky a neviem čím to je...ešte som to nemala...a aj teče troška...no fakt divné u mňa, alebo to môže byť antibiotikami čo beriem od pondelka?

anlady
autor
9. nov 2011

@lucecita Ahojky, ja už len pol hodku 😎
No ja si myslím, že to môže byť tými antibiotikami - ten výtok. A na tie guličky,by som skusila Canesten-len tak si dať navrch. On je proti zápalom atd

purina12345
9. nov 2011

@lucecita joj moja tak dúfam že to neni mykóza, ATB ju spôsobujú ☹

anlady
autor
9. nov 2011

@lucecita, @purina12345 má pravdu ☹

eri28
9. nov 2011

pravda ta mikoza, aj ja sa hniezdim obcas svrbi , doki mi dala termin az na piatok tak to doskrabem hi hi, inac ja som dnes nebola v praci ststna ako blcha, ale zato si vikend odmakam ako kazdy hi hi, ked sa nieco nezmeni, mozno zazrak, este je skoro, ale snivam 😀 😀 😀 😀 😀

edmi
9. nov 2011

ahojte baby.ja mam uz termin tento mesiac do gyn-fivu kedze sa nam 11 mesiacov nedari, ale tento mesiac som si nasla pozitivnu ovulacny test akurat prisiel manzel domov z 10 dnovky,a snazili sme sa po 4 dnoch od ovulky ma boli a picha podbrusko az do teraz co je 22 dc ale uz menej,chodim na zachod,zvecsene prsia mam a zacinaju ma uz boliet,nafuknute brusko mam a plynatost,dufam ze som tehotna myslim ze su to priznaky tehu ale musim cakat az do buducej stredy kedy mam dostat MS,to by bola sranda keby som musela volat do gyn.fivu ze som ostala tehu🙂))

eri28
9. nov 2011

@edmi vitaj medzi nami akurat to riesim aj ja, hi hi, a nie som tu sama, akurat ked to teraz vyslo ja to nepredycham

eri28
9. nov 2011

ten test som nemala ale pozitivny, ale ja testom neverim vytok bol taky ako ma byt, aj cipok 😀 😀 😀 😀 😀

inac keby to vyslo baby toto mi bude chybat, to je iny adrenalim, este keby nie som nevadi, lebo potom budu spravy, len ze papame rastieme neskor rodime a to uz neni ono, toto je adrenalin 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

fb sa moze skovat, toto je lepsie citanie, hi hi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

dnes nikto novy tehu 😀 😀 😀 😀

cyklamenka
9. nov 2011

Ahojte vsetky prvosnazilky 🙂 Sranda, kolko nas zacalo tento mesiac a podobne 🙂 Ja tiez, odkial ste?

eri28
9. nov 2011

vela snazilkuje, inac ahoj
@cyklamenka vsetci cheme vianoce s bruskom a mimi, inac ja som z Blavy, momentalne rodicia okres malacky, stupava, ale ja zijem a snazim sa s mojou hnedou laskou v amsterdame 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

zacitala som sa o jednej snazilke isla som do kolien co prezila, ale je tehu mozem gratulovat nasla som ju tu na inom fore hi hi 😀 😀 😀 😀

gelinka75
9. nov 2011

@eri28 daj link nech si precitam 🙂

cyklamenka
9. nov 2011

No veru, pod stromcekom traja, si vravime aj my
😀

eri28
9. nov 2011

@gelinka75 biely husty vitok hned prva ta cica +ľ neviem kolko cisiel nasmiala som sa strasne aj napinave, citaj

gelinka75
9. nov 2011

@eri28 no vsak ale neviem kde v tejto teme na zaciatku? :D

eri28
9. nov 2011

baby to chceme vsetky a kolko ich neni zaregistrovanych a tuzia ja prosimmmmm si tiez mimi 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

ano ta prva cicka ci ake meno

eri28
9. nov 2011

ale dost stran kym som sa docitala, ze je tehu 😀 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

@gelinka75 mas ju

eri28
9. nov 2011

az teraz som si vsimla, ze pisem do temy zaciname na zimu to je pravda, ale u mna uz minuly rok v zime hi hi

gelinka75
9. nov 2011

@eri28 hej uz vidim, co ti pripomina teba? :D

purina12345
9. nov 2011

@edmi ahoj, moc ti držím palce aby to vyšlo, len som trošku nepochopila, snažlili ste s v deň keď si našla pozitívny test alebo 4 dni po?

eri28
9. nov 2011

trosku hi hi

eri28
9. nov 2011

@gelinka75 ano trosku hi hi

aliaxa
9. nov 2011

ahojte babenky ovu test kupim normalne v lekarni?