Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Tak ahojte dievčatá.Taj ja som dnes dostala menzes,fnuk a to som mala teda cyklus 32..Chcem sa len opýtat,myslíte ze ked som mala ovu na 20DC,tak sliznica maternice bola uz prichystaná na menzes a preto sa vajíčko na 20DC neuchytilo?myslíte,že další cyklus budem mat uz skor ovu?
dnes v noci sa mi snivalo ze som bola tehotna....taky krasny sen to bol 🙂 dufam, ze to bola predpoved na tento mesiac 😀 😀 ale este musim vydrzat, dnes je len 18DC 😠
to cakanie je strasneeeee!!!!
@jorgie : to cakanie je na to fakt najhorsie.. 😠 ale dufam,ze sen sa ti vyplni 🙂
ja som 21DC a vobec sa mi nechce do testovania , este by som rada dufala, ale na druhej strane by som uz najradsej hned chcela vediet na com som- z coho vyplyva, ze sama neviem co chcem.. 😖
@eri28 : dufam,ze do vianoc sa uz vsetky stretneme v inej (cakacej) teme a budeme sa stazovat ako sme vygrcali stedrovecernu veceru 😀 😀 😀
@jarmila82 : to ma mrzi, ze to tento mesiac nevyslo..nikdz som nenavidela MS tak ako teraz..mrcha zakerna ☹
ale drzim palceky na buduce 🙂 a skus zacat s tym meranim BT, pomoze sa ti to zorientovat v cykle..
@anlady @purina12345 tak dúfam, že to nie je mykóza, veď ma nič nesvŕbi a pipi nie je zečervenaná, je taká ako vždy 😀 ale uvidím, ak to bude pretrvávať zavolám doktorovi či to môže byť tými liekmi, ináč užívam DUOMOX...poznáte to niektorá?
Baby ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/354c87, nejak sa drzim nizsie zatial, zvyknem uz mat tak 36.9, alebo 37. no uvidime. a to cakanie je fakt des a hroza. A u mna este duplom kedze mam cyklus od 30-35.
@delideli ja som si tento mesiac povedala, ze nebudem testovat az do kym mrcha nebude aspon par dni meskat. minuly mesiac ma trocha ponatahovala a prisla o dva dni neskor....takze tento mesiac sa budem snazit vydrzat.....len neviem ci sa mi to podari.....ja by som tiez najradsej chcela vediet hned
@purina12345 ved to....(ne)cakanie na mrchu trva nekonecne....ale vsetko ostatne ide super rychlo....ked si predstavim ze Vianoce su za rohom....a ja nemam este ani jeden darcek kupeni....no hroza 🙂
@lucecita : ja prave neviem, povodne som chcela az na buduci tyzden, ked uz bude lepsia sanca, ze to vyjde tak ako ma..vcera a dnes mi ale odporucili baby z Grafov BT, aby som uz skusila dnes-zajtra..mam doma ale iba obycajny biogema tehu test s citlivostou 25, citlivejsi som nezohnala a z netu teraz nema vyznam objednavat..takze asi nakoniec vydrzim..som len 21DC, pri 28 +/- 2 dnovom cykle (aj ked som mala ovu dost skoro,takze uz som 10DPO)..
@purina12345 sory v den pozitivneho testu sme sa s nazili aj 2 dni ponom a dakujem.
@edmi tak by to môhlo výjsť, držím palce a tiež je super že už máte zabezbečenú poistku
@purina12345 ano som rada ze tam ideme ale racsej by som bola keby sme uz nemuseli,ty sa kolko snaziz o mimi
@edmi no mi máme už 5 mesiacov snaženia za sebou a najbliššiu ovu asi až do marca prešvihnem v práci, tak ma čaká dlllllhé obdobie
@purina12345 jaaaj aj s mojim muzom je to take tazke skonbinovat ked robi 10 dnovny, a tak len mesiace utekaju a utekaju
@edmi veru, tak vieš čo prežívam 😢
@delideli veceru a grcat, preco nie 😀 😀 😀 😀 , akurat som rozmyslala co na silvestra, viete si predstavit, ze snazilkujeme pre mna je to depka velka pomoc, ja uz tam chcem zrnko ryze na silvestra
vsetci co cakate, tak ako ja poviem vam mam tusaka, ze nam to vyslo a kaslem na napinave cakanie zijem vo sne ,ze som a hotovo a zobudi ma iba mrcha 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@aliaxa ano