icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
10. jan 2012

@jorgie to poznam. ja som tiez radila aby sa skor netestovala kamoska a ja som sa testla skor ako ona. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 naozaj sa lahsie hovori ako spravi 🙂 a ako sa dnes citis?

anett6212
10. jan 2012

@mata_ba ahoj, vsetko po starom. aspon co som si vsimla. ziadna nova tehulka nepribudla. A ako ti je?

jorgie
10. jan 2012

@anett6212 dnes sa citim v norme, ale vcera vecer ked som bola v klude (potom ako som testovala) som citila take predmrchovske tlaky ze som si bola ista ze mrcha do rana pride....a zatial nic, uz ani tie tlaky nie su take silne...len obcas nieco zacitim
a ty ako, nejake priznaky? kolky si ty dnes dc? ty mas tusim este par dni casu, kym bude meskat nie?
ja som dnes DC 28...podla poslednych dvoch cykov by uz mrcha mala meskat (posledne dva boli 26dc) ale predtym som mala aj 30DC. Preto nebudem testovat skor ako v sobotu...to bude/ak bude dc 32

mata_ba
10. jan 2012

@anett6212 cely den mi je zle..chvilku lepsie,potom zas na blinkanie..ale drzim sa 🙂 mamina sa mi smiala,ze ona to takto mala 9 mesiacov..uf..som strasne zvedava ako dopadnem..lebo ak mi to nerobi fazulka,tak to bude zle ☹

vardzikova
10. jan 2012

@lucecita hm škoda a ja že už to začalo .. jooj ale ma naťahuje svina jedna konečne ked chcem aby prišla tak jej sa nechce milačik ale tebe sa to testovanie zajtra blíííííííži

vardzikova
10. jan 2012

@monika707 ahoj dobre 😉

vardzikova
10. jan 2012

@radka_m tak to si moja ešte počkaš kym testneš 😀

vardzikova
10. jan 2012

@anett6212 tak tak mojka už len sa nechaj prekvapiť 😉

fifitko25
10. jan 2012

@jorgie negativny? Ty si bola a aj ostavas mojou favoritkou týždňa, takze Žiadna mrcha 🙂

lusinda1989
10. jan 2012

kocky a co si myslite o zacti vypadavania vlasov???

fifitko25
10. jan 2012

@lusinda1989 jaaaaaaaj tak to mne vlasy padajú stále a v zime Ešte viac....

lusinda1989
10. jan 2012

@fifitko25 lebo mne nepadali velmi vlasy ale nejak v poslednej dobe zacali velmi velmi dnes rano ked som sa docesala som mala plnu kefu vlasov :((((

kikaneu
10. jan 2012

@lucecita čoooo? neverím.....veď to nie je možné, aby ti vyšiel negatívny test....sa tak nehrám... 😠 skúsiš ešte zajtra ráno? hm?

fifitko25
10. jan 2012

@lusinda1989 to je aj ročným obdobím v zime su vlasy slabšie

mata_ba
10. jan 2012

@lusinda1989 aj mne velmi padaju..ale v zime to je bezne..

lusinda1989
10. jan 2012

@fifitko25 hmm moze byt ale doteraz som nic take nepozorovala.... 🙂)))

anett6212
10. jan 2012

@jorgie ja som 19DC takze ja mam este ca. ja ju necakam v nedelu. ale dnes som mala pocit ze uz pride, ale uz je dobre. rano ma davilo na grckanie. kupila som slaninovy rozok a zle mi z neho prislo. a potom prislie tie bolesti a poobede uz bolo dobre. je ot cele take divne

anett6212
10. jan 2012

@mata_ba tak dufam, a drzim palce aby to bola fazulka a nic ine. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anett6212
10. jan 2012

@vardzikova presne tak a ty tiez 🙂

jorgie
10. jan 2012

@fifitko25 dakujem ti moja
ja viem, ja som sa tiez sama sebu zblbla 🙂 moje podvedomie mi stale hovori, ze to hnedkaste spinenie co som mala na DC21 bolo implantacne spinenie....lenze test bol negativny...bud bolo este moc skoro, ja sprosta som asi mala pockat a testovat rano, nie vecer, alebo mrcha sa dostavi v najblizsich dnoch

vardzikova
10. jan 2012

@kikaneu čože vyšiel jej negativny test? 😲 😲 😲 😲

anlady
autor
10. jan 2012

baby- vtierknem sa k vám. no tentokrát test opäť nič ☹

fifitko25
10. jan 2012

@jorgie úplne ta chápem a rozumiem, tiež Vidím za svojimi priznakmi tehu 😀 som len 23DC a to hrozne čakanie....

jorgie
10. jan 2012

@anett6212 to davenie moze byt aj dobre znamenie 😉
a ten pocit, ze uz uz pride mrcha poznam....uz niekolko krat za posledny tyzden so si myslela ze uz musi prist lebo take krce som mala ze az ....a zatial nic!
Drzim ti moc palceky a budem na teba v nedelu mysliet! ak budem moct, tak sa sem v nedelu pridem kuknut na tvoje //.

fifitko25
10. jan 2012

@vardzikova Áno Lucinka testla a zatiaľ nic.... Aké ono to Ešte príde 😀

vardzikova
10. jan 2012

@fifitko25 čožeee a ja som si bola ista že je tehu 😒 o moj chudačik ..

jorgie
10. jan 2012

@fifitko25 najhorsie je to, ze ja uz som to tehu videla niekolko krat 😀 a este nikdy som nemala pravdu. ale tentokrat sa strasne upinam na to implantacne spinenie 🙂
to mas pravdu, to cakanie je hrozne...mne teraz kazdy den pripada aspon 48 hodin dlhy 😀
aky mas normalne cyklus? kolko dni este musis cakat?

kikaneu
10. jan 2012

@vardzikova no, testla....som to tu hľadala skoro pol hodiny, správu od nej.....nechápem, fakt....graf má krásny a test biely....

vardzikova
10. jan 2012

@kikaneu a na ktorej strane to pisala?

fifitko25
10. jan 2012

@jorgie mavam 28-29 dnove, doktor mi doporučil na 26 DC, tak skúsim v piatok 😀 lieči sa totiž clostilom, utrogestanom a aj pregnyl som uz 2x dostala.... Ak to vyjde, budu u nas Druhé Vianoce.....