icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
9. nov 2011

@lucecita : menim nazor kazdu chvilku 🙂, tak uvidim 🙂
@eri28 > drzim palce, aby si na silvestra mohla uz len detske sampanske 🙂

eri28
9. nov 2011

@edmi okej napisem aj tebe moje priznaky dlhsie som tu nebola bola som na skype
moja ja som prestala fajcit smrdi mi ciga a mapina ma 2 dni som v robote skusala, zvyk a stresy, ale vzdala som to nefajcim asi od pondelka nepametam bolesti vcera velke v podbrusku tlmila som paracetamolom, dnes okej prsia pamela anderson moze zavidiet, a obcas brusko hlavne ked som hladna boli, jem vela a pijem vela, bolesti krizov, a na 2 tyzden tehu to staci, este zacina asi kandida, alebo mikoza 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ale tehu nemam potvrdene iba snivam a zobudi ma o 11 dni mrcha, prisaham, ze sa opijem chcem radsej opicku, ako tocenie hlavy ked idem vecer do postele, a dva dni stavam zelena to staci na teraz no nie 😀 😀 😀 😀 😀 😀

flavia1
9. nov 2011

je to strasne toto čakanie, ja mam dostat zajtra alebo pozajtra alebo cez vikend 🙂 mam 26 dnovy cyklus takze zajtra alebo pozajtra.
Inak mám pravdaze príznaky tehotensta 🙂 🙂 😀 točenie hlavy, velmi bolavé prsia, som nervozna a v pondelok a utorok by som len plakala, dnes uz v pohode, bud sakra silne PMS alebo zeby..... no neviem, ale brucho ma od vcera boli ako pred M....

rybicka3
9. nov 2011

@delideli @edmi pridavam sa k vam, ja sa tiez buduci tyzden Ms nechystam dostat 😎

edmi
9. nov 2011

@delideli dufam aj ja drzim palce

kikaneu
9. nov 2011

@flavia1 no, ja mávam cyklus 29 dňový a dnes je ten 29 deň....tak som tiež hrozne zvedavá....z príznakov mám len časté cikanie, ale to len dnes a len odkedy som domov z práce prišla, takže tak od 15:00 🙂

eri28
9. nov 2011

prestan, lebo placem od stastia uz dnes do pipiny 😀 😀 😀 😀 😀 😀

flavia1
9. nov 2011

@kikaneu no, to by mohlo byt 🙂 bolieva ta aj bruško pred M alebo žiadne príznaky pred M nemávas? más pocit, že príde M.

edmi
9. nov 2011

@eri28 no to tipoviem ze ty tehu budes ani testnut nemusis🙂)))))))))))
ale drzim ti silno palce aby to vyslo,ja zatial chute nepocitujem ani pachy ale bolest podbruska hej tak pevne verim ze mrcha zla nedorazi a pojde vsetko tak ako ma byt

edmi
9. nov 2011

@rybicka3 tak pevne verme ze ju nedostaneme a budeme mat silno pozitivne ciarky

eri28
9. nov 2011

@delideli to s tym sampanskym si ma dostala tak som sa rozosmiala, ze som to povedala mojmu, aby nemyslel, ze cutujem s chlapom a zacne ma podozrievat 😀 😀 😀 😀

rybicka3
9. nov 2011

@edmi ja s nicim inym ani nepocitam 🙂

eri28
9. nov 2011

@edmi moja vies kolko mesiacov predtym boli priznaky, dokonca dva mesiace mam vedsiu podprenky, z dievcata sa stala zena asi, aj bez mimi, ale ked budes mat pravdu ja ta vybozkavam od stastia, lebo psychika pracuje uz ticho neviem ci mam plakat, alebo smiat, asi by som sa fakt najradsej opila, ale nie som alkoholicka, len mi to ide na hlavu. a som mynuly mesiac po laparoskopii19.11, neviem ci to nie je po op velmi rychlo som nabehla do prace
citala som ze ked robi tehu manualnu pracu, mava bolesti v podbrusku vedsie, a ja upratujem v hoteli neviem zeny moje, ale tehu do vianoc vsetci preco, mi cakame, panne Marii to zjavil anjel a hned vedela, ze je v tom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
9. nov 2011

@flavia1 bežne mávam, pár dni pred, také kŕče....aj teraz mám také slabšie pobolievanie....no snažím sa na to nemyslieť 😠

roka84
9. nov 2011

zdravím spolusnažilky 😉 takže ja mám dnes za sebou 30 DC a bolesti ako pred mrchou.... ako píše eri28, ja nefajčim už cca. 2týždne a ani nemienim!!! Zaujímave je, že keď som v práci, bolesti nie sú také hrozné, ale akonáhle ostanem v kľude, tak ma ide utrhnúť.... ide to panvových kostí a kríže ☹ Inak silné bolesti mám normálne aj pred mrchou, tak už som fakt zmätená a ako aj vás takisto aj mna to čakanie neskutočne ubíja....neviem prestať na to myslieť a modlím sa, aby som nezačala krvácať, teda mrcha.... 😠
Radšej budem takto trpieť ako dostať krámy!

kikaneu
9. nov 2011

@roka84 a teplotu nemeriaš?

eri28
9. nov 2011

@rybicka3 ciarky aj pre mna inac sa s vami nebavim a 2 prosim si 😀 😀 😀 😀 😀

flavia1
9. nov 2011

@kikaneu velmi ti prajem, aby nedosla M. 🙂 a teda vsetkym vam prajem 🙂 🙂
no ja sice bolesti mam, ale verim, ze nepride...

kikaneu
9. nov 2011

@flavia1 ďakujem 🙂 aj ja doprajem ostatným....no, uvidíme ako to celé dopadne 🙂

edmi
9. nov 2011

@rybicka3 ani ja veru a mas nejake priznaky??

eri28
9. nov 2011

@roka84 ked ma predbehnes zavidim a budem gratulovat a fajcenie nechutilo, alebo preco si prestala, ja mam chut zapalit, ale nechuti, a pomaly uz aj chut ustupuje, a ty. mne cakanie aste 11 dni, ty ides do ciela, tak stastnu cestu a pis, lebo sa aj s tebou prestanem bavit 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

baby neako je nas vela co cakame a verime, ze nepride, tak potom vsetci povinne na silvestra detske sampanske, a vysledky piste rychlo, a vsetky tehu povinne 😀 😀 😀 😀

lucecita
9. nov 2011

@kikaneu nemysli na to, budeš tehu 😀

kikaneu
9. nov 2011

@lucecita snažím sa, no je to ťažké 🙂 vďaka

gelinka75
9. nov 2011

baby hodte aj mne trocha optimizmu 😀 😀 hlavne @eri28 s tebou musi byt doma veselo 😀 😀

lucecita
9. nov 2011

@eri28 a všetko naznačuje že ja ty si tehu...tak sa o seba staraj 😉

gelinka75
9. nov 2011

@lucecita ten duomox poznam, davala mi ho minule na hrdlo..take velke tabletky...

lucecita
9. nov 2011

@gelinka75 moja peknáááá, aj tebe držkám palčeky, nech máš čo najskôr //

roka84
9. nov 2011

@eri28 vedela som, že keď sa začneme snažiť, že by sa patrilo aj prestať 😉 no potom mi aj manžel (fajčiar) hovori, že nech už nefajčím.... prestala som akože pred ním, ale ked bol 2 dni pracovne mimo, išla som si zapáliť a myslela som, že hodím hneď šabľu.... veľká nechuť a ten smrad .... na hnussss....no a už je to skoro 2 týždne... ani chuť ani nič.... kiež by mi to vydržalo... len sa obávam, že keď príde mrcha, tak bude tá chuť iná 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

tie co mame skoro priznaky jednoducho bola rychlo ovu a aj testy by mohli byt presne pred mrchou, ale ja netestujem mynuly mesiac bol za kocik testou a skoncila som na operacnom stole, ze asi tehu hi hi, a v bruchu krv stara, zevraj nebolo mimi neverim lekarom....
a tie co nemaju priznaky ziadne, ale blizi mrcha boli neskor oplodnene a mrcha bude meskat test moze byt aste negativny a vysledok vsetky sme tehu a ja chytim infarkt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀