Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@luciok a hlavne je že ta bavy lebo ta moja ma vôbec nebaví
@lusinda1989 budem drzat prsteky 🙂
@azzura @vardzikova no co zatial tu nemame nove tehulky okrem puriny a delideli? 🙂
@vardzikova vsak ja vim ako si to myslela 😀 😀 , jasne že som mladica a to ma osobne nepoznas 😀 😀 😀 . Preto rada hovorim kolko mam rokov, lebo mi nechcu verit 😀 😀 😀 😀 😀
@lusinda1989 🙂 dakujem
@vardzikova Ty čo robíš? Prepáč, neviem, lebo nestíham vždy všetko prečítať..
@lusinda1989 zo zaciatku asi nijako nezistis kim sa ti to nerozrastie kade tade a budes mat boesti Potom sa to zistuje laparoskopiou Mozes mat silnu mrchu alebo slabu alebo krvacanie mimo cyklus alebo spinenie Tam je toho vela
@adriana_13 tak vies ako som to myslela...mladucka v tomto spojeni akoze okolo 20 - 23...ja mam 25 🙂
@vardzikova
@lusinda1989
@azzura tak to budem musieť asi urobiť 😒
@anett6212 mojo co je dnes s tebou????
@vardzikova tak este porozmyslaj aby si potom nelutovala
@chorucka aha no tak to teda nic moc...ale aaspon uz vies na com si nie ?
@vardzikova pekne kachlicky, take budes mat? len na zem si vyber nieco tmavsie a hlavne nie biele sparovacky, lebo na tom vidno vsetko
@gelinka75 ee zatiaľ sa nik neprihlasil a ty vieš o niekom? tak kachličky eše len vyberam ale tie sa mi najviac pačia takže asi vyberiem tie
@azzura milačik tak to určite ,, ja kebyže ťa uvidim tak ti typujem 34 😀 😀 😀 😀 ale nie robim si srandu 33 😀 😀
@luciok ja som potom od noveho doktora doniesla papierik, že si ju žiada a ma mi ju dat do vlastných ruk. Teraz mam uzasneho uja doktora 🙂 sa tolko so mnou pipla, furt mi nejake vysetrenia a testy robi a ako posledne su prefuky a potom nam dava pol roka a ked nic, tak ideme na umele. povedal, že na vsetko treba cas a veri že prirodzene otehotniem, iba nesmiem tlacit na pilu
@lusinda1989 no ja viem na com som a viem co to obnasa preto by som uz rada mala babo
@luciok ja robim v renaulte asistentku príjmu .. hruuuza ty ľudia su niekedy neskutočny 😠 zabiť ich malo
@vardzikova srandiska, ja že 40 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@vardzikova vsak skus, ak sa ti paci 😉 😉