Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@monika707 neverim tomu... neviem nechcem sa zasa sklamat....
@kat25ka no sak to asi bavi tych nasich chlapov najviac 🙂
@vardzikova co ty vies 🙂.mozno to bude skorej,ako si myslis 😀 😀 😀 😀
@lusinda1989 aj ja si myslim,len to zahovaraju aby to tak nevyzeralo...
mna zas picha na tej strane kde to neni ok ☹ asi ma rovno porazi
@kat25ka presne tak tie ostatne stresy co mame my okolo toho ich vobec nezujimaju....
@lusinda1989 no to verim to sklamanie je na tom to najhoršie viem o čom hovoriš aj ja som si myslela minulý mesiac,že by už nemusela prísť lebo meškala skoro dva tyzdne a ona svina napokon potom prišla ☹
@gelinka75 cítim sa všeliako, raz dobre raz zle...ale zasa ma nejako začína napínať na vracanie 😠 graf ti posielam... http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 čo ťa pichá, vaječník?
@lusinda1989 jj ved to...je to strasne zle s tou pracou, a ako dlho si nezamestnana?
@palculienka2011 my mame ruzovu kupelku a aj dlazbu a okolo vane a zrkadla mame vylozene listely so slonikmi 😀 😀 neviem ci take este vyrabaju, ale do noveho domu chcem take iste
@monika707 a co sa jej stalo ze meskala tak dlho svinucha jedna co zabludila niekde??? ja sa tak sklamavam uz niekolko mesiacov... :(
@bubacik5 k poslednemu novembru som dostala vypoved... takze odvtedy a predtym som bola v uk... ale teraz opat doma...
@lusinda1989 neviem možno to bolo tym,že to bol len druhy mesiac po tom čo som vysadila HAK alebo možno aj tým,že som bola trocha prechladnutá neviem ale dufam,že tento mesiac už nepríde ale nerobím si falošné nádeje lebo tomu neako neverím ona svina asi zase dojde
@lusinda1989 jejda, a ani na absolventsku prax z uradu by si nesla?
@bubacik5 na tej som uz bola ked som skoncila SŠ a teraz by mi ju asi nedali 🙂
@monika707 ja ked som vysadila HAK som mala pol roka hrooozne nepravidelnu mrchu.... raz meskala vyse mesiaca...
@gelinka75 našla som odkaz na môj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0

@lusinda1989 noo,ten moj tiez,ale co mu ine ostava,asi ho bavi snazenie...xi xi