Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 jj ved pokial nie je mrcha, je vsetko mozne🙂
dievčatá pomoc !!! máte skúsenosti s mamatestom 10? v návode je napísané, že výsledok bude známy do 3 minút a vraj výsledok odčítaný po viac ako 5 minút nemusí byť dobrý..... ja som teraz jeleň, lebo fakt som nestopovala minúty, proste som si urobila test, išla som umyť zuby a potom som tam našla ducha.....
@zuzanka9999 tak tak.... 🙂)) ja som dnes mrchu dostala http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e aj som klesla...síce mala prísť zajtra..ale aspoň si to odtrpím doma..a nie v práci... ☹
@zuzanka9999 ja neviem moja, či je to objektívne - môže výsledok testu byť zlý, keď som sa naň pozrela po 5 minútach?
@fifitko25 mojááá daj testík..odfoď........ 🙂
@zuzanka9999 ja si to zapisujem na FF do grafu a tam mi to samo ukazalo. som nemohla tomu verit, ze az na 26DC prisla a celkova dlzka to potvrdila. Tak ti prajem pekny den
@mattuliatko30 a vtedy ked je tepltoa najnizsia je ovu???? nech uz prode ta mrcha chcem zacat merat, a aky teplomer pouzivas?
@fifitko25 podla mna ak mas ducha tak tam je a to nevadi ze si si to odcitala po 5 min. urob si aj zajtra, on bude silniet postupne🙂))) boze ako sa strasne tesiiiiiiim, to je super🙂)))
@ivka228 no tak sups do merania, a meriavas aj cez mrchu?
@zuzanka9999 veď som na to myslela, že skúsim zasa zajtra, som len 26 DC, takže hladinu HCG nemusím mať ešte vysokú.... božeeeeeeee, čo ak to vyšlo 😅 😅
@zuzanka9999 digitálny.....meriam okolo šiestej....hej..najskôr prudko klesne...a keď začne stúpať..tak v ten najvyšší bod tam bola ovu...tak som to pochopila..deň pred....na niečo to meranie je dobré...
@fifitko25 ak to vyslo, co podla mna vyslo,je to fantasticke 🙂))))) kolko ste na tom pracovali? zabudla som🙂
@mattuliatko30 aha cize po poklese ked dosiahne po stupani najvyssi bod- je ovu. dobre vediet ja som myslela ze ten najnizsi
@zuzanka9999 cez mrchu nemeriam. zatial som si merala 2 cykly a vyslo mi to vzdy az vyrazne po mrche, takze pre mna to nema zmysel.
@zuzanka9999 už takmer rok sa snažíme....
@ivka228 fakt, po mrche? to je zvlastne
Paaa letim uz 😀
@zuzanka9999 vieš čo,?...som z toho už aj ja jeleň 😀 malo by to tušim byť ten najnižší....http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e skús pozrieť...mne to dalo na 14 deň...aj keď myslím,že som mala skôr ovu...
@zuzanka9999 myslela som vyrazne neskor po mrche, najskor 15DC, takze som sa asi poplietla.

@fifitko25 supeeeeeeeeeeeeeeeeer gratulujeeeeeeeeeeeeem mojka🙂))))))