icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
13. jan 2012

@azzura jasne...aj ona bude aj ty 🙂 🙂 🙂

anett6212
13. jan 2012

@lusinda1989 ahoj, mala som dva dni volno. a tento tyzden sme prestahovani pri svokre lebo sa nam preraba kupelna, a ona nema doma internet, ale uz som na tri dni opat tu. co je nove?

anett6212
13. jan 2012

ahojte, co je nove? nechce sa mi citat 100 stran do zadu? je nejaka nova tehhulka? co mate nove baby? 🙂 🙂 🙂 🙂

danjelca
13. jan 2012

@vardzikova napíš na: poradna@socpoist.sk : odpovedaju za 1 deň a presne ta uistia či ti to vychádza.

mattuliatko30
13. jan 2012

@vardzikova moja..tak sa ukľudni..a urob fotečku...nech kukáme na to aj my 🙂 😉

delissavt
13. jan 2012

@delissavt no ved nastup na matersku si upravis s lekarom nejako, ved sa mozno bude dat dohodnut! ak porodis skor, stracas narok! to viem na isto! musi to byt presne 270 dni, ani o den menej! bohuzial.... 😖

delissavt
13. jan 2012

@vardzikova no ved nastup na matersku si upravis s lekarom nejako, ved sa mozno bude dat dohodnut! ak porodis skor, stracas narok! to viem na isto! musi to byt presne 270 dni, ani o den menej! bohuzial....
odpisala som sebe, boze :(

anett6212
13. jan 2012

@vardzikova ahoooooooooooooj, si tehu? blahozelam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

l_e_n_o_c_k_a
13. jan 2012

@fifitko25
@vardzikova jeeej babule to je super... Zuzi, vidis, vcera vecer som mala pravdu 😉

gelinka75
13. jan 2012

no tak muz mi volal, ze zvladol spermiogram, ze nemal nervy, len to bolo take zvlastne tam to spravit, ze tam boli casaky a ze aj dvd, ale nepustal si to, vysledky nevieme, lebo nemohol cakat a cez telefon nepodavaju, ideme potom na konzultaciu, tak sa dozvieme, este sa smial, ze "moc som tam toho nedal" 😀 😀 😀

danjelca
13. jan 2012

@vardzikova

ano. Pre svoj pokoj napíš na ten link čo som ti poslala.Mne to vyšlo o hubu: dala som si poistenie 4.1-7.1 zistila ducha:D Zachránilo ma len to že som pred rokom menila prácu a teda sa mi započítava aj ukončené povinné nem. poistenie od predchádzajúceho zamestnávatela. A potvrdili mi to v sociálnej, že nárok mi vzniká. Nemenila si náhodou aj ty prácu?rok dva dozadu?

vardzikova
13. jan 2012

@delissavt diky moja diky.. ale ved potom by som sa nemohla hodiť na marodku?naprikad

vardzikova
13. jan 2012

@danjelca dnes tam napišem určite

vardzikova
13. jan 2012

@mattuliatko30 moja ale ja niesom nervozna z toho že som možno tehu ale to že mi nevychadza DNP 😠

zasha
13. jan 2012

@gelinka75 a kde bol na tom vysetreni? vas tam poslal gynekolog? platili ste?

gelinka75
13. jan 2012

@vardzikova co tam po DNP, hlavne ze si tehotna 😀 😀 😀 dnes si to uzivaj

vardzikova
13. jan 2012

@delissavt budem sa musieť s dokym dohodnuť 😠

vardzikova
13. jan 2012

@anett6212 ja neviem asi ... zajtra testnem a uvidim

gelinka75
13. jan 2012

@zasha no nas odporucil dr. do centra, tak uz chodime na vysetrenia, zatial sme nic neplatili 😉 uvidime neskor

lucecita
13. jan 2012

Bré ránko...dnes je fakt piatok 13teho...aha môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a teraz neviem či mám plakať alebo sa smiať 😀 😀 😀 😀 ale asik dávam hlavu hore a ideme ďalej...

anett6212
13. jan 2012

@vardzikova jaj a ja ze uz vies. daj nam hned vediet.a nevychadza ti ten DNP?

gelinka75
13. jan 2012

@lucecita cooo, s takym grafom a mrcha? ja uz nicomu nerozumiem 😠

lucecita
13. jan 2012

@gelinka75 ja takisto....ja neviem čo sa to stalo 😠 😠 😠 😠 ale nevadí, už som to aj čakala...mám hlavu hore a basta, nezložím sa z toho...

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova @fifitko babyyy, vy máte duchov????? to ja dobre čítam? tak gratulujeeeeeeem 😅

vardzikova
13. jan 2012

@danjelca nie ja som pracu triroky nemenila ja som stale v tej istej

vardzikova
13. jan 2012

@gelinka75 no tak jasne.. a žiť budeme zo vzduchu 😠

vardzikova
13. jan 2012

@anett6212 tak to vyzera že mi nevychadza

vardzikova
13. jan 2012

@lucecita čau lasko 😉

gelinka75
13. jan 2012

@lucecita no to je ako ja prvy cyklus co som merala, teplota 37,2 a na obed uz mrcha veselo isla, ani mi teplota neklesla, jasne treba hlavu hore, aj ja to tak beriem, bude co bude, skor ci neskor sa podari 🙂

vladka1828
13. jan 2012

@vardzikova ani ja som nemala okrem meškajúcej mrchy a citlivých prsníkov žiadne príznaky.......a doma mám 5 pozitívnych testov 😀 😀