Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 ahoj, mala som dva dni volno. a tento tyzden sme prestahovani pri svokre lebo sa nam preraba kupelna, a ona nema doma internet, ale uz som na tri dni opat tu. co je nove?
ahojte, co je nove? nechce sa mi citat 100 stran do zadu? je nejaka nova tehhulka? co mate nove baby? 🙂 🙂 🙂 🙂
@vardzikova napíš na: poradna@socpoist.sk : odpovedaju za 1 deň a presne ta uistia či ti to vychádza.
@vardzikova moja..tak sa ukľudni..a urob fotečku...nech kukáme na to aj my 🙂 😉
@vardzikova no ved nastup na matersku si upravis s lekarom nejako, ved sa mozno bude dat dohodnut! ak porodis skor, stracas narok! to viem na isto! musi to byt presne 270 dni, ani o den menej! bohuzial....
odpisala som sebe, boze :(
@vardzikova ahoooooooooooooj, si tehu? blahozelam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@fifitko25
@vardzikova jeeej babule to je super... Zuzi, vidis, vcera vecer som mala pravdu 😉
no tak muz mi volal, ze zvladol spermiogram, ze nemal nervy, len to bolo take zvlastne tam to spravit, ze tam boli casaky a ze aj dvd, ale nepustal si to, vysledky nevieme, lebo nemohol cakat a cez telefon nepodavaju, ideme potom na konzultaciu, tak sa dozvieme, este sa smial, ze "moc som tam toho nedal" 😀 😀 😀
ano. Pre svoj pokoj napíš na ten link čo som ti poslala.Mne to vyšlo o hubu: dala som si poistenie 4.1-7.1 zistila ducha:D Zachránilo ma len to že som pred rokom menila prácu a teda sa mi započítava aj ukončené povinné nem. poistenie od predchádzajúceho zamestnávatela. A potvrdili mi to v sociálnej, že nárok mi vzniká. Nemenila si náhodou aj ty prácu?rok dva dozadu?
@delissavt diky moja diky.. ale ved potom by som sa nemohla hodiť na marodku?naprikad
@danjelca dnes tam napišem určite
@mattuliatko30 moja ale ja niesom nervozna z toho že som možno tehu ale to že mi nevychadza DNP 😠
@vardzikova co tam po DNP, hlavne ze si tehotna 😀 😀 😀 dnes si to uzivaj
@delissavt budem sa musieť s dokym dohodnuť 😠
@anett6212 ja neviem asi ... zajtra testnem a uvidim
Bré ránko...dnes je fakt piatok 13teho...aha môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a teraz neviem či mám plakať alebo sa smiať 😀 😀 😀 😀 ale asik dávam hlavu hore a ideme ďalej...
@vardzikova jaj a ja ze uz vies. daj nam hned vediet.a nevychadza ti ten DNP?
@vardzikova @fifitko babyyy, vy máte duchov????? to ja dobre čítam? tak gratulujeeeeeeem 😅
@danjelca nie ja som pracu triroky nemenila ja som stale v tej istej
@gelinka75 no tak jasne.. a žiť budeme zo vzduchu 😠
@anett6212 tak to vyzera že mi nevychadza
@lucecita čau lasko 😉
@vardzikova ani ja som nemala okrem meškajúcej mrchy a citlivých prsníkov žiadne príznaky.......a doma mám 5 pozitívnych testov 😀 😀

@azzura jasne...aj ona bude aj ty 🙂 🙂 🙂