icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
13. jan 2012
vardzikova
13. jan 2012

@vladka1828 ale ja mam len tu mrchu 😖

gelinka75
13. jan 2012

@vardzikova tak nie, ale co sa hned stresujes? ved chces byt tehotna, tak si musela pocitat aj s tym, ze to nevyjde presne podla toho ako pridu peniazky, neboj vsetko sa utrasie, verim tomu, hlavne bud v pohodke teraz 🙂

danjelca
13. jan 2012

vyjde ti to tehotnost trvá 270 dní cca a ty si sa dala poistit mesiac pred. Ideálne. Akože čo ti nevychádza?🙂)

anett6212
13. jan 2012

@fifitko25 blahozelam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nech vam to vyjde 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anett6212
13. jan 2012

@vardzikova podla toho co citam, tak ti to vyjde. ako vies ze nie? na 100% ti to vyjde. uvidis.

azzura
13. jan 2012

@lucecita 😒

fifitko25
13. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ešte to nie je isté.... ale ďakujem 😉

lucecita
13. jan 2012

@gelinka75 no vidis, tak sme na tom rovnako...len som rozmyslala nad tym, ze obmedzim MK, lebo uz mi to to rozoberanie troska habka na rozum 😀 😀 😀 😀 teplotku merat budem nadalej, ale nebudem sa tak stresovat a pozorovat ako doteraz...a kaslem aj na ovu testy, proste pojdeme na to ked budeme mat chut a nie ako to mame nalinkovane podla MK...

mattuliatko30
13. jan 2012

@vardzikova prečo by ti nemalo???...práveže to vychádza, nie?...tušim mesiac ako otehotnieš by si si mala platiť...suseda si začala tesne ako to zistila..a to už jej chýbalo 12 dní

azzura
13. jan 2012

@gelinka75 tak to ma za sebou, vsak co tam mohol dat, ked bol v strese a este aj vcera ste snazilkovali

vardzikova
13. jan 2012

@danjelca tak počitala mi to .. počkaj neviem teraz ktora a vychadzalo mi to tak že ani mi to nevychadza skus sa mi nato pozrieť ty prosim nech budem kľudnejšia ...

vardzikova
13. jan 2012

@mattuliatko30 ja neviem .. začala som si to platiť až v polovici decembra ...

vardzikova
13. jan 2012

@anett6212 šľak by to trafil..idem počitať dni ..

mattuliatko30
13. jan 2012

@lucecita moja nesmúť som stebou http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ani mne nepriniesol 13 piatok šťastie

mattuliatko30
13. jan 2012

@vardzikova kedy presne?????

anett6212
13. jan 2012

@vardzikova ak si to platis mesiac skor, tak ti to vyjde

lucecita
13. jan 2012

@mattuliatko30 tak ideme krámovat spolu 😀 😀 nie, ja nesmutim, len ma to troska zaskocilo...ale uz je dobre, to ja vzdy len v ten prvy moment som smutna a potom to prejde a uz to preslo...

vardzikova
13. jan 2012

@anett6212 TAK PLATIM SI TO OD polovice decembra .. vychadza?

danjelca
13. jan 2012

kedy si si to založila?
Pozri tehotenstvo trvá 270 dní-9 mesiacov. Čiže ty sa na sociálke opýtaj že či si môžeš požiadať dnom pôrodu až materské čo ti pekne a s predstihom výjde. Napíš im, lebo ja som tu o tom vela diskutovala až som im napísala a som kludná.270 dní ty moja výjde aj keby si čo robila.

vardzikova
13. jan 2012

@mattuliatko30 v polovici decembra

mattuliatko30
13. jan 2012

@lucecita aj ja som smutná...vždy ako krámy prídu..potom mám 5 dní veget...krče síce...je mi na nič...zle...hlava sa mi točí....ale potom to prejde... 🙂 a šup...začneme merať..a budeme porovnávať 🙂))) už sa zase nato teším...

vardzikova
13. jan 2012

@danjelca a mam im tam napisať aj to kedy som mala poslednu m. ? alebo nemusim? ja už nevieeem

mattuliatko30
13. jan 2012

@vardzikova u nich je podstatné , kedy máš termín pôrodu...ale to sa samozrejme môže posúvať...neni to nikdy pevné....ale malo by ti to vyjsť..ak všetko pôjde tak ako má...a porodila by si načas

lucecita
13. jan 2012

@mattuliatko30 ja meriam aj pocas...nejak mi to nevadi, teplomer si umyjem....tak tak, potom to zasa zacne...ale ja tu moc chodit uz nebudem, neprospieva mi to nejak...aj teraz tento tyzden to obmedzujem, nechodim sem nejako casto....

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova halooooo, som ti pisala ci mas ducha a ty nic...kasli na DNP pocas materskej, ak nie si si ista, tak sa hod teraz na PN a takisto sa ti peniazky vratia....

danjelca
13. jan 2012

@vardzikova napíš im termín 20 september.
a dátum založenia DNP.
Alebo pre pokoj duše im napíš dátum pôrodu o cca 14 dní menej..keby sa ti to posunulo..ale aj tak ti to výjde🙂

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova polke septembra mas splatenych 270 dni a kedy mas cca termin?

vardzikova
13. jan 2012

@mattuliatko30 tak to dufam,, aj mne sa zda žeby som to mohla stihnuť

aknedz
13. jan 2012

@vardzikova ahoj moja, co to citam? Mas pozit.tehu testik? Necitala som velmi dozadu. Inak s tym DNPO je to tak, ze staci ked si to aj tyzden pred pocatim zacnes platit, to mi tvrdila pani na socialke....tak neviem, podla mna Ti to vyde 😉