Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita milačik ale ja ešte nemam zaplatenim 270 dni takže PN by bola asi uplne na prd.. termin mam cca 19.9. takže to je o chlp
@vardzikova podla mna ti to vyjde, ale ako hovori danjelca napis im mail. a uvidis
@aknedz mojka to važne? stači aj tyžden pred? božeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dakujeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 hned som kľudnejšia
@vardzikova no mohla, ale pravdepodobne by si nemala narok na marodku vyplacanu z DNP :( aspon tak mi to bolo povedane.... az po uplynuti tych 270 dni :(((( je to na prd :(
@aknedz tak ovulku som mala pred silvestrom t.j. niekedy 30. decembra a platim si to od polovice decembra
@anett6212 už som napisala a čakam čo mi odpišu
@delissavt no ja viem milačik.. ja akurat zisťujem aj to ..že zaplatim 270 dni a potom sa hodim na marodku .. bude to o prd akurat to v tom že budem musieť sedieť doma ale to by som prežila
@vardzikova a ešte je to tak, že keď si nahodou na PN, tak si DNPO platiť nemusíš a ráta sa ti to do tých dní ako keby si platila....ak si bola aspoň 2 roky pred otehotnením zamestnaná, tak dokonca po 26týždňoch platenia DNPO môžeš ísť na PN a pôjde ti vysoká - z toho najvyššieho vymeriavacieho základu ak si doplácaš do najvyššieho. Takže ak by to predsalen nevyšlo na tú materskú (lebo to neviem ako je) každopádne sa dohodni s doktorom, nech ťa nechá na PN po 26 týždňoch platenia a pôjde ti taká PN ako by ti šla materská (aspoň tak mi bolo vysvetlené na sociálke)
@vardzikova a kolko ti meska mrcha?ja som uplne v...ak to nie je tehu,tak to je cele zle ☹ uz som si myslela,ze dojde mrcha a nic..nechapem ☹ ale moooooc sa tesim s tebou a @fifitko25
@fifitko25 dnes mam piatok 13teho...dostala som mrchanu 😠 kuk moj graf : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ale nevadi, idem dalej....ale tebe gratulujem Zuzka a tesim sa s tebou 😉 😉 😉
a co myslite baby,mozem si zacat platit DNP teraz?da sa to este,resp. vyjde mi to?uz tomu vobec nerozumiem. platila som si ho minuly rok ale iba 1 mesiac ,termin mi vypocitala na 14.9.2012..dakujem za akukolvek radu,lebo som z toho jelen a kamoska zo socialky co mi radila predtym,ma naposledy uz len zrusila,nech sa na to vykaslem,ale ona s tym priamo nepracuje,musela po rady behat za kolegom,tak uz sa jej asi nechce..
ak by sa este dalo na to prihlasit,potrebovala by som paltit len to minimalne,dalo by sa to?
@vardzikova kedy presne si si to zacala platit? (datum)
@vardzikova hlavne sa nestresuj vypoctom dnp, bud kludna, si tehotna, teraz je dolezitejsie to, aby si babo vynosila, aby vsetko dobre dopadlo a aby bolo zdrave... a vsetko ostatne pride, neboj, to s dr nejako uhrate aby to dnp vyslo 😉
@vardzikova no moja, sak aspon by si sa v praci nestresovala, ja by som sa hodila tiez na marodku ak by som otehotnela 😉
@mattuliatko30 ja som tiez po mrche teraz, 5DC....
@vardzikova uvidis, vyjde ti to
@delideli nerozumiem sa ja osobne tomu ale mala by si si to platit 270 dni vkuse pred porodom....alebo potom sa to da este tak, ze si odplatis 270 dni a ak neotehotnies, tak to potom mozes prerusit a minimalne 26 tyzdnov pred porodom zacat platit znova....podla mna by si mala zajst na socialku a spytat sa, ci by sa ti ten mesiac zapocital 😉
@fifitko25 @vardzikova dievcata ak to vyslo tak gratulujeeem!!! a tesim sa na fotky testikov! 😉 a drzim palce,nech ciarky silneju, inak sa neznepokojujte duchmi, lebo v tu prilozenej tabulke je ako moze hormon hcg kolisat 🙂
@vardzikova nie ty máš meškajúcu mrchu a ducha na teste 😀 😀 a ten sa nezjaví len tak pre nič- za nič 😉

@azzura praveze sme potom nesnazilkovali, podla mna to bude stacit, ale ved nemoze naplnit kelimok doplna 😀 😀