icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
10. nov 2011

no pozrite, môj graf dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 prečo to tak kleslo? ☹

azzura
10. nov 2011

@zabka88 dakujem, uz asi 1,5 roka. Jasne ze som bola u doktora a aj som ho vymenila, lebo mi po hormonalnom profile stanovil diagnozu neplodna. Tak ma vystresoval. Teraz mam super doktora, furt mi nieco vysetruje a nieco najde :(

zabka88
10. nov 2011

@azzura uff, by som mu asi ublizila take povedat.. no verim ze ta vystresoval, hlavne ze uz si v dobrych rukach.. budem držať palčeky nech sa zadari čoskoro 😉

lucecita
10. nov 2011

@azzura fuuu, to mi je luto....a manzel bol na spermiograme?

azzura
10. nov 2011

Dakujem, kamoška mi tento tyzden oznamila že je tehu. Lebo som ju zblbla, aby tiez skusali, aby potom ked budu chciet nedopadla ako ja. A na prvy sup otehnela

azzura
10. nov 2011

@lucecita bol, uz 2x...vsetko ok. To ja som chybna 🙂

lucecita
10. nov 2011

@azzura tak to jej zavidim ale v dobrom...tak nech sa drzi a opatruje...

azzura
10. nov 2011

@lucecita vsak aj ja jej to doprajem

delideli
10. nov 2011

@zabka88 : kludne prid, ja sice mam zatial len zaklady 🙂, ale kazdy den sa ucim nieco nove 🙂

lucecita
10. nov 2011

@azzura nie si chybna, len trosku "poranena" ja tomu tak tiez vravim...ja mam tiez problemik, ale leicime ho...uvidi sa decembri na kontrole a ak sa nezadari, tak niekedy na jar by sme poslali manzelika na spermiogram...

azzura
10. nov 2011

ja som uz vselico absolvola, teraz som mala ist na laparku, ale v case ovulacie som zacala krvacat do brucha. To zistil doktor, ked som bola v utorok na folikulimetrii a vynadal mi ze som mu nevolala, že to nie je sranda. Ci som nemala bolesti, ale take ine ako v case ovulky, ja ze ano, ale snazila som to predychat, lebo som si myslela ze to tak ma byt. Tak a teraz cakame co z toho bude....

azzura
10. nov 2011

@lucecita chlapsky spermiogram kolise v polrocnom intervali, raz moze byt dobry a za pol roka spatny. Aj u nas to bolo tak, ked som bola nastavena s liekami a vsetko fungovalo, tak on bol na tom zle a teraz je on na tom dobre a ja zle :(

lucecita
10. nov 2011

@azzura a ake to boli bolesti, vies ich opisat alebo k niecomu opisat? ja mozno pojdem na laparku v januari, pretoze mam cystu na lavom vajecniku a od pondelka ako uzivam antibiotika, mam stale bolesti na nom...a dneska pri cikani som sa az skrcila od tolkej bolesti...

azzura
10. nov 2011

bolel ma neuveritelne lavy vajecnik ale az tak ze mi to vystrelovalo do konecnika, ze som potrebovala ist na WC a ani sa postavit. Ta bolest sa stupnovala od soboty a v nedelu vecer okolo 22 hod sa to nedalo vydrzat a potom zrasu to o 22.30 prestalo, nechapala som. Doktor zistil ze som mala ovulku, praskol folikul a zlte teliesko krvacalo, ukazoval mi to na ultrazvuku, a aj sliznicu som mala idealnu, co nemavam....tak teraz neviem

lucecita
10. nov 2011

@azzura no ty kokooos, tak az take silne bolesti nemam....uvidim ako bude dalej....ale vcera ma ten vajecnik nebolel, ale manzel mi doneho vecer nechtiac buchol laktom, a od vtedy boli a boli.....ale uz prestava... 😖 ale musela si si vytrpiet s tym teda....

azzura
10. nov 2011

@lucecita no vies, ja som si myslela že to je taka silna ovulka a ona bola ale spojena s krvacaním. teraz doky caka ci nebudem tehotna, ak nie tak hned ako dostanem kramy mi bude vybavovat laparku. Tak ja uz som z toho vsetkeho magor.

barushkaaam
10. nov 2011

Ahoj babule. Tak co nove? Su tu nejake nove tehulky? ja len, ze som tu zostala a snazim sa rozsirovat tehu virusy, tak sa len chcem spytat, ci uspesne 🙂

azzura
10. nov 2011

@barushkaaam ahoj, aj ja si prosim tehu virus..........dakujem 🙂

barushkaaam
10. nov 2011

@azzura vsak preto ma niektore baby tu poprosili, aby som tu zostala, aby som vas "nakazila". Tak teda tfuj, tfuj azzura, nech ti skoro vyjdu krasne 2 // ako mne 😉

azzura
10. nov 2011

dakujem pekne. a ty sa pekne opatruj, aby ste boli v poriadku 🙂.

barushkaaam
10. nov 2011

@azzura jasne, budem 🙂 tatik sa o nas perfektne stara, nemusim doma nic robit 😀

gelinka75
10. nov 2011

@barushkaaam opluj aj mna prosim ta ☹

barushkaaam
10. nov 2011

@gelinka75 zelam vela, vela stastia. Tfuj, tfuj 🙂 🙂 kolky DC si?

gelinka75
10. nov 2011

@barushkaaam dakujem 😀 ja som 24DC, asi 11DPO, este si pockam do mrchy asi tak 3-4 dni, ale je to dlhooo, toto cakanie je strasne..obdivujem kocky, co sa dlho snazia

eri28
10. nov 2011

caute herecky 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
10. nov 2011

konecne som dorazila z prace dnes ma vyzmykali ako citron, ale zajtra idem na gyndu koli kandide, tak nejdem do prace.....jupiiiiiiiiiiiiiii

eri28
10. nov 2011

teraz na vas nemam vela casu za chvilu idem do kostola na adoraciu, pravidelne v stvrtky tak hodim modlidbu aj za vas

eri28
10. nov 2011

@lucecita draha teba caka laparka v january, ja som ju minuly mesiac znakla na jednicku, a mozes byt tehu, ked ides na zakrok.....
inac ja cakam navstevu z ameriky o jeden den po tebe 2O.11, , ale myslim ze rusia let koli snehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , jednoducho chem byt tehu o nie
dnes nic zvlaste okrem tych naliatych prsnykov a strie na prsiach, si citim krize, aspon viem ze ich mam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
uz iba 10 krat sa vyspinkam a uvidime........

eri28
10. nov 2011

okej zeny citam vas tento mesiac tovidim, ze nas je tu 5 asi naeke skrite plus minus 2 takze idem do toho kostola sa opytat ci to sedi, aj tam hore 😀 😀 😀 😀 😀 😀
caute kto vladze snazilkujte moj chlap sa vzdal, babovka no nie 😀 😀 😀 😀 , inac ja som rezignovala skor ako on... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

roka84
10. nov 2011

čaute baby.... dnes nič nové, stále čakám.... príde-nepríde-príde-nepríde..... 😖