Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Dakujem, kamoška mi tento tyzden oznamila že je tehu. Lebo som ju zblbla, aby tiez skusali, aby potom ked budu chciet nedopadla ako ja. A na prvy sup otehnela
ja som uz vselico absolvola, teraz som mala ist na laparku, ale v case ovulacie som zacala krvacat do brucha. To zistil doktor, ked som bola v utorok na folikulimetrii a vynadal mi ze som mu nevolala, že to nie je sranda. Ci som nemala bolesti, ale take ine ako v case ovulky, ja ze ano, ale snazila som to predychat, lebo som si myslela ze to tak ma byt. Tak a teraz cakame co z toho bude....
bolel ma neuveritelne lavy vajecnik ale az tak ze mi to vystrelovalo do konecnika, ze som potrebovala ist na WC a ani sa postavit. Ta bolest sa stupnovala od soboty a v nedelu vecer okolo 22 hod sa to nedalo vydrzat a potom zrasu to o 22.30 prestalo, nechapala som. Doktor zistil ze som mala ovulku, praskol folikul a zlte teliesko krvacalo, ukazoval mi to na ultrazvuku, a aj sliznicu som mala idealnu, co nemavam....tak teraz neviem
Ahoj babule. Tak co nove? Su tu nejake nove tehulky? ja len, ze som tu zostala a snazim sa rozsirovat tehu virusy, tak sa len chcem spytat, ci uspesne 🙂
@barushkaaam ahoj, aj ja si prosim tehu virus..........dakujem 🙂
@azzura vsak preto ma niektore baby tu poprosili, aby som tu zostala, aby som vas "nakazila". Tak teda tfuj, tfuj azzura, nech ti skoro vyjdu krasne 2 // ako mne 😉
dakujem pekne. a ty sa pekne opatruj, aby ste boli v poriadku 🙂.
@azzura jasne, budem 🙂 tatik sa o nas perfektne stara, nemusim doma nic robit 😀
@barushkaaam opluj aj mna prosim ta ☹
@gelinka75 zelam vela, vela stastia. Tfuj, tfuj 🙂 🙂 kolky DC si?
@barushkaaam dakujem 😀 ja som 24DC, asi 11DPO, este si pockam do mrchy asi tak 3-4 dni, ale je to dlhooo, toto cakanie je strasne..obdivujem kocky, co sa dlho snazia
caute herecky 😀 😀 😀 😀 😀
konecne som dorazila z prace dnes ma vyzmykali ako citron, ale zajtra idem na gyndu koli kandide, tak nejdem do prace.....jupiiiiiiiiiiiiiii
teraz na vas nemam vela casu za chvilu idem do kostola na adoraciu, pravidelne v stvrtky tak hodim modlidbu aj za vas
@lucecita draha teba caka laparka v january, ja som ju minuly mesiac znakla na jednicku, a mozes byt tehu, ked ides na zakrok.....
inac ja cakam navstevu z ameriky o jeden den po tebe 2O.11, , ale myslim ze rusia let koli snehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , jednoducho chem byt tehu o nie
dnes nic zvlaste okrem tych naliatych prsnykov a strie na prsiach, si citim krize, aspon viem ze ich mam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
uz iba 10 krat sa vyspinkam a uvidime........
okej zeny citam vas tento mesiac tovidim, ze nas je tu 5 asi naeke skrite plus minus 2 takze idem do toho kostola sa opytat ci to sedi, aj tam hore 😀 😀 😀 😀 😀 😀
caute kto vladze snazilkujte moj chlap sa vzdal, babovka no nie 😀 😀 😀 😀 , inac ja som rezignovala skor ako on... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
čaute baby.... dnes nič nové, stále čakám.... príde-nepríde-príde-nepríde..... 😖

no pozrite, môj graf dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 prečo to tak kleslo? ☹