icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubacik5
13. jan 2012

@vardzikova juchuuuu ja sa tak tesim 😀 😀 😀 a tvoj to uz vie?

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba tak sa potom ponahlaj domov. budem cakat dobre info. joj moja drzim ti palce. nech je to ta fazulka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sandy3911
13. jan 2012

@vardzikova paráda, gratuluejm 🙂

anett6212
13. jan 2012

@aknedz ja som si zacala platit nemocenske pred dvomi rokmi a o mesiac som bola na pnke a hned mi platili aj z dobrovolneho.

lusinda1989
13. jan 2012

@anett6212 hej hej to sa podusia jablcka so skoricou citronom a vanilkovym cukrom a da sa to medzi dve vrstvy cesta.... 🙂

annie6
13. jan 2012

@aknedz pokial viem, je tam rozdiel sa mi vidi, ze ked si zamestnana stale, tak ked chces aj z DNP, tak z povinneho (prace) aj dobrovolneho musis mat z oboch 270dni aby si mala narok...neviem isto, skus napisat do socialky, aleo si precitaj tu: https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212 velmi sa bojim co mi povie ☹ citim v kostiach,ze budem sklamana..

anett6212
13. jan 2012

@lusinda1989 hej poznam ho. ten je fajnucky. ja nejdem teraz piect lebo nemam kde kedze tento tyzden sme pri svokre a ja som cez vikend v praci tak moj muzicek bude tento tyzden bez kolacika. co uz. 🙂 🙂 🙂 🙂

bubacik5
13. jan 2012

@fifitko25 podla mna to taky rozdiel nerobi...ved uvidis hadam si testnes zajtra znova a bude to tam silnejsie 🙂

vardzikova
13. jan 2012

Babky tak toto my vysvetlite ..
Nárok na materské zaniká uplynutím 34. týždňa od vzniku nároku na materské. Vy uvádzate predpokladaný termín pôrodu na 19. septembra 2012, preto šiesty týždeň pred predpokladaným termínom pôrodu vychádza na 8. august 2012. V prípade, ak sa poistenkyni vyplácalo materské pred očakávaným dňom pôrodu menej ako šesť týždňov, má nárok na materské do konca 28. týždňa odo dňa pôrodu, ale najdlhšie do konca 34. týždňa od vzniku nároku na materské.
ako to mam vlastne teraz chapať?

lusinda1989
13. jan 2012

@anett6212 heh no to ja som doma a stale sa nudim tak s peciem kolaciky 🙂 zajtra rano budem na teba pri testovani mysliet 🙂 hadam sa nam to podarilo 🙂)))

aknedz
13. jan 2012

@annie6 no 270 dokopy tak je to myslene, ak som spravne pochopila, ci? 😀 ja uz som z toho blbec, mne teraz tiez ide PN aj z DNPO ale zatial len z minima, lebo este nemam odplatenych 26 tyzdnov (zacala som 19.9.2011)

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba uvidis. ale ak z toho nic nebude, tak len hore hlavu a treba sa snazit dalej. ked to ma prist, tak to pride. som sa dopocula ze od nas jedna porodila pred 5 a 3 rokmi deti a dala ich sesternici nech sa o ne stara a teraz tento tyzden porodila tretie dieta a dala ho na adopciu. to je strasne. ona deti nechce a sypu sa jej a my co chceme, tak tazko to ide.

anett6212
13. jan 2012

@lusinda1989 podobne aj ja. budem ti tiez drzat palce. potom daj info ze ako si dopadla. ja tu budem okolo deviatej kym otvorim predajnu. ta tak. ja by som si uz aj teraz urobila. joj som zvedava.

vardzikova
13. jan 2012

@bubacik5 ja mam pocit že sa tešiš viac ako ja.. moj mm to vie rano sme spolu čakali na vysledok

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212 tzv.zakon schvalnosti..ale tak viem,ze to nie je koniec sveta..a presne,co ma byt bude..ale bola by som velmi stastna..ale zase dnes je piatok 13 😀 takze tak..

lusinda1989
13. jan 2012

@anett6212 heh no ja este neviem kedy sa zobudim zalezi to od toho 🙂))

lucecita
13. jan 2012

@kikaneu ahojky moja...taaaak, pomaličky ťa budem dobiehať 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 tak ma tam niekde počkaj na pol ceste a potom budeme spolu aj tehulkovať, oki? 😉 mojka, dneska som bola zaniesť maródku na sociálku a tá pani mi povedala, že to DNP budem dostávať do 1.dňa maródky a nie až od 11. dňa...čiže, prvých 10 dní dostávam zo sociálky + doplatok z roboty a od 11 dňa len od sociálky...tak keď nie som teraz tehu, tak aspoň sa mi peniažky touto maródkou pekne vrátia...tak ju idem naťahovať ako sa len dá 😀 😀 😀

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba a mozno ze je dnes 13teho, tak ti to vyjde. uvidis

nikasv29
13. jan 2012

@vardzikova ahojky moja tak ti blahoželám zo srdiečka ti to prajem 🙂 no vidíš nakoniec si ma predbehla lebo mne mrcha došla síce trvala len 2-3 dni ale došla. Blahoželám a ticho závidím 🙂 a ako dlho ste sa snažili???

anett6212
13. jan 2012

@lusinda1989 tak sa vymenme. ja si chcem tiez dlhsie pospat uz. som uz unavena. aj teraz ked zatvorim oci, tak tazko sa mi daju otvorit.

annie6
13. jan 2012

@aknedz hm, tak ked uz ti ide pn, tak potom asi ano :D

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212 riesime to tu ako sisi 😀 a vzdy skoncime - uvidime 😀 a pritom sa daco dozviem uz o par hodiniek..

lucecita
13. jan 2012

@mattuliatko30 ja sem budem chodiť, ale nie nejako často, aby som sa netrápila...proste ak to má vyjsť, tak to vyjde...ale grafík tu samozrejme hodím, o to sa neboj 😀 😀 😀
@fifitko25 noooo mala, ale nič z toho, ale fakt nevadí, idem ďalej a nebudem sa stresovať...idem si to proste len užívať a nebude to pre mňa snažilkovanie, ako to bolo doteraz, ale milovanie s manželom...ale keď je tam duch, tak je to dobré, ja sa tesíííím a verím tomu, že si tehulka... 😉

aknedz
13. jan 2012

@annie6 ale zatial lenz minima....povedala tam ta pani na socialke(bola zlata, som ju potrapila 😀 ), ze ked dovrsim 26 tyzdnov - t.j. niekedy v marci, tak by mi mala ist uz z maxima....uvidime, dufam, ze budem dovtedy ok 😉

lusinda1989
13. jan 2012

@anett6212 kludne ja by som hned isla do robotky keby nejaka bola 🙂 v stredu idem na pohovor tak sa tesim 🙂

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 presne tak. j asom tiez zvedava ci pride mrcha ci nie. a zajtra rano si idem robit test. som fakt zvedava ze co. este mas dve hodinky cas. joj ja uz by som bola riadne nervozna na tvojom mieste

annie6
13. jan 2012

@vardzikova tak to ti len napisali v podstate to, ze narok na materske je 34tyzdnov :D

annie6
13. jan 2012

@aknedz tak ked povedala, tak ano, je to tak, ze ked mas bez prerusenia 26tyzdnov zaplatenych az potom je z maxima 😉

anett6212
13. jan 2012

@lusinda1989 tak to ti drzim place. ja uz potrebujem aspon tyzden volno. vkuse tu som. zastupujem aj veducu lebo chodi do skoly tak vsetky vikendy taham ja 12 hodin a uz nevladzem. a za dva dni som si neodychla lebo prerabame kupelnu tak pocujem len vrtanie, buchanie a pri tom si clovek neodychne. sli sme teraz na tyzden ku svokre, ale to som tam ako na navsteve a tez si tam neodychnem