Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 juuuuuuj skoda moja:((((((( nebojte kocky do leta sa nam to podari🙂)) treba verit, musime verit!
@palculienka2011 no vidiiš tooo ,... ked nechcem aby to vyšlo tak to vyjde ... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sama som sa z toho ešte nespametala zajtra urobim ešte jeden a ked tam bude ešte jeden duch tak už asi veriť budem...a ja čo som testovať už nechcela čo?
@zuzanka9999 ja som tak verila teraz, ze uz verit nebudem a ani si nic na sebe vsimat nebudem. ked pride tak pride. kaslem aj na testy. som strasne sklamana. aj tie priznaky a aj doktor vravel ze mam vacsiu maternicu tak nechapem. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ☹
@zuzanka9999 mojkaaa foto dam až zajtra ok 😉 dnes sa mi už nechce .. 😉
@aknedz moja takže to DNP som si dala 7 decembra takže to dufam stiham 😉 🙂
@vardzikova dobr dobre budem sa tesit
@anett6212 ja som mala tiez take nervy v oktobri, ale nejako sa s tym zacinam zmierovat pomaly. koko sa snazite?
@zuzanka9999 uz 5 mesiacov. a vy?
@vardzikova ahoj myslis ze by sa mi to poistenie oplatilo platit ak by som po liekoch otehotnela za take dva - tri mesiace ?
@anett6212 my pol roka, od augusta sa snazime :( sme na tom rovnako. hned sa vratm idem sa osprchovat.
@aliaxa no tak teraz po novom neviem lebo .. viem že tam sa plati najmenej okolo 100 eur .. a to sa mi zda akosi veľa ale ked maš nato tak by som si to určite platila
@zuzanka9999 je to pre mna hrozne zistenie z esom dostala mrchu, lebo svagrina sa snazili mesiac a hned nam oznamili ze je tehu, a ja opat nie. je to pre mna hrozne. presne pred tromi rokmi som potratila a presne vtedy nam svagrina oznamila ze je tehotna. a teraz je to tu opat len s tym rozdielom ze nam sa nedari. je mi naozaj hrozne. v pohode pockam
@vardzikova tak 100 je vela veru ☹
@aliaxa no 100 eur je veľmi veľa ja by som si to po novom nemohla platiť
babenky, rozhodla som sa, kedze DNP zanika a ja nie som tehu, tak nechcem byt teraz tehotna. chcem to co som davala do socialky odkladat mesacne a nasetrit lebo materska je velmi nizka a ja som len na dobu urcitu prijata a to by ma hned aj prepustili. co si myslite?
@zuzanka9999 ahoj mojka ano mne test ukazal az na 39DC 🙂. mojka ak mrska nepride, tak skus este testnut neskor a ak zas nebude nic, tak sa popytaj dokyho,lebo aj to boliace podbrusko moze byt priznakom tehu 🙂.skus pockat 2 dni a testni a uvidis, co ti ukaze 🙂
@vardzikova n o 🙂 ja som taka bosorka veeeelika a celu noc som sa prihovarala tehu duchom ,aby k tebe prisli 😀 😀 😀
@vardzikova tak som prepasla sancu mat lepsiu materskuu ach smola
@vardzikova precitaj si toto http://blog.etrend.sk/mihalblog/2011/12/15/dobr... podla toho, co som tam citala - stihas to 😉
@spula22 to si viem živo predstaviť ty potvorka jedna,,, aky si mala dnes den? 😉
@aliaxa no tak nieako .. oni sviniari to dali tak aby si to potom malo kto dal vieš 😉
@anett6212 mne povedal,ze mam par dni pockat..najprv mi chcel pichnut vyvolavacku,ale potom sa zasekol,ze este nie..ze to sa picha po dvoch tzydnoch ked meska..ale tie bolesti v podbrusku co mam,tak je vsetko v poriadku...aspon daco...ale ked uz mam tolko "priznakov",nieco by mal vidiet,nie?povedal,ze to je este skoro..a ze je to schovane..ale vraj mam vysoko sliznicu..to je dobre ci zle?
@vardzikova vsak to a zas si to daju lep prachaci ktory aj maju penazi a nemusia si dovolit vyssiu matersku a taky chudak co by aspon trosku platil ten sa moze pozerat
@mattuliatko30 Ahoj.tak som sa vratila od lekara..som tam,kde som aj bola..doktor mi povedal,ze tehotenstvo nemoze vylucit,ale ani potvrdit..mam pockat este aspon tyzden a ak dovtedy nic,mam opat prist a ak zase nic,pichne mi vyvolavacku..takze tak... ale vraj mam vysoku sliznicu..to je dobre ci nie?

@spula22 dakujem lasko ... 😉 🙂 ty sama si mi to určite privolala