icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
13. jan 2012

@fifitko25 gratulujem a držím vám palčeky 🙂

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba tak vo fore pisu, ze ak je sliznica vysoko, je moznost ze si tehu

azzura
13. jan 2012

@mata_ba hmm,vela si sa nedozvedela, al ked je sliznica vysoko to je dobre 🙂 musis vydrat, drž sa 😉

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212 neviem ci si nebol isty kramami..mozno si mysli,ze s krvou mozem este pockat...proste povedal,ze tehotenstvo vylucit nemoze..ale ani potvrdit..vidis,zabudla som sa spytat na maternicu...ale vajecniky mam uplne v poriadku..takze pichanie v podbrusku nie je sposobene vajecnikmi...

vardzikova
13. jan 2012

@aknedz aj ja si myslim a ak by nie tak sa kôli tomu nebudem stresovať ... su dôležitejšie veci 😉 🙂

aknedz
13. jan 2012

@mata_ba ak mas vysoko sliznicu tak je dobre 😉 drz sa! Este je naozaj skoro aby nieco videl na sone, to vidi az vacsinou ked meska min.2 tyzdne

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba takže moja ešte stale nevieš načom si? uff ja už by som bola na nervy

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212
@azzura vazne?takze mozem trosku dufat,zeby to vyslo??kedy zvykne klesat?ked mi uz tri dni meskaju kramy...

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba no tu pise na iden stranke, ze ak je uz vajicko uhniezdene moze sliznica byt vysoko, ale i vtedy, ak sa blizia kramy

mata_ba
13. jan 2012

@aknedz no drzim,drzim..aj ked som na nervy,ked neviem co so mnou 😀

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212 no tak teraz si ma nepotesila :-/

azzura
13. jan 2012

@mata_ba fuha, davas tazke otazky. Skus niekde vyguglit. Moja ale ty budes tehu, lebo si jak tvoja mama 😉

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova ani mi nehovor..vsak kolabujem 😀 keby som aspon vedela,kolko mam este cakat..on povedal,ze mam dojst za dva tyzdne na kontrolu..alebo aj skor...aaaaaaaaaaaa... 😀

mata_ba
13. jan 2012

@azzura bodaj by si mala pravdu..ale co si pamatam,ked mi daaaaaaaavno meskala mrcha a potom prisla,to bola boleeeeeeeeeeeeeest....

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba to ti verim. no to tu pisu, ale ci je to pravada a nemusi to byt tvoj pripad. uvidis budes tehu.

azzura
13. jan 2012

@mata_ba nemysli na to ze dorayi mrchana 😠 ale ze budes tehu 🙂 vsak negrcas uz tyzden pre nic za nic 😝

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba to si viem živo predstaviť koľky den ti meška?

vardzikova
13. jan 2012

@azzura čau lasko 😉

azzura
13. jan 2012

@vardzikova cau cica 😀 som tu len na kuk

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba azzura hovori dobre. uvidis budes tehotna. neboj sa a hlavne mysli na to ze budes a nie na to ze nie. pozri na mna. ja som dostala necakane, sice nie je mi ani zle, ale myslela som na to ze isto mrcha pride a prisla este aj skor.

vardzikova
13. jan 2012

@azzura a to je ako cica len na kuk 😉 🙂 mojkaaa tvoje testovanie sa blíííííži 😀 😀 😀 😀

azzura
13. jan 2012

@vardzikova dosla som kuknut matu_ba že ako dopadla u dokyho. No bliži, ale ja k vam nebudem patrit 😒

annie6
13. jan 2012

@vardzikova tak mala by si stihat, ak si poistena od 7.12 a az teraz tehotna, tak 1.9 by malo byt 270dni, myslim, ze v pohode... 😉

annie6
13. jan 2012

@aliaxa ak sa teraz poistis do 31.1 tak ti poistenie plati po starom este, a otehotniet by si mala kym neprejde tych 270dni, cize niekedy do cca september/oktober a dostanes aj matersku 😉

vardzikova
13. jan 2012

@azzura jaaaj .. moja sama nevie načom je... a ty take reči nehovor ešte nevieš ako dopadneš .. čoskoro budu // ak nie tento mesiac tak po prefukoch urite ved ja som experiment ktoremu sa to podarilo 😉

annie6
13. jan 2012

@anett6212 ak by si sa aj poistila teraz nanovo do 31.1 najneskor, mas este 270dni (kym ti to nezanikne) nato, aby si otehotnela a bude aj materska 😉

azzura
13. jan 2012

@vardzikova ja viem 🙂, tz sa moja hlavne drž a nestresuj 😠

vardzikova
13. jan 2012

@annie6 aj ja si myslim aj keby sa mi posunul o tyžden tak to by vychadzalo na 12 a to stiham s predstihom aj keby som mala zašiť

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212
@azzura
@vardzikova meska mi treti den...ak mrcha nedojde,testnem v pondelok..uvidime,co to poviem...ale tak strasne duuuuuuuuuufam,ze mate pravdu..keby ste vedeli jak som stresovala u dokiho..len ma napinalo...ale vstupovala som s tym,ze proste mi povie,ze mrcha meska z nejakeho dovodu...ale dovod sme nezistili..a ked som sa ho spytala,ci vylucuje tehu,povedal,ze rozhodne nie..terba pockat...babyyyyy....hilfeeeee 😀 😀 😀

anett6212
13. jan 2012

@annie6 ale uz v tej vyssej sume nie? vychadza to najnizsia sa mi zda 120 eur nie? ale to plati az od 1.2. cize ak sa teraz odhlasim a anhlasim nanovo, tak mi to bude este platit? teda ja si platim uz dva roky 20 eur

azzura
13. jan 2012

@vardzikova paa idem off

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova a čo manžel, už to vie? 😉