Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 neviem ci si nebol isty kramami..mozno si mysli,ze s krvou mozem este pockat...proste povedal,ze tehotenstvo vylucit nemoze..ale ani potvrdit..vidis,zabudla som sa spytat na maternicu...ale vajecniky mam uplne v poriadku..takze pichanie v podbrusku nie je sposobene vajecnikmi...
@aknedz aj ja si myslim a ak by nie tak sa kôli tomu nebudem stresovať ... su dôležitejšie veci 😉 🙂
@mata_ba takže moja ešte stale nevieš načom si? uff ja už by som bola na nervy
@vardzikova ani mi nehovor..vsak kolabujem 😀 keby som aspon vedela,kolko mam este cakat..on povedal,ze mam dojst za dva tyzdne na kontrolu..alebo aj skor...aaaaaaaaaaaa... 😀
@mata_ba to si viem živo predstaviť koľky den ti meška?
@azzura čau lasko 😉
@vardzikova cau cica 😀 som tu len na kuk
@azzura a to je ako cica len na kuk 😉 🙂 mojkaaa tvoje testovanie sa blíííííži 😀 😀 😀 😀
@vardzikova dosla som kuknut matu_ba že ako dopadla u dokyho. No bliži, ale ja k vam nebudem patrit 😒
@vardzikova tak mala by si stihat, ak si poistena od 7.12 a az teraz tehotna, tak 1.9 by malo byt 270dni, myslim, ze v pohode... 😉
@azzura jaaaj .. moja sama nevie načom je... a ty take reči nehovor ešte nevieš ako dopadneš .. čoskoro budu // ak nie tento mesiac tak po prefukoch urite ved ja som experiment ktoremu sa to podarilo 😉
@vardzikova ja viem 🙂, tz sa moja hlavne drž a nestresuj 😠
@annie6 aj ja si myslim aj keby sa mi posunul o tyžden tak to by vychadzalo na 12 a to stiham s predstihom aj keby som mala zašiť
@anett6212
@azzura
@vardzikova meska mi treti den...ak mrcha nedojde,testnem v pondelok..uvidime,co to poviem...ale tak strasne duuuuuuuuuufam,ze mate pravdu..keby ste vedeli jak som stresovala u dokiho..len ma napinalo...ale vstupovala som s tym,ze proste mi povie,ze mrcha meska z nejakeho dovodu...ale dovod sme nezistili..a ked som sa ho spytala,ci vylucuje tehu,povedal,ze rozhodne nie..terba pockat...babyyyyy....hilfeeeee 😀 😀 😀
@vardzikova paa idem off
@vardzikova a čo manžel, už to vie? 😉

@fifitko25 gratulujem a držím vám palčeky 🙂