icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

luciok
13. jan 2012

@vardzikova Nič nepijem ani nejem, pretože sa snažíme len 2. mesiac. Ak sa to teraz nepodarí, začnem

franzziska
13. jan 2012

@mata_ba lauritka predava testy? 🙂

anett6212
13. jan 2012

@annie6 pojdem sa spytat na socialku ako to je lebo kazdy hovori inac. a uz mi z toho sisi 🙂

anett6212
13. jan 2012

@franzziska ano predava dnes mi prisli aj s mrchou 🙂

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212 ked ja neviem ci sa mozem tesit..zacnem sa tesit a v tom bum - mrcha..ved si potom oci vyplacem..ale v nejakom extra strese rozhodne nie som..to sa neboj 🙂
@aknedz nemozem,este som s drahym v robote ☹ ale hned ako dojdeme sa zvaliiim 🙂

mata_ba
13. jan 2012

@franzziska ano 🙂

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba mojka mna podbruško boli vždy akoby mala prisť mrcha .. ale už asi ani nepride tak to vyzera 😀

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova a ked nie som tehu???aaaaaaaaaaaaa...ale pockat..dnes som bola u dokiho..a ten povedal,ze mam vajecniky v poriadku a aj vsetk ostatne...ALE ja mam chronicky zapal creva..co ak je to slepak??????

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova nie,u teba uz nie 🙂

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova..ale slepak by som necitila niekolko X dni...ci??a asi by som ani 8 dni negrnala...hmmmm..zeby?

vardzikova
13. jan 2012

@luciok lasko čo to počuvam ... mojka ja si stale neuvedomujem že som tehu .. u mna je to nepredstavitelne.. ale neber to tragicky .. ja som čakala že sa nam to podari až na 5 pokus minimalne .. takže silasko ešte v norme 😀

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba moja mysliš že ti meška kôli slepaku .. mojka kde si nechala zdravy rozum hm? 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba milačik ty si typicky priklad tehu maš všetky priznaky, ja nemam pritom žiaden okrem mrchy takže nestresuj lasko a bud v pohode lebo ak tam je tafazulka tak sa zlakne a odide !!!!! takže kľud 😉 😉 😉 😉

mattuliatko30
13. jan 2012

@mata_ba aha..tak len dúfať..že sa fazuľka hrá na schovávačku 😀

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba tak bud tak v pohode. skus si nevsimat priznaky a len tak proste v pohode. nic si na sebe nevsimaj a uvidis ono to pride. 🙂 🙂 🙂 🙂

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova vonku sa stratil..zafukalo a rozum fuuuuuu 😀 😀 ale zase...ja som bola chora..mozem to mat preto posunute...az teraz mi to trklo,ze som skoro dva tyzdne bola v posteli a potila saaa..a brala lieky...ale to bolo tusim este pred ovu...

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova nie,nie..uz som kludna..ak tam ta fazulicicicicicicenka je,nech tam len pekne zostane... 😀

@mattuliatko30 no pekne...az naozaj je,tak - take male cudo a uz si to zo mna robi dobry den 😀

@anett6212 ja som praveze taketo stavy nikdy nemala..preto som z toho paf...ale uz si nic nevsimam...akurat,co sa neda nevsimnut je,ked ma napina a otaca sa mi na zachode zaludok o 360 stupnov...

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba mojka aj ja som nachladena a to ešte vždy ,, a to ma už držy druhy tyžden ale pre istotu som nebrala nič len som papala vitaminky a ešte som pila čajiky žiaden paralen ani nič podobne

annie6
13. jan 2012

@anett6212 ved mozes skusit, uvidis co ti povedia, ak budu vobec vediet alebo ochotny sa podelit o informacie...to je najhorsie na tom ...ale malo by byt tak, ze ked sa proste prihlasis do 31,1 budes platit po starom, ved moja znama to bola spravit tento tyzden a uplne v pohode...

mattuliatko30
13. jan 2012

@anett6212 určite.....nebooooj 🙂 🙂

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova dobre si urobila...ja som brala modafen a teraflu..a cecko..

mata_ba
13. jan 2012

baby?v DNP su nejake zmeny???ja si to platim uz tri roky...treba daco pomenit???

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba no vidis. nevsimaj si nic len to. a isto si tehotna neboj sa ona sa tam ukaze. uvidis 🙂 🙂 🙂 🙂

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba ano klasicky ti to zanika k 1.2

annie6
13. jan 2012

@mata_ba tak DNP sa meni od februara tak, ze sa menia sumy o dost viac...nebudes moct platit nemocenske samostatne, ale iba v baliku co je cca 120e minimum...a ak uz mas splnenu podmienku 270dni v poslednych dvoch rokoch tak ti automaticky k 1.2 zanikne, alebo sa mozes prihlasit na ten balicek

anett6212
13. jan 2012

@annie6 no ved pojdem mam tam znamu. pojdem za nou nech mi povie ako lepsie. ale isto bude tak ako ty hovoris 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anett6212
13. jan 2012

@mattuliatko30 a kedy sa robi ovu test? pocas ovu? ci pred nou?

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba a ja som sa praveže bala brať tak pre istotu nič a možno preto som už druhy tyžden chora 😒

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212 uvidime,ci uvidim 😀

@annie6 tak to je pekne na hovno!s prepacenim...

@vardzikova tak zelam skore uzdravenie..

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba hej uvidis, ze co. skus si na tyzden este urobit test. no a to DNP je riadne na hovno. ja si to tiez platim dva roky a nic z toho. asi sa hodim na marodku nech to aspon na chvilu vyuzijem 🙂