Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
no tak som si spravila ovu test, lebo ma od večera bolí podbruško a je tam taká veeeeľmi slabučká druhá čiarka, tak ja zrejme budem mať ovuláciu skoršie ako je bežné...no uvidzíme...podstatné je, aby som ju vôbec mala 😉
@gelinka75 hm lenze teraz s tym neviem nic robit, lebo som odcestovana a domov sa vraciame az v maji..a to som dufala ze hadam do maja uz pridem s miernym bruskom..tak hadam este tento rok.... ☹
@anett6212 ved to ze doktorka mi chcela dat antikoncepciu ale som jej povedala ze ju nechcem ze sa snazime o dieta tak mi dala duphaston..ja si myslim ze by som mala zmenit aj doktorku..zevraj aj to niekedy zaberie..ja uz ale neviem fakt co mam robit, to mam prist doktorke a vypytat si sama urcite lieky alebo co??ved to by mala ona vediet, co pasuje zrovna mne nie??
@anett6212 dakujem mam to v plane uvidime 🙂
@lusinda1989 : gratulujem ,to je skvele 🙂 duch znamena ,ze si este vo velmi skorom stadiu a HCGcka je este malo,ale je a to je hlavne,nenechaj sa znechutit 🙂
@fifitko25 : uzasne moja, silno sa tesim a ynovu gratulujem 🙂
@mata_ba : v tom pripade sa na tehu kalkulacku vyprdni, je to len orientacne 🙂
a ta @vardzikova je dze? som zvedavá, či sa už začala tešiť, či ešte panikári 😀
@luciok ja som si zatial vsetko vypytala sama, moja doktorka by mi predpisala antikoncepciu keby som ju nestopla..
@veron_dorusincova nie je lekar ako lekar a na gynekologicky nie su dobre referencie. nemaju cit ako doktory. ja osm bola pri jednej a za rok ma nai raz nepzrela zo spodu vzdy len ultrazvuk mi urobila a to bolo vsetko. tak mozem okaslat taku lekarku. nasla som si odbornika a som s nim spokojna
@delideli dakujeeeem mojko 🙂 🙂 🙂 🙂
@lusinda1989 a buduci otecko o tom vie?
@anett6212 hej hej napisala som mu rano smsku ze bude asi ocinko tak sa potesil ze som ho o osmej rano zobudila 🙂 🙂 🙂
@franzziska ja to nemozem prestat brat lebo nebudem mat bez toho ms..a ked neni ms, neni ovulacia, nie?takze musim..ale vsade pisu inak, doktorka vie ze sa snazime a predpisala mi len to, nic viac..tak asi si mysli ze mi to pomoze, inak by mi mozno predpisala aj cosi ine..to je najhorsie ze tam to ide ako na pase, jedna za druhou, ja by som sa potrebovala porozpravat s nou, vysvetlit jej, ale vzdy ked som tam, mam pocit ze ju s tym obtazujem, lebo za mnou caka dalsich desat bab...
@lusinda1989 no ta pekne. isto je rad 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 v maji sa vraciame domov a budeme sa stahovat, tak si najdem potom nejakeho doktora ineho, aj ked neviem ci chlapa, skor zenu..lenze aj tak si myslim ze chyba je asi vo mne, nemozem za to vinit polku sveta a uz vobec nie doktorku, pri ktorej ine otehotneli, za to, ze mne sa nedari.. nie?
@mamina2388 : 19DC je na testovania asi skoro, ale dolezitejsie ako DC je kolko si po ovulke..tam sa pozitivne testy zacinaju objavovat najskor okolo 10-12 dna po nej,aj ked aj to je trocha individualne, niekomu moze ukazat aj troska skor,ale vynimocne,vela babam este neskor aj na 14-16 den po ovulke..ale kazdopadne drzim palce.. 🙂
@veron_dorusincova podla mna doktorku menit nemusis, ale skus zmenit liecbu. a hlavne ide tu o to ze duphaston sa moze maximalne brat 3-6 mesiacov viac nie.
@janulka1989 : 3 mesiace je este malo na to,aby sa dal urobit zaver,ze je niekde problem..nam sa podarilo po 4 mesiacoch..udajne aj zdravej zene moze trvat az 6 mesiacov kym otehotnie,takze ziadny stres, len sa pekne snazilkujte..dolezite je aby ste boi v pohode a takisto aby ste a vedeli trafit do plodnych dni..ja som si kvoli tomu merala bazalnu teplotu,robila ovu testy a sledovala hlien..drzim palce 🙂
@lenkahh : ta linka co si sem dala otvori len stranku,nie tvoj graf,takze bohuzial ti poradit neviem.. 😖 kazdopadne podla grafu ovulku zistis len spatne,t.j. ak uz prebehla a nie vopred..a to tak,ze ti 3 dni po nej bude stupat teplota..preto ak sa ti blizi cas kedy ju zvyknes mavat (resp. ak nevies,tak si to urci podla tabulky s dlzkou MS cyklu ,ktora by mala byt prilozena pri ovu testoch ) urob si pre istotu testik,ten ti ju na rozdiel od grafu dokaze urcit vopred..drzim palce v snazilkovani 🙂
@anett6212 no ja ho uz berem pol roka, ale teraz ked ho prestanem brat, tak nedostanem ms a nemam ist ako doktorke (som v indii)..manzel mi tu zohnal duphaston bez predpisu a doma je s predpisom..take iste zlozenie aj vola sa to tak..tak teraz neviem co mam robit vazne..

@lusinda1989 ale je to jasne ze to je ze si tehu. uvidis. vyskusaj za dva dni a uvidis bude silnejsia 🙂 🙂 🙂 🙂