Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@veron_dorusincova ved ked tak h ober a ked tu prides, tak uvidis co ti povedia
@anett6212 ano ved tak to spravim aj..ved nic ine mi ani nezostava, aspon tak mam pocit, ze cosi pre to robim a od dnes pijem alchemilku, lebo ze cez ms sa to nema a teraz mi skoncili
@veron_dorusincova hej tak s pije alchemilka
@anett6212 a to mam pit az do dalsej ms,ze?
@fifitko25 duphaston sa da va najcastejsie na zregenerovanie maternice ked zena potrati. ja som ho brala mesiac. a dal ho kamoske a brala ho pol roka. potom sla k inemu lekarovi a ten jej povedal, ze to je antikoncepcia ze teraz bude trvat kym sa telo spamäta a bude moct otehotniet. chcela aj otehotniet aj mat silnejsiu mrchu a doplatila. odvtedy preslo uz par mesiacov a oni este stale nic. a predstav si, ze duphaston jej vyvolal falosne tehotenstvo z krvi jej doktor zistil a to tie lieky urobili.
@veron_dorusincova nemala by si, iba do konca ovulky pretoze ak sa podari otehotniet, tak alchemilka ma ucinky, ze mozes aj potratit. vraj, ale ci je to pravda neviem
@veron_dorusincova alchemilka sa odporúča piť po skončení mrchy do ovulky, potom už nie.... v tehotenstve môže vraj aj škodiť
@anett6212 to som aj ja kdesi pocula..mozno teraz tresnem blbost, ale ako zistim kedy mam ovulaciu, ved za cely mesiac ju mozem mat barz kedy a kazda ju ma inak..vypocitat si to mozem sice ale tak mne pride ms nie vzdy nacas..niekedy o dva, o tri alebo aj o styri dni neskor..alebo som mala dni ked som si ju oddialila...tak sa mi presne neda vypocitat..alebo to mam pit kym nezacnem brat duphaston?
Tak kto má skúsenosti s gynastanom, ako sa to prosím vás môže piť?
@veron_dorusincova meraj si bazalnu teplotu a ovu testy

@lusinda1989 a pjeco ti nedavaju optimizmus?? ci koli tomu, ze je to este len duch? 😒