Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 dakujem strasne moc za rady, skusim to s tym ovulacnym testom ak to tu kdesi zozeniem..a ako to je s tou bazalnou??to sa ma rano merat??
@fifitko25 ano aj ja som to pocula ze to je potom skodlive..dakujem! skusim aj ten pakost pit..ked to nejde chemiou, mozno pomozu bylinky a caje..
@veron_dorusincova bazalnu treba meriať ráno ešte v posteli hneď keď sa zobudíš.... nevstávaj, hneď meraj a najlepšie vždy v rovnakom čase.... a ideálne je meriať vaginálne,môže sa aj v ústach
@veron_dorusincova ano meria sa to vzdy rano v tu istu hodinu predtym ako vstanes z postele
@fifitko25 dakujem strasne moc skusim to od zajtra 🙂
@anett6212 dakujem 🙂
@veron_dorusincova nemas zac 🙂
@purina12345 asi áno 😀
@purina12345 to ste vsetly tri jedli tu macu? 😕 😀
@purina12345 a ako sa máš ty? dlho si sa neozvala... fazuľka v pohode?
@anett6212 ja som citala u bab niektorych ze s manzelom pili ten pakost smradlavy
@veron_dorusincova to osm aj ja citala len nevie co to je
@purina12345 vážne tak zaberá? idem si ju hneď objednať, aj keď som povedala, že končím so všetkým čo som robila doteraz, ale macu som ešte neskúšala 😀 😀 😀 😀
@anett6212 nejaky caj alebo co..maju to v ba v auparku v lekarni, to zn. ze to budu mat aj v inej lekarni..Juvema to vyraba tusim
@purina12345 a co je ta maca? kde sa to da kupit a co to vyjde?
@veron_dorusincova radsej skusim tu alchemilku lebo ten druhy ma odpudzujuci nazov 😀
@anett6212 🙂 ja skusim aj ten..len neviem ci je dobre dva naraz pit..citaj toto-Veľmi zaujímavé výsledky má pakost pri liečbe neplodnosti. Odporúča sa popíjať odvar z pakostu po dobu aspoň dvoch mesiacov, a to pre oboch partnerov – ženy 250 ml, muži 350 ml čaju denne. Pitná kúra okrem toho silne prečisťuje organizmus a účinne pôsobí na rôzne ochorenia obličiek a močových ciest (zápaly, piesok, kamienky) a pri chronických zápaloch čreva

@anett6212 to ma mrzí, že si potratila ☹ ☹