Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 fuuha dost tak to sa asi neoplati....a tiez sa mi moc nepaci ta myslienka ze ordinovat svoje tehotenstvo len potial pokym si platim aby som mala co najviac prachov.. 😕 ale diky moja za infosky 😉 😉
babky možem si odkysličiť organizmus ked som tehu? alebo nie ?
@mata_ba tak potom daj hned info som zvedavaaa aj ked už teraz viem vysledok ale pre isotu 😉
@zasha čo koľko som z neho zjedla z grepu mysliš? ja som pila len čisty koncentrat ale možeš aj obyčajny grep je vraj ešte lepši ako džus , tak tak tie lanove semienka si nasyp aj do jogurtika a tak ho spapaj
@vardzikova jasne dam 🙂 a keby som si bola taka ista ako vy..ach..a teraz ideme k mojej tehu sestre 😀
@mata_ba ty maš tehu sestru? no kukaj v ktorom mesiaci je?
@vardzikova grep pomaha otehotniet? juj ak ano, tak ja ho aj bezne jem ci pijem...nakila 😀 😀
@mata_ba drzim palce mata.. 😝 😉
@franzziska tak grep ti zvyšuje tvorbu hlienu ..
@vardzikova vo stvrtom 🙂
@franzziska dakujem 🙂
@mata_ba no tak to jej už asi aj vidno bruško nie?
@vardzikova nie 😀 z toho maca bio 😀
@lucecita no, tak si sa predsa pridala ku mne, už ma nedobehneš, ja som dnes už asi 7DC sa mi zdá 🙂 ani neviem, ani neriešim, ani nič...ale to, že už od 1 dňa PN platí aj sociálka maródku, to som nevedela, ale potešilo ma to, musím ešte ísť do roboty tento týždeň, poskúšať deti, zaokrúhliť známky a tak pôjdem na maródku, hrdlo ma aj tak už bolí dlho, joj
@vardzikova moooooja, blahoželám a teším sa z teba 🙂
@kikaneu dakujem moja .. vôbec som to nečakala a tento mesiac už vôbec nie
BabkY tak ja odchadzam .. idem pozerať telku s mužčkom.. majte sa pokecame zajtra
@vardzikova hej uz som bola. som v praci, tak som zatvorila obchod a urobila si prestavku. kupila som si dzusika a aj grepy 🙂
@vardzikova a co je to za metodu?
@franzziska hej ej to take ze teraz musis lebo budes dostavat pekne prachy. ale co uz. nemas zac 🙂

@vardzikova kolko si z neho zjedla? 🙂 inak tie lanove semienka pridavam do polievok, mame to radi.... alebo dam varit k ryzi...