icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zasha
14. jan 2012

@vardzikova kolko si z neho zjedla? 🙂 inak tie lanove semienka pridavam do polievok, mame to radi.... alebo dam varit k ryzi...

franzziska
14. jan 2012

@anett6212 fuuha dost tak to sa asi neoplati....a tiez sa mi moc nepaci ta myslienka ze ordinovat svoje tehotenstvo len potial pokym si platim aby som mala co najviac prachov.. 😕 ale diky moja za infosky 😉 😉

vardzikova
14. jan 2012

babky možem si odkysličiť organizmus ked som tehu? alebo nie ?

vardzikova
14. jan 2012

@mata_ba tak potom daj hned info som zvedavaaa aj ked už teraz viem vysledok ale pre isotu 😉

vardzikova
14. jan 2012

@zasha čo koľko som z neho zjedla z grepu mysliš? ja som pila len čisty koncentrat ale možeš aj obyčajny grep je vraj ešte lepši ako džus , tak tak tie lanove semienka si nasyp aj do jogurtika a tak ho spapaj

mata_ba
14. jan 2012

@vardzikova jasne dam 🙂 a keby som si bola taka ista ako vy..ach..a teraz ideme k mojej tehu sestre 😀

vardzikova
14. jan 2012

@mata_ba ty maš tehu sestru? no kukaj v ktorom mesiaci je?

franzziska
14. jan 2012

@vardzikova grep pomaha otehotniet? juj ak ano, tak ja ho aj bezne jem ci pijem...nakila 😀 😀

@mata_ba drzim palce mata.. 😝 😉

vardzikova
14. jan 2012

@franzziska tak grep ti zvyšuje tvorbu hlienu ..

mata_ba
14. jan 2012

@vardzikova vo stvrtom 🙂

@franzziska dakujem 🙂

vardzikova
14. jan 2012

@mata_ba no tak to jej už asi aj vidno bruško nie?

kikaneu
14. jan 2012

@gelinka75 sme u svokrovcov na celý víkend 🙂

zasha
14. jan 2012

@vardzikova nie 😀 z toho maca bio 😀

kikaneu
14. jan 2012

@lucecita no, tak si sa predsa pridala ku mne, už ma nedobehneš, ja som dnes už asi 7DC sa mi zdá 🙂 ani neviem, ani neriešim, ani nič...ale to, že už od 1 dňa PN platí aj sociálka maródku, to som nevedela, ale potešilo ma to, musím ešte ísť do roboty tento týždeň, poskúšať deti, zaokrúhliť známky a tak pôjdem na maródku, hrdlo ma aj tak už bolí dlho, joj

kikaneu
14. jan 2012

@anait neviem či vôbec budem testovať.....uvidím

kikaneu
14. jan 2012

@fifitko25 blahoželám k bábätku 🙂

kikaneu
14. jan 2012

@vardzikova moooooja, blahoželám a teším sa z teba 🙂

vardzikova
14. jan 2012

@kikaneu dakujem moja .. vôbec som to nečakala a tento mesiac už vôbec nie

vardzikova
14. jan 2012

BabkY tak ja odchadzam .. idem pozerať telku s mužčkom.. majte sa pokecame zajtra

anett6212
14. jan 2012

@vardzikova hej uz som bola. som v praci, tak som zatvorila obchod a urobila si prestavku. kupila som si dzusika a aj grepy 🙂

anett6212
14. jan 2012

@mata_ba no vidis a co sa stalo ze uz veris?

anett6212
14. jan 2012

@vardzikova a co je to za metodu?

anett6212
14. jan 2012

@franzziska hej ej to take ze teraz musis lebo budes dostavat pekne prachy. ale co uz. nemas zac 🙂

fifitko25
14. jan 2012

@kikaneu no ešte je skoro hovoriť o bábätku, ale tešíme sa.... tak potichučky, kým to nie je oficiálne potvrdené od dokiho 😉 čoskoro to spoznáš aj ty, uvidíš, tento mesiac je tvoj 😉

kikaneu
14. jan 2012

@fifitko25 ďakujem, no pochybujem

fifitko25
14. jan 2012

@anett6212 inak tiež som jedla ľanové semienka - poctivo každý deň zaliať 2 polievkové lyžice deci vody a nechať dve hodiny odstát, potom dobre požuť a zjesť a aj vodičku vypiť 😉

fifitko25
14. jan 2012

@kikaneu to som si vravela aj ja, že pochybujem a vidíš - neverím dvom čiarkam na koľajniciach, navyše na "mojom" teste... je to ako v tranze 😀

anett6212
14. jan 2012

@fifitko25 tak to to by som nezjedla. uz ma teraz napina. to skor ako hovorila vardzikova do jogurtu a tak spapat 🙂

fifitko25
14. jan 2012

@anett6212 prvýkrát som bola aj ja dosť zhrozená z tých semiačok 😀 ale zvykla som si a dokonca mi začali chutiť 😀 😀

anett6212
14. jan 2012

@fifitko25 no dobre tak to vyskusam. takze lanove semienka zaliat vodou asi deci tak ci nie a nechat dve hodiny odstat. tak?