Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 a hlavne - neber sex s manželom ako snaženie !!! ber to ako krásne milovanie, lebo sa ľúbite a nemyslite pritom, že to robíte kvôli deťom, ale robíte to preto, lebo chcete a máte to radi 😀 ak sa na to upnete, nebude to mať zmysel... ľahko sa o tom hovorí, ale aj tak bude tvoja myseľ úplne inde, no aj tak - nemysli na robenie detí a potom zas mysli pozitívne 😉
@vardzikova : gratulujeeeeemeste raz moja 🙂 a tesim sa s tebou..konecne sa to tu rozbehlo 🙂ked dobre pocitam za 2 dni minimalne 3 tehulky a verim,ze nie jedine..no nadherna bilancia 🙂
@fifitko25 ja som minule nad tym rozmyslala a ja rozmyslam len predtym na babo ci sa podari ci nie a pocas milovania nedokazem mysliet na ine. ja si uzivam milovanie s nim. lebo on je prvy pri ktorom som zazila orgazmus vnutorny a to si uzivam zakazdym a nedokazem mysliet an dieta pri tom. a potom po milovani uz sa snazim nevstat z postele apson pol hodinu aby nevytieklo vsetko zo mna 🙂
@anett6212 ja viem, tiež som sa snažila nemyslieť - bolo to ťažké... a potom som tiež nechcela vstať, podkladala som si zadoček, aby bol vyššie a aby to nevytieklo 😀 keď ma manžel videl, tak sa mi smial, že nemyslím na nič inšie 😀 😀 ale začala som to brať športovejšie - výjde nevýjde - raz motyka vystrelí a vidíš, už je to tu 😀
@vardzikova ahoj moja ako sa máš?
@vardzikova čakam a čakam.. dni su ako mesiace 😀 nenavidim čakanie 😀
@monika707 ja mám trošku slabšiu čiarku ako vardzikova, ale mne ešte nemešká mrcha, som len 27 DC 😉 inak sa tiež cítim trochu inak, okrem toho, že ma dosť bolia prsia a trochu v podbrušku, mi vôbec nechutí jesť, žalúdok mám ako na vode a všetko čo zjem sa mi krúti v žalúdku... a stále som smädná 😀
@anett6212 a ake su tie velke prachy? 🙂

ja väčšinou pijem 50% grepovy dzus a ten 100% je riadna pecka. to sa ani pit neda. to je musim to az tak povedat humus. bleeeee 😝