Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova no aj ja tak neako nemusim ani varit zajtra sme u svokry cez vikend ale tak sa mi nechce ist v pondelok do roboty a v stredu este musim ist z roboty na prehliadku kvoli bremenam
@l_e_n_o_c_k_a a možno mojka ani nepride čo vieš nechaj sa prekvapiť,, pozri ja som si bola na sto percent ista že tento mesiac pride ale nestalo sa 😀 , milačik neboj sa musiš sa o seba pekne starať, hlavne myslieť pozitívne vieš lebo to tiež robi veľa 😉
@monika707 jooj tak to s tou robotou si viem predstaviť, ani mne sa nechce isť ,, jooj už sa tešim ked prejde 9 mesiacov a ja budem domaaaaaaaaa jooj to bude ale niečo
Tak lasky ja odchdzam idem spať ... dobru nocku a pokecame zajtra
@l_e_n_o_c_k_a hej, chcem...a to fakt až od 11. dňa idú peniaze z DNP? joj, ja nemôžem mesiac maródovať 😠
@vardzikova ale pride, v stredu mi lekarka robila sono a videla na nom zlte teliesko, takze mrcha pride 🙂 ano myslim pozitivne, velmi sa tesim z teba, zo Zuzky, z Lucindy z Renátky a spuly -- no a dufam, ze vas my ostatne snazilky budeme pekne nasledovat 😉 😉 😉 😉
@kikaneu no peniaze z DNP idu podla mna len od vtedy ako zacne vyplacat socialka PN... prvych desat dni urcite nie... vcera som bola na socialke, som prisla zmagorena... ja budem marodovat dovtedy, dokial sa mi nevratia tie prachy co som tam dala...
@l_e_n_o_c_k_a opýtam sa mamy, ona sa v tom vyzná, ale až zajtra, keď prídem domov.....no ja nemôžem, deti v škole by boli už úplne duté
@fifitko25 velmi gratulujem 🙂 teším sa s tebou...🙂 ja som myslela že to tento mesiac vyšlo som to nejak cítila ale dnes som 28DC a začala som špinit tak zrejme príde zajtra mrcha tak zas nič...ale teším sa s vami všetkými 🙂
@vardzikova preco si si myslela ze tento mesiac mrcha dojde?
@l_e_n_o_c_k_a a ty kedy budes mat tych 270dni?ja v juli a tiez ked sa nezadari pojdem na marodku nech vracaju len to je blby mesiac marodovat v lete sediet doma 😖
@delideli
@vardzikova
@anett6212
@azzura
@matuliatko30 baby,piaty den meska mrcha..a test negativny 😢 tymto padom uz neverim,ze som tehu.. ☹
baby dobre ranko, dnes ma moja polovicka 40 rokov, dame vinko, ked pridem z prace 😀 😀 😀 😀 😀
tehu vy neviete priznaky, ja ich viem lepsie ako vybrane slova....
od nechutenstva, druhy extrem pazravost, unava, treba odpocivat viac, bolestive prsia, brusko, okolie podbruska,
zilky sa ukazu mozu na celom tele zvysi sa krezba, okolo brucha a prs, pachy a vone citlivost vedcia, zmeny nalad
rychle striedanie nalad, az placlivost,citlivost, strata sebadovery, treba velku oporu od chlapa, zmena chute potravin to co ste mali radi, nechuti a opacne...., okolo 5 mesiaca male oblecenie okolo brucha, zacina sa zvedcovat mierne, treba aj pohodlnejsie a vedcie podprsenky.., no a to slavne vracanie, nie kazda ma a nie vsetky a je ich viac, samozrejme naduvanie brucha, ............ 😉
davajte si prosim vas na seba POZOR 😉
@eri28 tak vsetko naj k narodkam a dobre to oslavte 😀 tie priznaky teoriu viem aj ja, uz len prax chyba 😝 okrem tych co si nahovorim 😀 😀
dnes moj graf, ukazkova ovu, uvidime ako to dopadne aspon tento mesiac je aka taka nadej 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@mata_ba ale nemozes byt taka sklesnuta, ved ked nie je mrcha je to len dobre 😀 teda okrem stavov kedy ju hormony nespustia a preto je ta vyvolavacka, ale ked mavas pravidelny cyklus tak este je nadej, ale bola si aj chora, tak to mozno tiez ovplyvnilo..to cakanie je hrozne viem, mne väcsinou pride skor ako ju cakam, minuly mesiac meskala 3 dni ale vedela som, ze pride, lebo proste okolnosti nepustili 😀
@gelinka75 ahoj, mohla by som ta poprosiť o radu? myslíš, že aj u mna už ovu prebehla? akosi sa este nevyznám v grafoch. na ovu testoch som mala ducha... http://www.womenzone.cz/uzivatelka/lenkahh/graf... dakujem za radu 😉
@lenkahh ahoj, jasne, a ake dlhe mavas cykly, podla vsetkeho uz mas 2 dni po ovu, ovu si mohla mat 13.1. preto ten duch, neskoro si merala, myslim, ze tie testy ukazu vrchol 1-2 dni pred ovu, vtedy byvaju kolajnice, ty mavas ovu takto skoro? preto sa pytam na dlzku cyklu a hlien si mala nejaky?
dobré ránko holky, žeby implantačný dip u mňa? http://www.fertilityfriend.com/home/383f6d som 7DPO a MS bude cca 12 - 13DPO. bolo len jedno snaženie cez ovu 😅

@vardzikova a este jednu vec mam na teba - davaj si na seba pozor, moc sa neunavuj 😉