Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
och babky idem si ja ešte pospať .. pridem večer 😉
@vardzikova ved povedal..a furt grcam,furt ma brucho boli a zacin mi vela veci smrdiet.. :-/ len ci mi nesibe 😀 a dnes meska piaty den..
@vardzikova diki moc aj za ochotu 🙂 skúsim jej napísať, ja som začala merať len tento cyklus, len tak či vôbec ovulujem 🙂 a vraj áno 🙂...
@vardzikova robim v obchode predavacku. s detskym obelecenim
@vardzikova dakujem uvidime, co z toho bude 🙂
@vardzikova 🙂 tak nakoniec som to zvládla, najprv mi to nešlo, no nakoniec sa mi to predsa podarilo 🙂
takže ja som dnes takto : http://www.fertilityfriend.com/home/3a0015
@purina12345 ahojky moja, objednala som si ten prášok, ta uvidím kedy príde...ako ste to vy papávali, dávala si si ju aj ty či len manžel?
ahojte bambulky...tak ja rámujem, ale akosi slabučko, ta asi rýchlo aj skončím... http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a dnes mi dali ďalších 5 VIP dní zadarmo...mňa tam majú radi na tej stránke, pred jeden a pol týždňom som dostala 10, teraz 5 😀 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 aj vysledky uz mate?
@l_e_n_o_c_k_a moja, ja som na PN od 2.1. a DNP mi platí od prvého dňa...prvých 10 dní ide súbežne zo sociálky a z práce a od 11.dňa ide už len zo sociály...vo štvrtok som bola na sociálke a tá pani mi to takto povedala..ja som to ale aj tak tušila, keďže toto DNP ti beží aj počas materskej, čo ti platí práca...
@l_e_n_o_c_k_a este nie, cez telefon sa neda a ideme az o 10 dni na konzultaciu ved uvidime 😉
@lucecita tak super... mne sa to tak zda, ze ani tie tety na socialke nevedia co a ako 😒
@kikaneu Kika, tak ze DNP plati socialka od prveho dna 😉
@gelinka75 aj u nas to bolo rovnako... niekto mi pisal, ze vysledky spermiogramu mali do hodiny, tak preto som sa pytala
@l_e_n_o_c_k_a však práve, ja som si bola zaniesť maródku u inej ako som si to DNPO vybavovala a tá bola veľmi milá, tak som sa jej spýtala a úplne v pohode mi to povedala...ale nespýtala som sa jej ako sa to počíta, že koľko mi to cca vyjde...nevieš náhodou?
@l_e_n_o_c_k_a hej, ale musis sa ist tam nato opytat, nemame tolko casu teraz, zas take dolezite to nie je teraz, aby sme sa to nemohli dozvediet az o 10 dni, uz je to aj tak jedno
@lucecita ja som sa to tiez pytala, ale mi nevedela povedat... kazdopadne by ti mal prist zo socialky vymer, a tam to bude napisane... kolko si si platila?
@gelinka75 tak fajn, potom mi daj vediet ako dopadli vysledky 😉
@vardzikova zatial som nic nenosila,len som majstrovi povedala, ze som tehu, ale ak to bude vyzadovat, tak mu dobesiem 🙂.
@l_e_n_o_c_k_a ja som si platila 26,40 každý mesiac od februára...bože, dúfam, že aspoň takto sami tie peniaze vrátia....
@mata_ba no vidis. tak ver o trochu viac. ja som si poplakala ked prisla mrcha tento mesiac lebo take priznaky ako toto ked ma 3 tyzdne palia bradavky a este lekar mi povie ze je tu moznost, ze mam maternicu zväčšenu a nakoniec mrcha dorazila. polozilo ma to skoro, ale manzel mi povedal nezufaj, hore hlavu ideme dalej snazit sa. tak hore hlavu a ver 🙂
@lucecita no mojka, ja som platila plnu sumu, takze 49€aj dake drobne... ja budem na PN dovtedy, dokial sa mi tie peniaze co som tam dala nevratia... islo ma porazit, ked zmenili toto poistne, švine jedne 😝
@l_e_n_o_c_k_a ja tiez idem na marodku nech sa mi to vsetko vrati. oni su riadne švine to je pravda.
@anett6212 moja svagrina 2 krat vyuzila toto poistne, pri oboch porodoch,,, a ja som si tiez chcela prilepsit a teraz to zrusia... ved to na infarkt... este nech zrusia porodne 😖

@l_e_n_o_c_k_a ahoj velmi dobre to zvladol, bol prvy v poradi, cislo 1 😀 ze mu to bolo divne, casaky tam boli a dvd, ale v pohode 😀 😀