Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@natalinda88 a klascke ovu testy si si nerobila? ja som sa riadila iba podľa nich 😉 lebo na to meranie som vždy zabudla
@anett6212 dnes no nic moc zapchal sa mi nos vcera sa vyprazali placky u nas tak som myslela ze asi sa pogrciam a dnes detto ked som sa rano zobudila sa mi zbiehali sliny ako ked ta napina (dost nechutne ja viem ) ale nakoniec som to predychala... neskutocne ma bolia prsia ale hrozne moc a stale by som iba spinkala 🙂
@vardzikova ahoj moja ako sa dnes mate???
@anett6212 och mojka tak len to akosi vydrž už ti netreba veľa iba nieake 4 hodinky a to už zvladneš 😉 takže predavaš detske oblečenie? takže ty to už musiš mať take naštudovane 😀
@bubacik5 dufam mojka že // 😉
@lusinda1989 no vidis tak to ma byt 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vidis????? si v tom az po usi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a chod k doktorke a ona ti to len potvrdi 🙂 🙂 🙂 🙂 uvidis 🙂
@natalinda88 pekne pekne mojka len sa pekne drž v tych vyššich čislach 😀
@anett6212 hej hej zajtra rano chcem urobit este jeden test a potom pojdem k doktorke na krv nech mi to potvrsi 🙂 🙂
@vardzikova no oblecenie nastudovane mam ale uz by som ho aj v brusku chcela mat nastudovane 😀 😀 😀 😀 hej robim v coccodrille je to jedna z detskych znaciek 🙂
@spula22 lebo ja neviem či mam potom pytať od dokyho ked k nemu pojdem alebo to nepotrebujem
@lusinda1989 super. ja tu sice pridem az v stredu na net, lebo mam konecne volno v praci dva dni a mam vybavovacky, ale v stredu ti napisem ze co 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 uz sa tesim na dobre spravy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 no dufam ze budu 🙂 ale trosku nam to komplikuje plany 🙂
@lusinda1989 no vidiš moja tak to je super ,, tešim sa spolu s tebou 😉
@lusinda1989 ake plany?
ahojte snažilky a "skoro maminy" ! Ozývam sa po dlhšom čase, musela som si dať pauzu, bo mi to už riadne dupalo na mozog 😀 Veľmi gratulujem všetkým tehuľkám tu a dúfam, že čoskoro sa pridáme k nim viaceré. Ja som dnes 10 DPO, uvidím, kedy príde/nepríde mrchaňa. Od tohoto cyklu som užívala femi kvapky, lebo mi z tých mojich dlhlých cyklov riadne hrabalo a namýšľala som si kadečo 😒 Myslím, že zabrali, lebo ovu som mala 16 DC (predtým 30 DC), tak som teraz v očakávaní, či sa zadarilo 😵 Veď tento týždeň za uvidí... Snažilky, ak Vám môžem poradiť, neupínajte sa na to veľmi, sama som z toho všetkého bola zdepkaná, treba nechať tomu fakt voľný priebeh a ako môj mm hovorí, príde to v ten pravý a možno najviac neočakávaný čas !!! Želám vám pekný večer.
@vardzikova aj ja s tebou :D
@anett6212 mojko sak sme chceli mat v auguste svadbu 🙂 🙂 ale asik to budeme posunut trosku skor 🙂
@l_e_n_o_c_k_a hej, už viem 🙂 pýtala som sa mamky 🙂 ale aj tak vďaka 🙂
@fifitko25 mojka nič sa neboj ta druha čiaročka len tak pre nič za nič nebude ,,, hlavne nestresuj a mrcha určite nepride neboj, mna tiež niekedy zaboli vajko 😉
@vardzikova bolo by to pekne 😀 😀 😀 no uvidi sa....
@zuzanka9999 ahoj, drzim vam palce. a kolko mas rokov, si vydata?
@spula22 jeeej krasne, gratulujem a drzim palceky, nech prebieha vsetko tak ako ma 🙂
@lusinda1989 ahoj, tak to sa tesim aj za teba, ze sa to po tak dlhej dobe podarilo...a ak sa smiem spytat, mali ste aj nejaky dovod, preco to tak dlho trvalo? nejake zdravotne problemy alebo tak?
@lusinda1989 jaj hej no vidis? tak to posuniete na jar 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lusinda1989 dnes sa mame dobre, len by som cely den spala
@capuletka nie nie nic s nami doktorka neriesila lebo zevraj sme mladi...ale asi trebalo mat tu pohodu ktoru sme mali tento mesiac vdaka vianociam a tak 🙂
@anett6212 moja tak to sa určite dennodenne stretavaš s tehulkami uff musi to byť riadny zaberak čo?
@anett6212 noooo asi budeme musiet 🙂 🙂 🙂 ale len s radostou 🙂 🙂 🙂
@vardzikova a kedy sa chystas k dokimu ???
@vardzikova jeeej tak to bola u vas rychlovecka, gratuujem :D
@vardzikova len aby som nebola sklamaná potom. Dnes som 18 DC, z ničoho nič ma chytila tá choroba, 3 dmi ma prsia bolia, pobolieva ma podbruško ako na mrchu, furt som unavená a potom 25. zistím, že som si to len nahovárala. Príliš sa sledujem asi. Jaaaaaaaaaaaaj to bude ale plaču ☹ !

@capuletka Ahoj, tak my sme sa snažili dva mesiace a už som tehu 😉