Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 ja nezufam, keby som bola tehu, tak nemam zlte teliesko... ja som tym vsetkym chcela povedat len tolko, ze nech cim skor pride mrcha aby sme sa mohli snazit zas 😉
@l_e_n_o_c_k_a a to ako vies ze nemas ziadne zlte teliesko?
@lusinda1989 ja to zlte teliesko mam, potvrdilo mi to sono v stredu, takze mrcha by mala prist 😉 tak mi to vysvetlila gynekologicka v Heliose
@lucecita nemáš za čo moja, fazuľku idem pozrieť 24.1. už sa moc teším, cítim sa v podstate stále rovnako, už len podburško menej často zabolí
@fifitko25 ja som si tiež robila test rapiclear v prvý deň testovania lebo manžel moc tomu testu neveril a na tom od lauritky bola voľne okom viditeľná čiaročka a rapiclear som si robila o dve hodky neskôr bez pitia a bola slabulinká čiaročka viditeľná len baterkou 😀 ale keďže som vedela že rapi niesú dobré testy nič som si s toho nerobila, tak neboj a na záhu mne pomáha hlavne jabĺčko a nakúp si aj vodu Fatra, určite si tehu, príznaky nedajú 😉
@purina12345 mojka ďakujem, keď tu vidím povzbudenie od teba, hneď mi je lepšie 😉 asi som príliš nedočkavá, rozhodla som sa zajtra netestovať a až v utorok, to budem 30 DC a keď tam bude stále duch, tak skúsim sa objednať na krv.... ozaj a sexovať môžem?? 😀
@fifitko25 nemáš za čo moja, treba byť hlavne v kľude, aj ja som sa stresovala ale treba myslieť hlavne na fazuľku, jej sa to určite nepáči, aj ja by som už chcela aby kopkalo a tak ale som si povedala že si budem užívať každý deň tehotenstva 😵 a hneď mi je lepšie, doktor mi povedal že v menštruačnom období sa treba vyhnúť sexu aj behaniu a tak ale dokedy je to obdobie neviem, tak máme celibát, pre istotu, uvidím čo mi povie 24.1 😀
@purina12345 takže by sme asi ešte nemali s mm nič robiť, čo 😀 pre istotu.... ?
@purina12345
@fifitko25 pozrite moj graf, http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 myslite ze teplota ok?
@l_e_n_o_c_k_a tak to by si mala uz ist teraz marodovat nie?ci ako
@kandee1201 ano, na PN musim nastupit najneskor 7.2.2012 😉 ale pojdem skor,,,
@l_e_n_o_c_k_a a kedy čakáš mršku?
ahojte ako sa máte? jaj konečne som doma 🙂
@l_e_n_o_c_k_a zlte teliesko znamena ze prebehla ovulacia, potom bud zanikne a spusti sa menstruacia alebo sa zmeni na tehotneske teliesko kebyze si tehotna...takze stale mozes byt 😉
@l_e_n_o_c_k_a no graf vie označiť predpokladanú ovu a potom po nej luteačnú fázu, v ktorej by sa teploty mali držať, ak začnú klesať, tak príde mrcha... nevieme, kedy bola u teba ovu, zatiaľ sa to drží v rovnakej hladine, no uvidíme, čo príde 😉
@fifitko25 moj doktor mi povedal, ze tento mesiac ovu mat nebudem... no doktorka v heliose mi v stredu povedala, ze ovu som mala... skusala som si ju namerat testami ale som ju nenamerala... takze som z toho mimo, jeden o koze, druhý o voze 😅 😅 😅
@l_e_n_o_c_k_a na tvojom mieste by som pekne začala po mrche, keď ti nabehne späť normálny cyklus. Merať môžeš aj počas mrchy,alebo ak ti je to nepríjemné, vynechaj a začni až keď skončí. Keď vieš asi, kedy máš ovu, urob testíky, poznač v grafe a on ti potom pekne sám vypočíta približný ovu deň a vyznačí luteačnú fázu a potom budeš sledovať, či sa ti teploty držia v tejto hranici alebo nie 😉
kočky, idem sa povenovať manželovi, keďže sexík dnes nebude - radšej 😅 , dám mu aspoň masáž 😉 čaute a pekný večer 😉
@capuletka tak tu niesom sama slobodna co sa chysta na babo bez svadby? 😉 aj my spolu zijeme a je to dobre aj tak ako to je moj tiez nejak svadbu nepotrebuje ku stastiu
@fifitko25 ved to, ze ja vem kedy mam ovu 😅 bo ani testy mi ju neukazu, preto chodim na folikulometriu... ano zacnem buduci cyklus... dakujem za radu... pekny vecer 🙂
ahojte.mozem pit achemilku aj po ovu?ci ako?
@kandee1201 tak tiez aj ja som slobodna a s polovickou sa snazime o babenko 🙂
@kandee1201 kedy si mala ovu a kedy cakas-necakas mrchu 🙂
@evikaba ale chcete aj svadbu ci len tak bez?
@evikaba 28ho necakam mrchu 😉 ale iso dojde truba jedna
@kandee1201 ked sa nam podari babetko tak az neskor ,ked bude mat 2-3 roky 🙂
@kandee1201 ku mne by mala prist okolo 25-26 ale dufam,ze zabludi a nedojde 🙂

@capuletka tak tosi ma upokojila. dakujem 🙂 tak v piatok testnem a som zvedava 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂