Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubacik5 juj...škoda...tak ale ešte neni nič stratené,,,, 😒
@vardzikova dakujem 😀 . Ozaj ty si mala dake priznaky pred testovaním. Lebo ja od vcera nic, iba prsia ostali
@bubacik5 ja zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@vardzikova jasne, zavolaj, le´bo som zvedava a chcem aby si to uz mala od neho potvrdene 😉
@mattuliatko30 mavam ju presnu ako svajciarske hodinky, ciže 28 dnovu. Ale može sa rozhodnut, že ma potrapi. Co by som nebola rada, lebo potrebujem si vybavit aj predoperacne vysetrenia
@vardzikova jasne, prefuky to istia. Viem si moj vzor 😝
@mata_baahoj aj ja pijem grep dzus ale uz som zabudla na co je dobry 😀 okrem toho si rao davam kys.listovu a poobede varim alchemilkovy cajik hehe
@spula22 miláčik a nie je to skoro na nevoľnosti? veď som len 29 DC a ani nemám tehu potvrdené.... ale aj srdce mi viac búši, cítim hlad aj smäd,no nemôžem nič do úst dať - fuj 😖
dnes som netestovala, budem zajtra, ak budú čiarky, tak sa objednám k doktorovi..... najradšej by som si ľahla do postele a do tichúčka, ale máme v práci teraz zlé obdobie a dovolenky zakázané ☹
@azzura hej hej,pojdem..mate aj tu macu?
@zasha ja viem..len dnes to bude este zle..sz zajtra zacnem zase normalne mysliet..
@mattuliatko30 opat mozem len cakat..asi si zmenim nick na vecnacakatelka..
@vardzikova co uz..ale som z toho pekne v ....
@adriana_13 ahoj.dzus je na hlien..a s cajikmi zacnem aj ja..
@mattuliatko30 podla mna to uz bude iba klesat ☹
@mata_ba ale nieee..neboj....bude to dobré...len sa vylieč z toho vracania 😉
@bubacik5 tak je to možné...ak raz klesne..aj mne to tak urobilo....tak ale môže sa stať zázrak 🙂
baby aj mlieko je hlienotvorne
inak kocky všade kde som zhanala ten prások MACA,bol vypredany,,,,,viem ze sa da kupit a nete ale asi nas je naozaj vela snaziliek 😉
@mattuliatko30 este nemam odsledovane grafy, ale skor si myslim, ze z toho uz nic nebude....u mna sa zazraky nekonaju 😖
@mattuliatko30 rada by som..
@bubacik5 prečo myslíš?.....veď skúšali ste cez ovu?...tak je tam šanca..ak ste sa dobre trafili uvidíš zajtra...to ti napovie viac 😉

@vardzikova ideš ku doktorovi?....tak on ti povie...naisto..či tam vidí vačok..resp. aj plodík 🙂 už