icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
16. jan 2012

@mata_ba a s tým ku doktorovi nepôjdeš?...alebo čo nato berieš..na to vracanie?...dnes si zatial v pohode,či ti bolo zase zle? ☹

mata_ba
16. jan 2012

@mattuliatko30 rano som vracala a nie je mi najlepsie..a pojdem po mrche..normalne na krv a nech mi porobia komplet testy..

bubacik5
16. jan 2012

@azzura to mas pravdu 😀 ty si si to poistila tak to urcite vyjde 😀

bubacik5
16. jan 2012

@mattuliatko30 dakujem, praveze sme sa tentokrat trafili do ovulky. mala som ju potvrdenu. len si myslim, ze by nemal byt taky pokles....ved ked ukazuju krivky tak su vacsinou rovnake....ale mas pravdu mudrejsi je zajtrasok

l_e_n_o_c_k_a
16. jan 2012

baby, co som ja šalena vyviedla... zle som si precitala davkovanie vitaminu E, namiesto obdeň som si dala kazdy den 🤐 a tam este napisane ze denna davka sa nesmie presiahnut... 😅 moze mi byt z toho zle?

inak mrcha stale neprisla, pobolieva ma lavy vajecnik - tak dnes sa dufam dostavi 😉

spula22
16. jan 2012

@fifitko25 milacik ako pre koho 🙂 niekomu byva zle od prveho dna a niekomu az neskor 😖 . to ti verim,ze by si sa najradsej domka pekne zababusila do periny 🙂 a preco mate zakazane dovolenky? kde to vlastne robis? a skus aspon nieco spapkat aspon trosku,lebo to bude este horsie,ked budes uplne ohlade a osmede 🙂.nejako to vydrz a neboj urcite ciarocka bude silniet a doky ti tehu potvrdi 🙂

azzura
16. jan 2012

@mata_ba vraj prasok je lepsi a tabletiek si treba dat viac, aby to malo rovnaky ucinok, aspon tak to vysvetlovala purinka. Link musim pohladat, ale skus spytat vardzikovej

fifitko25
16. jan 2012

@spula22 robím na call centre... jednej velkej firmy.... máme rozbehnutú veľkú kampaň tak musíme makať všetci ☹

fifitko25
16. jan 2012

@azzura mrchu zatiaľ necítiš? ani nič inšie?

azzura
16. jan 2012

@bubacik5 žeby, to by bolo uzasne keby po vyše roku vystrelila motyka 😎 necham sa prekvapit

spula22
16. jan 2012

@fifitko25 jaaj takk to je fakt naprd, ze si nemozes ani volno zobrat,ked treba ☹

l_e_n_o_c_k_a
16. jan 2012

@lucecita a ked si isla na PN tak ti lekar vypisoval aj nejaky iny papier okrem PN-ky? myslim na to uplatnenie DNP

evikaba
16. jan 2012

@mata_ba Matka ja som si objednala cez http://www.mojalekaren.sk/maca-extra-bio-kapsul... tu je to najlacnejsie

azzura
16. jan 2012

@fifitko25 nie, necitim nic. Vcera som mala taku mrchovský pocit, tak som sa rano desila teploty, ale už aj to odislo. Aj som sa rano bala ze bude hnacka, lebo aj to je u mna predzvest, ale prave naopak. Tak musim len vyckat. od ovulky mi bolo blbo až do soboty a od tedy nic

purina12345
16. jan 2012

@mata_ba to mi je ľúto že mrchaňa došla, vyzeralo to tak nádejne ☹
@fifitko25 moja musíš hlavne veľa piť, a papať sa snaž po malých porciách a pestro, fazuľka to vážne potrebuje a hlavne aby si nebola dehydrovaná, možno ti toto pomôže http://www.lpp.sk/index.php?Itemid=98&id=76&opt...

mattuliatko30
16. jan 2012

@bubacik5 mávaš ovulku tak skoro??

azzura
16. jan 2012

@mata_ba http://biocare.sk/eshop/produkt/maca myslim že to bola tato stranka

azzura
16. jan 2012

@purina12345 ahoooooooooooooooooooj, ako u doktora

bubacik5
16. jan 2012

@mattuliatko30 minuly cyklus som nemala vobec, tak sa mi asi posunula na skorsi...neviem ti povedat, bo ja som to bravala podla hlienu a ten neni 100%. a teraz je 2 cyklus co si meriam BT a robim ovu testy

azzura
16. jan 2012

@purina12345 http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 kuk, dnes mala dorazit, asi ma len natahuje

lucecita
16. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj, nie vypísala mi klasickú PNku, ale pri vypisovaní jej nezabudni povedať, že si platíš DNPO, lebo ti bude musieť vypísať novú PNku ako sa to stlo mne...ja som nevedela, že to treba povedať a potom mi vypísala novú PNku, ale to nevadí, oni to na sociálke vezmú potom tiež...

fifitko25
16. jan 2012

@purina12345 ďakujem moja, snažím sa jesť aj piť, ale ide to ťažko 😖

purina12345
16. jan 2012

@azzura k doktorovi idem 24.1. 🙂 dnes si 13DPO a podľa poslednej mrchy si mala 13-dňovú luteálku, no uvidíš ale teplotka vyzerá dobre, držím palce, kedy sa chystáš testovať?

fifitko25
16. jan 2012

@azzura inak aj mňa trošku preháňa, ale keďže som od včera skoro nič nejedla, nemá ísť čo von.... tiež to mám ako predzvesť mrchy, takže som teraz v takom divnom štádiu a nie je mi dobre 😢

vardzikova
16. jan 2012

@bubacik5 testnem ešte zajtra škoda testov 😀

vardzikova
16. jan 2012

@mattuliatko30 manžel sa z toho ešte nespametal.. povedal mi že na prve sono ide určite so mnou lebo chce vidieť ako to vyzera 😀 😀 😀 mojka ked sa to podarilo mne čo som mala nepriechodne vajko tak sa to potommusi podariť každej

mattuliatko30
16. jan 2012

@bubacik5 a aj ten ovu ti teraz vyšiel tak skôr ?

vardzikova
16. jan 2012

@mattuliatko30 až som sama zvedava zajtra by som k nemu chcela skočiť

azzura
16. jan 2012

@purina12345 este si nebola u doktora? Tak drzim palce. Nechystam sa skoro testovat, ak vydrzim tak mozno koncom tyzdna.

purina12345
16. jan 2012

@azzura na prvej som už bola 9.1. 🙂