Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita mojka .. ty si chytila asi poriadnu vyrozu .. zajtra mam prisť k dokymu konečne som sa mu dovolala 😀
@mattuliatko30 niee už som sa mu dovolala...mam prisť zajtra rano 😀
@lusinda1989 a v ktorom si tt? ja som v5+1 a tiež ma objednal až na 26.1. 🙂
@lusinda1989 26 januara? mne povedal že mam prisť zajtra a že mi zoberie krv 😝
@vardzikova tak super...som zvedavá čo napíšeš...ideš hneď ráno?.... 🙂
@vladka1828 ja som as 5+2 🙂
@vardzikova no ako vidime kazdy reaguje inak 🙂
@lusinda1989 tak to máme skoro narovnako 🙂 🙂 .....už to len dovtedy nejak vydržať? máš už aj nejaké tehu príznaky? 😀 😀
@lusinda1989 faakt? ty si poklad, hned sa mi zlepsila naladicka 🙂 no nech je ako ma byt, aj tak to nezmenim 😒 inak blahozelam k tehotenstvu 😉
@lucecita este neprisla 😒
ale co som vyviedla... zle som si precitala davkovanie vitaminu E, namiesto obdeň som si dala kazdy den a tam este napisane ze denna davka sa nesmie presiahnut... moze mi byt z toho zle?
@vladka1828 ja ich mam uz asi tyzden odkedy mi meska ale obavam sa ze sa zhorsuju 🙂 🙂 🙂 mam vytok, neskutocne ma bolia prsia, podbrusko uz iba sem tam nie ako min tyzden , a musim jest minimalne kazde dve tri hodiny inak mam pocit ako keby som drzala hladovku 🙂 a mam aj nafuknute brucho dnes som sa natrepavala do rifiel s tazkostami 🙂 a ty?
@mel84 dakujem mojo kedy ti ma prist???
@lusinda1989 ja mám citlivé a anliate prsníky, býva mi často zima - pričom predtým to bolo opačne.... 😀 a tiež mám taký slabší výtok a nechutí mi káva.....to je asi všetko 🙂 ostatné príznaky sa ešte asi len začnú prejavovať.... 🙂
no mne zacalo byvat hrozne zle :( :( aj ked sa najem aj ked sa nenajem... a stale by som len spala.... 🙂 🙂
@vladka1828 a akej farby máš výtok? mne sa dnes objavil ružovkastý a začínam stresovať ☹ ☹ som 29 DC, cez víkend som mala pozitívny tehu test, ale len takéhu ducha,nie silné koľajnice, ale bolo to tam až na 3 testoch... je to normálne?
@fifitko25 zlatko nezacinaj sa stresovat hlavne klud.. stres nepomaha....
@fifitko25 no moj má uť skoro 2 týždne bielu farbu...ale ved ružovkastý môže znamenať uhniezdovanie vajíčka, nie, takže žiadne stresy.....duch na testoch predsa musí niečo znamenať 😉 😉
@vladka1828
@lusinda1989 juj baby, nechcem stresovať, ale dnes mám podľa kalendára dostať mrchu, takže čokoľvek sa jej podobá - budem sa toho báť !! ☹ tiež sa utešujem, že sa vajko uhniezďuje, snáď do zajtra nič nepríde a otestujem sa zas....
@fifitko25 mojko neboj ak mas na teste dve ciarky tak to urcite nieco znamena ... kamoska co ma dve deti bola vcera u mna a ja som tiez bola nepokojna kedze na teste som mala iba slabucku ciarku... a ona mi povedala ze ked tam je tak neni o com....
@fifitko25 hlavu hore, žiadne stresy - ved až na troch si mala ducha 😀 😀
@vladka1828
@lusinda1989 veď duch bol, ale viete koľko je prípadov - ako prišlo - tak odišlo...
@fifitko25 pocuvaj ma ak budes takto rozmyslat tak pridem a dam ti po zadku 🙂
@lusinda1989 gratulujem k tehu testu. Ja, cakam, dnes mala dorazit a nic, stale sa teplota drzí na 37
@azzura dakujeeem tak to je skvele znamenie 🙂 uz aby si sa k nam coskoro pridala 🙂
@lusinda1989 dakujem, ale este si pockam. uvidim ako dlho bude meskat a ked nie, tak po prefukoch sa to urcite vydari 🙂
@mata_ba prasok urcite,,,citala som len pozitivne reakcie,,zial v bratislave je vypredany asi vsade 😀 tak som si ho objednala .)
@azzura ja verim tomu ze vianocne sviatky boli velmi plodne 🙂
@lusinda1989 😀 si zlata, bodaj by si mala pravdu. Kedy ides k dokymu?

@azzura ahoj mojko no co ako si ty na tom????