Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 objednala som sa na krv na stredu - pre istotu 😀 volala som dokimu, lenže zajtra ordinuje mimo mesta, tak musím vydržať do stredy....
@lusinda1989 fuha, az 26 😒 , to dovtedy budes stresovat, ci uz si v klude?
@fifitko25 Zuzi, tu macu si mala kapsule ci prasok?
@azzura vies co ani nestresujem len by s to ozaj potrebovala vdiet lebo musim stihnut teda tu svadbu ... tak uz by bolo nacase planovat 🙂
@mattuliatko30 ano hned rano 😀
@azzura mojka ale podľa tvojho suproveho grafu by si sklamana byť nemala 😉
@l_e_n_o_c_k_a mojka my sme macu mali v kapsulach vraj prašok je hnusny ... 😝
@lusinda1989 aha, tvoju svadbu? To chces este pred bruskom 😉
@kikaneu Kristinka, prajem ti vsetko najlepsie k meninkám... vela zdravicka, stasticka, lasky a samozrejme coskoro maly zázrak pod srdcom 😉
@vardzikova 😀 moja, drzim sa pri zemi a v tichosti dufam, ale vies clovek mieni a osud meni. Tak sa necham prekvapit 😀
@vardzikova tak ja idem objednat kapsle 😉 kolko baleni ste spotrebovali? mam hned objednat 2?
ahojte baby mám jednu otázočku to kedy sa mi vyznačí krivka na grafe?? až po ovu??? alebo ako???
@l_e_n_o_c_k_a ja som objednávala kapsule 😉
@fifitko25 mam si objednat hned 2 balenia?
@azzura ale to by bolo super kebyže nepotrebuješ isť ani na prefuky čo? 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a no ja som objednala jedno a v podstate ani to nezačal poriadne jesť a už nam ich netreba 😀
to by bol fakt pruser, keby sa aj na mna daco medzi tolkymi tehulkami nenalepilo 😠 😕 😉 😀 😀
@vardzikova dobre mojka, tak objednam zatial jedno... tiez by sme chceli byt váš príprad 😀 😀 😀
@vardzikova nooo, to by bola pecka 😀 😀 😀 😀 ale neverim ze by stastie bolo az tak unavene 😒 , ale nadej umiera posledna 🙂 ako vam tu stale hovorim 😀 😀 😀
Baby ja som mala mat mrchu 11.1 zatial nedosla a kazdy co si teraz posledny tyzden meriam mam teplotu 37 - 37.1 ale pochybujem ze mozem byt tehotna ked mi mrcha zvykne meskat a este mam aj tie vajicka male ..

@azzura no dnes som tam bola ze nech mi aspon zoberie krv ale povedala ze mam prist 26 a spravi mi sono... takze 26 🙂