icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vikad
11. nov 2011

@azzura Dakujem, verím, že toto je o niečom inom ale tiež sa bojím toho zásahu do môjho tela, hlavne po hormonálnej liečbe ...

eri28
11. nov 2011

@vikad no ty si si to prezila moja 😝 😢

eri28
11. nov 2011

@edmi nie je to az take zle 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
11. nov 2011

@barushkaaam tie 2 negat ma potesili tvoje ja som tiez za kazdu srandu, ale nemam momentalne prachy, cize ostava mi cucat tu a pisat si s vami 😀 😀 😀 😀 😀

barushkaaam
11. nov 2011

@eri28 tie prve testy, co som si robila,to boli tie mama testy v ruzovej krabicke a tu v CR ma vysli na 29 czk. A su v baleni po dvoch, takze az taky drahy spas to nie je 🙂 ale urcite nema zmysel testovat kazdy den....treba pockat kym mrcha nebude meskat par dni 😉

snubenci08
11. nov 2011

@edmi no ty si kolko DC? ovulacny dokial ti ukazuje testovaciu ciarku slabsiu ako kontrolnu tak nemusi byt pozitivny, vo väcsine pripadov ani nie je, ako pozitivny posobi az je testovacia ciarka rovnaka alebo silnejsia ako kontrolna

snubenci08
11. nov 2011

@eri28 no ak mas digi tak ten ti ukaze spolahlivy vysledok az 1den pred ocakavanou MS, najlepsie v den ocakavanej MS a mal by sa nan pouzit prvy ranny moc

snubenci08
11. nov 2011

@eri28 tak to je zatial bohuzial negativne...ta teraz cakas ovulku alebo merias ci si tehu?...lebo vysledok posobi rovnako ak cakas ovu aj tehu...obe ciarky musi byt rovnako sfarbene alebo ta testovacia musi byt silnejsia ako kontrolna...inak to pozitivne nie je, kedze LH sa v moci nachadza stale, len pred ovu a pocas tehu je ho v moci viacej, preto ti tu testovaciu ciarku bude ukazovat vzdy, no slabu 😉

snubenci08
11. nov 2011

@spula22 nie je zaco, rada pomozem, budes testovat dnes? daj vediet 🙂 kolko si DC?

edmi
11. nov 2011

@snubenci08 ja som dneska 24 dc ale testovala som sa vcera ale priznaky uz mam,a pobolievanie podbruska nastalo 4 dni po ovulke

spula22
11. nov 2011

@snubenci08 dakujem 🙂 dnes som 32 DC.dnes uz nestihnem testovat...idem naa poobednu do prace,tak zajtra 🙂...ak budu mat testiky v tej nasej dedinskej lekarni 🙂. ak nie tak len v pondelok 🙂

snubenci08
11. nov 2011

@edmi v kolkom DC mavas ovulku?

snubenci08
11. nov 2011

@spula22 ak chces mozes kludne testnut aj vecer...kolko dnovy mas cyklus?

edmi
11. nov 2011

@snubenci08 na 14 DC,cize uz mam 11 dni po ovulke

spula22
11. nov 2011

@snubenci08 tak 30 dnovy, ale teraz mam trochen nepravidelny 🙂

eri28
11. nov 2011

@snubenci08 kupila som si ten najhorsi test a ovu neviem za 2 hodiny som na gynde objednana pridruzil sa mi biely trosku zlty husty vytok nelepi, ako ovu, asi candida si uziva moje prostredie 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
11. nov 2011

@snubenci08 diky uz ho nikdy nekupin a menzes daleko hi hi

eri28
11. nov 2011

takze som18 DC ked viem pocitac 😀 😀 😀 😀

gelinka75
11. nov 2011

@eri28 daj vediet co povedali na gynde :D baby radsej to zaklopem, ja som nikdy nemala mikozu, skor som mala zapal mechura..to su svinske diagnozy obe 😖

eri28
11. nov 2011

@gelinka75 to mas pravdu jedno horsie ako druhe, jasne, ze ked pridem napisem 😀 😀 😀 😀

eri28
11. nov 2011

@snubenci08 aha tak radcej tehu ako ovu co ty na to 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

snubenci08
11. nov 2011

@spula22 skusala si uz tehotensky? uz by ti mal ukazat...aspon ducha

snubenci08
11. nov 2011

@eri28 mas podozrenie na tehu?

snubenci08
11. nov 2011

@eri28 no ten digi predsa len nie je zatial az tak vyvinuty...a ani by ti nemusel nic ukazat uz aj pre to, lebo ma citlivost 25mlU, co je dost malo aby ti to zistil tak skoro 😉

snubenci08
11. nov 2011

@eri28 no urcite, ja som si robila ovu v 28DC a bol pozitivny, takze rano 29DC som si spravila digi a uz mi ukazal tehu 😉

eri28
11. nov 2011

@snubenci08 normalny som si nerobila moj mi pocita kazdu korunu nemam ani tych 5 euro navyse 😀
podorrenie na tehu mam, ale tento digi ukazuje az 3 -4 tyzden a to ja este nie som, ty simala aky digi ja som v zahranici ale znacku neviem je v kocia nechcem, aby ho moj nasiel 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
11. nov 2011

@snubenci08 gratulujem k tehu ja som len 18 DC 😀 😀 😀 😀

lucecita
11. nov 2011

ahojte babenky...už len hoďku a valím domov s manželíkom na nákupy do mesta a na spoveď, keďže nedelu sa staneme rodičmi...síce len krstnými, ale na začiatok je to fajne 😀 dneska nám kolegyňa doniesla svadobné koláče, nakoľko sa zajtra vydáva...tak papkám ostošesto sladké a popritom mám príšernú chuť na kyslý kapustový šalát čo sme mali na obed...je to možné? všetci sa mi smejú, že mám iné chúťky a že či nie som tehu 😀 😀 😀 😀 😀 tak som troška mimo 😅 😅 😅

katuska54
11. nov 2011

ahojte baby,aj my sa snazime o baby uz dost dlho a stale nic.uz som z toho zufala.papkam calibrum babyplan,kupujem ovu testy a stale nic.doktor mi uz povedal,ze ma posle do ISCARU,ale ja tam nechcem. 😢
Mate niektora skusensti s ISCAROM?

eri28
11. nov 2011

@lucecita zavidim ti tu spoved hi aj ja pojdem pred adventom a ked nebudem tehu asi mesiac sexualne volno s polovickou este nie sme manzelia, cize radcejtehu 😀 😀 😀 😀 😀
pamatam si velku noc, ale 40 dnovy post neprezil ja ako diablik som casto pokusala hi hi 😀 😀 😀 😀 😀