icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
11. nov 2011

klusem k dokene mam to za 20 min od domu, baby drzte paste hi hi

lulu939075
11. nov 2011

Ahojte ja som tiez prvosnažilka, začala som brať A-Z mama tabletky a za dva týžden očakávam ovu tak snad sa podarí 🤐

gelinka75
11. nov 2011

@lucecita ahojky, ze ake chute mas :D nakoniec sa z tej cysty vykluje nieco ine xixi

gelinka75
11. nov 2011

@lulu939075 ahoj, vitaj medzi nami, tak hor sa do snazilkovania, sme tu na jednej lodi 🙂 nech sa zadari

rybicka3
11. nov 2011

Ahojte baby 🙂 zdravim vsetky nove prvosnazilky 🙂 Ako to tu citam ,tak myslim ze buduci tyzden tu budeme mat minimalne 3 tehulky, Drzim palce 😉

kikaneu
11. nov 2011

ahojte, tak ja zajtra ráno asi testujem, mám už test s citlivosťou 10 a keď ráno nenameriam nízku teplotu, tak robím test....držte palce, tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

rybicka3
11. nov 2011

@kikaneu grafik vyzera paraaaadne, drzim palce 🙂

eri28
11. nov 2011

@kikaneu okej budes prva hviezda

eri28
11. nov 2011

caute herecky som doma

eri28
11. nov 2011

ale dozvedela som sa velke hov...

eri28
11. nov 2011

v holansku maju iny system musim ist k praktickemu a vyrozpravat sa a on rozhodne co dalej a ja som sa na drzovku vybrala na gyndu tak ma ani nevysetrili, dali na 3 dni tbl, proti nepriatelke candide, a vsio, asi zajtra kupim test ci najdem ducha, mam posledmych 5 euro a chlap ma obesi, alebo kaslem na to a snivam dalej o tehu 😀
inac v lekarni som jej vysvetliva aka je mino a kukala ako puk, ze neskor nech testnem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
11. nov 2011

@lulu939075 vitaj vyzeras na tej fotke tak mlado chces mimi, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . inac v petrzke som byvala dlhu dobu, tak fandim 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
11. nov 2011

ja som si merala len 2 dni teplotu 2 krat potom som zabudla, ale som v druhej faze asi lebo som mala 36,7 😀 😀 😀 😀 bolo to pred 2 dnami

kikaneu
11. nov 2011

@rybicka3 ďakujem 🙂 dúfam, že to vyjde....inak mám teraz také stavy, že normálne som nikdy také nemala.,....búši mi srdce, točí sa mi hlava, kolená sa mi podlamujú...no premáham sa a trošku upratujem, máme doma už strašný neporiadok 🙂 uf, ešte chvíľku si posedím

eri28
11. nov 2011

@rybicka3 hod 3 kanditatky do plena ja stracam prehlad

gelinka75
11. nov 2011

@eri28 bo fajn, asi potrebujes odporucanie od praktickeho, aj u nas to bolo volakedy...vsak aj tak si vybavila, dali ti lieky 😀
@kikaneu drzim silno palce nech to vyjde, potom nas tu budes opluvat :D

kikaneu
11. nov 2011

@gelinka75 ďakujem, dúfam v to a rada to urobím ak bude dôvod 😉

eri28
11. nov 2011

@gelinka75 aspon daco a ja ze miaspon ukazu duchy na teste, neviem cimam za tych poslednych 5 euro kupit, zajtra
inac aspon som sa dozvedela, ze ovu nikdy nie je cez menzes, aj ked mi to tehu kalkulacka na nete vyratala pri kratkom cykle, a ze zena ma kazdy mesiac oku, ked nema ovu nema menzes a je to choroba, inac to ma logiku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
11. nov 2011

@eri28 pocuj, nekup si test, ale meraj si radsej tu teplotu a dlhsie, nie len 2 dni...v podstate teraz nevies ci si mala ovu..a kde si merias v ustach ci inde

snubenci08
11. nov 2011

@eri28 ja som mala clearblue, kde si v zahranici?

snubenci08
11. nov 2011

@eri28 no tak to mas testovanie este dllllllllllho pred sebou 😉 ale neboj dockas sa...a dakujem 😀

lulien17
11. nov 2011

@bugynka aj ja mám niekedy obavy, že čo ak my budeme bez tí mimča navždy ale rýchlo tú myšlienku zaženiem, pretože VŠETKY z tejto skupiny za chvíľu uvidíme //. Tak prajem veľa šťastíčka 😉

lea1333
11. nov 2011

ahojte aj ja som cakatelka // uz sme o jedno babo prisli teraz sme 8mesiac po kyrete a stale nic tak snad pod stromcek dostaneme // 😉

eri28
11. nov 2011

@snubenci08 ano aj ja ten clear. ano amsterdam dakujem 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
11. nov 2011

@gelinka75 merala som si v posve, ale nestvite ma mala som hlien lepkavy medzi prstami ovu urcite bola, neviem presne datum aj kest bol uz negat, a idem spinkat unava velka a zajtra idem do prace hi hi

eri28
11. nov 2011

zeny drzte sa a dobru noc rano nabehnem a potom jipii do prace 😀 😀 😀 😀 😀

delideli
11. nov 2011

@eri28 : nestihala som sa uz pripojit, takze onesorena reakcia este ohladom tej erudovanej pani s testami 🙂 - keby sa to stalo u nas, tak ma to velmi neprekvapi, ale vidim ,ze aj v holandksu je asi dost "odbornikov" na svoju pracu..no vyzera to tak,ze co si clovek nezisti sam,to nevie..
@zabka88 : ja som to ani zle nepochopila, skor som sa potesila, ze vidia moj grafik ako nadejny 🙂 ale este vydrzim..zatial este jednu / znasam nie velmi dobre..(aj ked dufam,ze nebudem mat cas si na nu zvyknut) 🙂
@lea1333 : ahoj, to s prvym babatkom ma mrzi :(, dufam,ze sa skoro zadari a budu najneskor pod stromcekom 2 // 🙂

delideli
11. nov 2011

@kikaneu : drzim silno ,silno, nech tu mame rano novu tehulku 🙂

delideli
11. nov 2011

@lulu939075 : ahoj a vitaj, drzim palce, nech sa skoro zadari 🙂 ako dlho sa snazite?

purina12345
11. nov 2011

@roka84 ahoj, ako sa darí? kedy testuješ?
@delideli a čo tvoj grafík? ako si na tom?
@rybicka3 aj na tvoj grafík som veľmi zvedavá že ako na tom si
moc vám držím palce babulky