Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova Tak už to máš potvrdené lekárom, určite to musí byť úžasný pocit... 😵
baby kam ste sa stratili?!
@zelovocka no jasnačka 😉
@fifitko25 ale ako to ? a robila si si test aj dnes?
@eri28 no vidiš to aspon nezabudneš že pojdem na sono 😀 a ja nezabudnem že ty maš meniny 😎
@aknedz tak tak mojka veľmi som sa tešila .. aj ked som sa do poslednej chvyle bala čo mi povie ale bolo to jasne tehotenstvo 😀
@bubacik5 no čo lasko čo nove?
@luciok mojka aj je .. a aky pocit och bože 😉
@vardzikova mrcha dosla 😠 a v plnej parade. tak ma boli cely den brusko 😠 😠 😠
@bubacik5 čožeee mojka,,, neverim .. ako to? ved si jej to nemala dovoliť mala si ju kopnuť do rite .. oj mojka .. objednala si macu? 😉
@vardzikova
@kikaneu
@chorucka caute kocky no co nove mate? 😎
@vardzikova gratulujéééééééémmmmmm 🙂
@kandee1201 ahoj mojka 😉 bola som u dokyho , vzal mi krv a vysledok vyšiel pozitivny, 2.februara idem na sono tak som zvedava či tam niečo uvidime 😀
@vardzikova nuz co sa da robit ☹ zasa nic...ano mame macu
@kandee1201 ja nové? nič nemám 🙂 práve som zliezla z rotopedu a idem ešte mojžišovú cvičiť, potom sprcha, kuknem trochu telku a šup do postele 🙂 a ty čo máš nové?
@vardzikova blahoželám Katka ešte raz 🙂
@vardzikova no tak uz oficialne si tehu 😀 Blahozelam este krat 😉 a gde je foto dalsieho testiku?ciarky su uz tmave?
@vardzikova no tak veru mojka, ráno duch, poobede s pustilo slabé krvácanie ...
@kikaneu ja nic nove murar pred chvilkou odisiel stierkujeme chodbu 😕 a moj my dosiel domov.Konecne som v klude a pojdem bubat 😉 len dajaka nalada pod psa 😒
@fifitko25 neboj nic tehu si aj tak 😉
@kikaneu dakujem lasko a ty ako ktory dc si?
@kandee1201 mojka už som pridala 😉
@kikaneu ahoj, jako to máš nalinkované 😀 😀 😀 ja čakám na manžela, vezie nám spálňu domov, kuknem panelák, počkám na nevinných a hajde spinkať 😀 😀 😀
@vardzikova gratulka ešte raz moja 😉
babyyyy, už mám na pošte macu, ale keďže som PN a nemám vychádzky, tak mama mi poň zajtra skočí a donesie, čiže hneď ordinujem manželovi, dnes mi končí mrcha a štvrtok keksíkujeme aj s macou 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 oj a neskušala si volať dokymu alebo si si to nechala na zajtra? 😒
@vardzikova oooooooooo 😕 tak tam to uz kraaasne vidno

@azzura Mne stačí náš domčúrik, ktorý si prerábame a potom dáky menší apartmán niekde pri azúrovom mori by stačil na letné dovolekny 😀