Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kandee1201 noo o duchovy sa už neda hovoriť 😀
@fifitko25 mojka ale ešte stale špiniš?
@fifitko25 ked je dusik aj nadalej tak je to 😅 neboj
@vardzikova no nie neda uz sa ukazuje maly lapaj v plnej krase
@kandee1201 a to prečo nálada pod psa? ja mám dnes dobrú náladu....ja som mala minulý týždeň taký blbý, depresívny...teraz už dobre chvalabohu 🙂 tak hlavu hore a depresiu kopni do zadku 🙂
@vardzikova ja dnes 10DC 🙂
@kandee1201 no ak bude po tatikovy tak mam o zabavu postarane 😀 😀 😀
@vardzikova to je skôr slabé krvácanie ☹
@kikaneu mojkaaa o chvyľku sa bliži ovulka ale viem že si povedala že tento mesiac nesexujete na povel .. takže si to aspon riadne užite a hlavne bez stresov lasko
@fifitko25 mojka ale ked tam dušik je tak on sa len tak z ničho nestrati vieš ,, takže kľud a rozvahu všetko bude v poriadku
@vardzikova si pamätáš? 🙂 si zlatá 🙂 hej, hej nič neriešim, nemienim sa ničím stresovať 🙂
@kikaneu nevyspata som a nejako sa my zda ze sa tento ciklus vlecu dni.Uz nech je dalsi lebo tento sa iste nic nepodarilo.
@kikaneu mojka ja a nepamatať ? viem že mam blond vlasy ale taketo veci nezabudam 😉 🙂 tak tak mojka treba si to poriadne vychutnať, my sme takto splodili s mm naše babo, tiež som to brala tak že ak sa zadari tak dobre ale lepšie by bolo buduci mesiac a pozri zadarilo sa a vôbec som to nečakala
@kandee1201 aha, takže ty si na čakačke po ovu, no vtedy sa dni vždy vlečú....klasika....
@vardzikova vidím, vidím, ste deti šťasteny 🙂 no my sme obaja jesenné deti, tak mne by sa páčilo, keby aj naše bábo bolo jesenné 🙂
@kikaneu no ale neskutocne.Kazdy den pocitam kolko to este do mrchy jaaaaj daleko je ☹ este som len 19DC
@kikaneu mojka viem že sme mali obrovské šťastie ale musim ti prezradiť jednu vec neviem či si veriaca alebo nie ale ja ked som v najvačšej uzkosti tak sa modlim k sv.Tadeašovy a poviem ti ešte nikdy ma nesklamal vždy ked som ho o niečo prosila tak som to dostala .. len treba mojka veriť 😉
@kandee1201 mojka ake do mrchy ved ona nepride 😀
@vardzikova keby si ty bola vestica 😎
@kandee1201 no, to sa ešte načakáš....ale skús robiť niečo pri čom nebudeš myslieť na dni cyklu...hm?
@vardzikova som veriaca, aj ja sa modlím (už nejaký ten mesiac, k Panne Márii-moja patrónka) no zatiaľ nič 🙂 nevadí, pohoda, času dosť 🙂
@kandee1201 vidíííím tvoju budúcnosť... vidíííím ťa ako si robiš tehu test..........vidím že maš dve čiarky 😀
idem ja spat moje zlate lebo dnes po nocnej som spala 2hodky 😖 bruuuuuuuuuu nocku 😔
@kikaneu mojka tak skus sv.Tadeaša zaručujem do dvoch mesiacov si tehu ale to fakt, poznam kamošky ktore sa modlili a do dvoch mesiacov boli tehu, ale modliš sa to každy den v podstate ma to len 9 dni ale opakuješ to dovtedy kym sa nespli to čo žiadaš 😉
@vardzikova take vestice rada pocuvam 😀 aj ti zaplatim ked to bude pravda
@vardzikova skúsiť môžem....stačí taká kratučká modlitbička či treba niečo špeciálne? 😉

@kandee1201
@vardzikova Uvidíme zajtra, optimizmus ma opúšťa, ale nádej zomiera posledná 😉