Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22 no jasneeeeeeeeeeeee 😉
@mattuliatko30 budem mojka budem 😉 🙂
@azzura ahoj lasko ta čo prišla mrcha? ☹
@vardzikova tesim sa z teba 😀 😀 😀 😀 😀
Dobre ranko babky tak dnes ma čaka veľmi naročny den.. pride nam kontrola .. uff už teraz ma z toho boli hlava 😠
@anlady do dvoch týžddňov..mne vždy prišla do 6 dní 😒
@vardzikova ty serkaj na nejaku kontrolu, hlavne mysli na seba a babo, nestresuj, ty to uz moze byt vsetko jedno 😠
@azzura to fakt????????,, ☹ ☹ ☹ ☹ moja... ☹ ☹ škoda....mrzí ma to ale hore hlavu...nabudúce to už isto príde...a tie dve // sa objavia
@momamo
@danjelca
@azzura no aspoň môžem vegetiť doma, lebo tento mesiac si z roboty nemôžeme vziať voľno kvôli množstvu práce.... tak takto doma si oddýchnem a rozdýcham.... ďakujem kočky, akosi som sa už zmierila s tým, že nič nebude, hlavne nech nemám problém s udržaním vajíčka, to by ma štvalo viac.... a ďalší cyklus začínam neriešiť - ani teplotu, ani ovu testy ani nič.... skúsime to opäť nechať na náhodu 😉
@vardzikova gratulujem Katka 🙂 tak konecne to vyslo! 😉
@mattuliatko30 co uz
@fifitko25 moja to mi je ľúto.... ☹ ☹
@fifitko25 nemeraj, aspon ja som sa nato nikdy nedala, lebo som vedela ze tym sa budem este viac sledovat a postupom casu ako sa nebude darit aj stresovat, posledne 2 mesiace som sa snazili vsetko vypustit z hlavy a neriesit a vidis podarilo sa, aj ked je pravda ze aj zasluhou doktora🙂
@azzura ja viem milačik ale pride najvyšši z renaultu 😠 😠 😠 a ten nas vždy za niečo zdžube .. takže očakavam to aj tento krat .. nech už mam potom , inak ja mam take nafuknute brucho .. neskutočne
@aliaxa mojka no čo robila si si test? a vyšiel //? 😉
@delissavt ano ... a netrvalo to hlavne ani dlho 😀
@vardzikova ale ked vas z dzube, tak si to neber k srdcu, ved ty tam uz dlho nebudes. Tak sa hlavne staraj o seba
@momamo ahoj lasko 😉
@azzura moja tak ideme do toho spolu 🙂 nestrestovať..a raz to vyjde..uvidíš...budeme sa zatiaľ tešiť z nových tehuliek...@vardzikova..a spol 🙂
@fifitko25 milačik držim pršteky dnes u dokyho budem na teba myslieť 😉
@azzura ja viem lasko .. ale aj tak potom budem ja ta najhoršia s kolegom 😖 a to neznašam ,, včera som povedala šefovy že som tehu 😀 😀
@vardzikova mojka, už som späť a nie s práve najlepšími správami... tehu asi nie je 😒 buď sa mi zbláznili hormóny a preto tie pozitívne testy, alebo sa vajko neudržalo a už ma opúšťa..... na sone nebolo nič vidieť, sliznica vysoko, výsledky z krvi budú až po 16tej
@mattuliatko30 Tak to mi tak vychádza, 2 týždne do konca mesiaca, potom sa objednám znova, čo myslíš?
Ak by som si ale spravila test a výjde mi negat. znamená to na 100 % že nie som tehu,že?

@azzura mala som mat mrchu 11.1 lenze mne stale meskava nikdy neviem kedy pride ani teraz som tomu nepripisovala vyznam zeby som mohla byt v tom , ked mi doktor zistil tie male vajicka som cakala len na mrchu aby prisla aby som cim skor mohla ist na dalsiu folikulometriu dal mi len femibion a ze si mam meriat teplotu tak som merala a posledne tyzdne mam stale 37 tak fifitko mi poradila ze mam skusit testnut tak som si vcera kupila test a skoro som dnes rano odpadla, len neviem ci to moze byt pravda nechcem sa sklamat stale ma pobolieva brusko nie moc ale citim a niekedy take stahy a mam citlive prsia som zvyknuta spavat na bruchu a vcera som sa nemohla ani otocit co ma boleli