Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 mame sa dobre mojka... a vy ako? 😉
@lusinda1989 aj ty maš nafuknute bruško a problem so stolicou? 😒
@vardzikova hej hej idem dnes na pohovor a skoro kazde gate ,male...dnes som bola asi po dvoch dnoch kakat 🙂 inak pohodicka len yaludok mam ako na vode a sem tam ma este zaboli podbrusko inak v pohode... ale asi si budem musiet kupit nove podprsenky 🙂
@vardzikova asi natom nieco bude len ja mam podla doktora male vajicka tomu uz vobec nerozumiem
@vardzikova doktor mi povedal a citala som to aj v knizkach je to bezne a bohuzial niektore tehulky s tym bojuju pocas celeho tehotenstva a niektorym to naopak prejde🙂
@vardzikova no super. tesim sa s tebou. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a ako ti je? uz mas viac priznakov? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lusinda1989 ahoj moja mam sa dobre, konecne mi skoncili kramy sice skor, ale skoncili. som rada. chcem si zajtra urobit test, ale rozmyslam, ze kaslem na to. a ty ako? pozeram, ze si uz v 6 tyzdni? to je supeeeeeeer 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lusinda1989 vsak nieco po prefukoch vymyslim 😉
@vardzikova hej, tak mu treba 🙂
@anett6212 to je iba cca podla kalkulacky na nete neni to este iste ale snazi sa bz tu asi miatlo ludi 🙂 k doktorke idem az 26 tak potom budem vediet.... este dnes pohovor... dufm ze sa tam napovracim 🙂
@azzura presne tak nadej umiera posledna 😀 😀 😀 😀
super som sa obliekala a raztrhla som si posledne silonkz... super den...
@purina12345 zlatinko mam na teba otazocku mas vytok?
@lusinda1989 tak ti drzim palce, nech ti to vyjde. a ako ti je? zvracias? a mas aj ine priznaky?
@lusinda1989 áno, biely hustý, krémový a je to v tehu normálne ale neni to pravidlo, aj ty máš?
@anlady moja neviem ti poradiť..ale sú prípady...že testy nega..a tehu to bolo....ale test vyšiel pozitívny až po 3 týždňoch meškania...takže všetko je možné 😉
@azzura vyjde ti to uvidíš..nemysli na to ...a uvidíš...držím moc moc palčeky 🙂
@purina12345 dakujeeem mojaaa a co tie moje vajicka male ...
@mattuliatko30 dakuje, si strasne zlata, som rada ze vas mam 😀 .

@momamo jaaj a mysliš že je to problem nas tehotnych s tou zapchou? lebo ako je to dosť neprijemne ... 😖