Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 tak s podprsenkami maš pravdu,, ja som natom podobne ale gaťky su mi dobre .. len ta zapcha ma trapi 😖
@aliaxa možno pekne vyrástli za ten čas kým sa vydali na cestu a predsa ti ten čajík pomohol 🙂
telo je nevyspitateľné a všetko je možné 😵 a kedy si mala 1DC?
@aliaxa a to vadi?
@momamo no tak dufam že ja nebudem ten horši pripad lebo ja som s tym mala problemi už aj predtym ale niea až taketo 😠
@anett6212 priznakov? nafuknute bruško, cicušky su už opať vačšie budem musieť kupiť novu podpiru 😀 a akurat hlad.. nikdy som rano nejedla lebo mi nechutilo ale teraz sa zobudim nato že som hladna ... 🙂
@azzura aj ja hovorim ... joj tešim sa ked ich kopnem do rite a budu si robiť sami.. až potom si uvedomia čo to mali za zamestnanca... a mojka ty ako?
@purina12345 ahoj mojka... aj tymaš nafuknute bruško? lebo ja neskutočne
@evikaba vies co, ja som bola minuly mesiac tak sklamana, ze som si povedala, ze staci..nerozmyslam nad ziadnymi priznakmi, nad nicim, ono bude ako ma byt a ja viem ze tehotka zachvilku budem...ked to nevyjde teraz tak to bude asi aj dobre, pretoze dalsi mesiac sa stahujeme do noveho, bude kopec prace, nemame este ani postel vybratu, tak a tehotna na zemi spat snad nebudem 😀 a posledny tyzden ideme lyzovat, tak aspon si este zalyzujem...
@vardzikova to ani neries, snaz sa tesit aj z kazdej neprijemnosti, lebo postupne budes frtflat este viac ked ti mozno zacne byvat zle alebo podobne veci a potom ked ti to prejde budes zase lebo budes nespokojna ci je vsetko v poriadku, to je tak ani tak ani tak🙂 Stazujeme sa ked je zle a aj ked nieje🙂 Uzivaj si to vsetko, bezi to rychlo🙂
@vardzikova Ja som mala v tvojom tt väčšie ako mám teraz 😀 nafučané až až
@vardzikova bývam nafúknutá ale včera som sa prvý krát cítila lepšie, ja zápchu nemám a dúfam že nepríde, ja som predtým mávala hroznú ale ako som prestala s rakúskom tak to prešlo ako zázrakom tak to som mala zrejme spôsobené stresom, kedysi som mala trávenie o akom sa dá len snívať 😵
ja bývam tiež hladná a zatiaľ mi nebýva zle, mojej sestre býva ale neviem či má aj zápchu, treba papať celozrnné a hlavne veľa piť
Ahojte dievcata, nemate nahodou niektora skusenost s tym, ze Vam lekarka odporucila otehotniet lebo vam zistili dysplaziu krcka maternice? Zervraj pri stredne tazkej dysplazii je dobre najprv vynosit dietatko az potom riesit krcok. Babatko este nemam, nemam problem do toho ist, len sa bojim, co sa moze za ten cas 9 mesiacov vyvinut s krckom a predpokladam, ze na prvy sup neotehotniem.. dakujem.
@momamo no tak to mojka pozeram ty si už v 10 tt a to si kedy stihla? 😀 ja som zatial na začiatku 5 😉
@purina12345 ja som nebrala nic okrem femibionu ten caj som si akosi nestihla kupit
@aknedz no tak to mi niečo hovor vyzeram akoby som bola už aspon v 3 mesiaci 😀
@vardzikova co ma vadit?
@azzura musíme si dávať nádej... 🙂 a porozprávať sa...je to tak lepšie..ako sa trápiť semé 🙂)) takto sa budeme tešiť...jedna z druhej ak to vyjde....no ja musím už off...mám toľko roboty..vôbec to tu nestíham sledovať...tak možno až večer počítam..alebo neskôr...tak pekný dník..papapa..
@purina12345 no ved ja pijem na litre .. a potom nerobim nič len chodim cikať 😠 a jem aj jogurtiky a mliečne vyrobky inak acitko možem?
@vardzikova no super. tesim sa s tebou. joj prajem ti to a aj vsetkym babam. dufam, ze aj ja onedlho budem tehu. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 uz sa tesim. kramy skoncili, grepy a stavy nakupene, maca ma prist asi zajtra, ovu testy nakupene, tak super. mozme sa do toho pustit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@aliaxa no že maš male vajka či vadi:.. lasko ty si nepamataš čo pišeš? 😀 😀 😀
@anett6212 tak to je super mojka že maš taku skvelu naladičku 😉 🙂 držim pršteky aby ti to vyšlo... 😀
@vardzikova ale vsak aj robim v praci daco aj som si myslela ze tie vajka myslis 🙂 no tak snad to nevadi a podarilo sa ...myslis ze ked si spravim test poobede ukaze mi tam ciarky aj ked budem pit lebo ma hrozne smadi ako keby som bola po opici 🙂
@aliaxa no tak aspon dušik by sa mohol objaviť 😉 ktory DC dnes si?
@modrococko ahoj tusim aj mne spominali ze mam nejake zmeny na krcku, ster cyto vysiel na jednotku, dr. mi vravel, ze to znamena, ked sa bunky vysunu akoby trocha von na krcok, ale ze je to normalne a vela zien to ma, moze to byt z nejake zapalu z imunity, zvykne sa to len sledovat, keby sa zhorsovali vysledky az potom by to riesili, dala som si urobit to specialne cyto nie to obycajne co je na sklicku a vysledky boli ok, nevravel, zeby to malo mat nejaky vplyv na otehotnenie

@azzura ja si tiez myslim,ze ti to vyjde!!!urcite 😉