Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@aliaxa jaaaj mojkaaa meška ti už 6 dni .. no pekne pekne a ty si ešte netestovala? 😀
@momamo lasko ja viem že tehotenstvo nieje choroba ale chcem vedieť či sa mam nieakych veci vyhybať vieš 😉 🙂 to je len pre moju zaujimavosť 😀
@aknedz pozri sa tu Zdenka http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/strav... ja sa podľa tejto tabuľky riadim a vyhýbam
@vardzikova ja pijem Caro ale môžeš aj bez kofeinovú kávičku
@vardzikova eee lebo mne stale meskava nebol by mesiac co by prsla nacas ja som cakala na mrchu ani by som netestovala len uz vyse tyzdna mam stale teplotu 37, 37.1 tak som tesla ...kde najdem prosimta tu tehotensku kalkulacku
@aliaxa ak si na fretilityfriend daj na ľavo je Pregnancy Tracker ale ešte aj tu http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
@purina12345 ďakujem 😉
@purina12345 takže možem karo no to mi celkom chuti tak prejdem na niečo ine dik 😉
@aliaxa mojka to si zadaš do googlu tehotenska kalkulačka a tam to je jedno ktoru si vyberieš 😉
@aknedz nemáš za čo, dá sa to aj stiahnúť do PDF a tak sa môžeš kedykoľvek pozrieť ako čo vplýva, neboj nič, určite áno, no do budúcna budeš vedieť ;)
@vardzikova istota je guľomet, hlavne na začiatku tehu
@vardzikova uz som dala od purinky ... 🙂 mala by som zavolat doktorovi alebo tam zbehnem v pondelok
@purina12345 a aj ten fenikel tam bol, ach 😠 no ešteže som vypila len asi deci - akoby som to tušila
@aknedz tak deci určite neublížilo, neboj nič a už ho budeš servírovať len manželovi 🙂
@evikaba ziadne priznaky nic
@evikaba aj ja tebe drzim nech to klapne 😉 no ja necakam ze mi to klaplo 😒
@vardzikova neboj papaj vsetko na co len dostanes chut🙂
@mel84 tak sme zatial 3 😀 aspon jednej to hadam klapne 😉
@purina12345 : urcite dam,dufam,ze vsetko bude ako ma..
inka by som uz asi tyzden zjedla aj slona.. 🙂
@delideli jeeej, tak ďalšia nenapapaná 😀 určite bude všetko ok a nikde neni napísané že to musí byť podľa tabuľky 😉

@purina12345 dakujem mojka.. a kavu piť nemožem čo? a čo piješ namesto kavy lebo mne to potom chyba?