Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu eeeeej ha pekne pekne len tak ďalej 😉 ale to by bolo ako si skoro nie?
@lucecita ech bisťu moja origo čoko brunetka 😉 to sa ale bude sexovať čo ? 😀 ja sa tiež tešim na moju novu posteľ... ale zatiaľ sme sa k takemuto štadiu ešte nedostali je to trošku daleko
@lusinda1989 ale nieje 🙂 len neviem co oni na mne vidia aj ta teta v cakarni hovorila ze vyzeram byt tehu ale vobec netusim co je na mne ine 😀
@vardzikova však aj ja som pozerala, že čo to...no ale moje telo sa nejako pobláznilo v poslednej dobe, každý mesiac je ovu inak, netuším prečo ;) a doktorka povedala, že to je v pohode, tak neviem
@vardzikova som spravila mm špagety a do omajdy som dala tú macu a on na to vôbec neprišiel 😀 😀 😀 😀 dosť mu chutila 😀 😀 😀 uvidím, do čoho mu ju dám zajtra 😅 😅 😅 😅 😅 😅 keď sa to dozvie, ma zabije, ale ak by som mala pod srdcom jeho fazuľku, tak by sa možno zľutoval 😅 😅 😅 😅
@monika707 a mozno aj si 🙂
@lusinda1989 nebolo by zle 😀
@kikaneu aj ja si myslím, že je skoro, ale tak možno áno a vidím, že to tam máte tak či tak podchytené, tak super 😉 pozeráme polohovateľné rošty a matrac chceme každý svoj z jednej strany mäkký a z druhej tvrdý
@vardzikova to teda bude, máme tu takú starú rozheganú, že každý pohyb je počuť a ten sex je "úúúúúžasný" 😀 😀 😀
@kikaneu ani ja som mojka ovulku nemala každy mesiac rovnako niekedy prišla skôr niekedy až neskôr ...ale hlavna vec že bola to je zaklad
@monika707 no to by bolo super 🙂
@lusinda1989 no to by bolo by som sa ako tešila no nehame sa prekvapiť
@monika707 hehe ja sa uz neviem dockat stvrtka.... 🙂
@lusinda1989 a co bude vo stvrtok?
@monika707 idem k dokine na sonooo 🙂
@lusinda1989 no tak to je super a hlavne nech je vsetko ok
@monika707 hej hej dufam aj ja aspon uz budem vediet naisto 😅 😅 😅 😅
@lusinda1989 no to hej to je najlepsie ked to mas povtrdene aj od dokyho 🙂
@monika707 hej hej a hlavne je t lepsie ako lem krv lebo budem aspon vediet ze ja to tam kde to ma byt a ze je vsetko ok 🙂
@lusinda1989 presne tak tak nech to je kde to ma byt a nie niekde inde, a inak sa citis neako inak ako pred tehu alebo nie?
@monika707 hej hej inak ale neviem to opisat 🙂ale to poznas ked budes 🙂 peciem kolaciky 🙂
@lusinda1989 mnam kolaciky mojka idem ja uz prec lebo som slubila kolegyni ktora je na materskej ze jej budem vecer volat tak zase zajtra a aj sa musim ist povenovat mojej polovicke ma dneska meniny 😀
@monika707 tak utekaj... pekny vecer.... 🙂
je tu niekto? 😉
dobry vecer 😎
@monika707 a odkial tvoj ocino vie ze si tehu? 🙂
@kandee1201 on si iba mysli zevraj tak vyzera 🙂
@lusinda1989 sranda ked to bude pravda 😀

@monika707 jaaaaaj ja som ina brzda 🙂 hehe