Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 no krize boleli aj mna ako fras, dnes rano som bola na poste a ledva som tam stala..ja som asi pripad sam o sebe 😀
@purina12345 no veď uvidíme, čo z toho bude 😉 ... zvyknú ma bolievať aj pred MS, ale teraz je to taká bolesť akoby ma niekto uráchal riadne s palicou.... no katastrofa 😀
@purina12345 xixi stretnite sa na pol ceste a bude to!! 😀
@purina12345 .... neboj, isto to zažiješ aj ty !!! čo sa týka toho hlienka, to by sa patrilo ísť na vec? ??? 😀 😀
@purina12345 úprimne, nazávidím ti túto situáciu, mna by asi sľahlo.... pevné nervy a veľa síl , moja !!! 😵
@roka84 ďakujem za podporu, dúfam že sa to čoskoro všetko zmení a nebudem musieť už toto prežívať
@purina12345 do kelu a to nie ste pri sebe...ako na potvoru 😒
@lucecita od štvtrku som mimo a vedela som že to tak bude aj keď som si myslela že neskôr no ale aj tak sa nedá nič robiť 😒
@lucecita a čo, si už pripravená na meranie? zohnala si niečo?
baby nakoniec som skocila do lidlu pre flase vina moj dostal chut, takze uvidime co sa udeje do rana 😀 😀 😀 😀 😀 , ale na ultrazvuku mam nieco nie oki, takze babo to nebude 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby doktor mi povedal, ze ked skusame viac ako rok a babo ,nie je nieco nie je oki, a mal pravdu vsetci co snazilkujete viac ako rok treba cupitat k dokimu a nie cakat na zazrak 😉
jsne ja so to aj sem pisala, ze ked sa nezadari, tak sa napijeme 😀 😀 😀 , mametazke obdobie za sebou a este tazsie pred sebou 😀 😀 😀 😀
@purina12345 áno, ale nekupovali sme batériu, ale môj skvelý mangel nejako pohol s batériou a už funguje...takže ráno o 6.00 budíček pre ATB ale najskôr si zmeriam teplotu...nebola som na nete skorocelé pobedie, bo som upratovala, varila, kulmovala sa a taaaaaaaaak, preto som ti neodpísala na správičku 😉

@eri28 no jo, ja som tiez cakatelka na dasliu ovu :D a ty eri co budes robit 3 mesiace? 😕