Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ďakujem ti moc... 🙂 budem sa snažiť....
@aknedz no tak na ten skreening určite chcem isť .. aby som vedela či je všetko v poriadku , kedže je to až v 12tt tak to mam ešte čas 6 t .. uff to bude dlha doba točakanie.. no ale ta moja zapcha ma teda statočne serie... skusim tie sušene slivky .. či to vôbec zaberie, vačšinou som to robila tak že som si urobila kavu s mliekom a išla som na wc min. 2x a teraz kavu nemožem tak neviem kupim si asi aj caro a budem to takto kombinovať, pani v zdravej vyžive mi poradila pšeničné otruby že si mam nasypať bud do mlieka alebo do jogurtika, včera som to vyskušala ale akosi to nezabralo, bola som na wc ale poviem ti nič moc.. 😖
@vardzikova veru veru..a počkaj ako ti to bude ubiehať...keď budeš mať detičky...fúú...ani neviem niekedy aký je deň....pol rok ubehne ani neviem ....a je to stráááášne rýchle všetko....keď som bola na materskej...ubiehalo mi to veľmi pomaly....užívala som si to....a teraz ako pracujem..a dievčatá sú už školáčky...fuuu..no neviem čo skôr...učíme sa stále dookola..no ako by som chodila znovu do školy 😀 😀
@vardzikova skus ovsenne vlocky, mozno pomozu, mne pomaha aj aktivia, ale niektori tvrdia, ze to je reklamny tah, ale mne pomaha, tak papam kazdy den, okrem toho pomoze vylucit cukor a cokoladu
@vardzikova inak to Caro je fajn, tam máš vlastne tiež cereálie a v kombinácií s teplým mliečkom by to malo mať taký istý efekt ako káva -tiež poznám ten efekt kávičky 😀 Skús aj tie slivky aj to Caro, ja sa ho tiež chystám kúpiť, len neviem ako budem znášať teplé mlieko, pretože zozačiatku som mala naň strašnú chuť a keď som si ho robila na raňajky - tak zaúčinkovalo ako káva a už som aj šla na WC 😀 ale potom v 8tt som sa vďaka nemu prvýkrát zoznámila s WC misou - "porozprávali" sme sa 😀 a potom keď som si týždeň na to robila krupicovú kašu, na ktorú som mala veľkú chuť, tak to dopadlo rovnako. Tak sa už teraz vyhýbam teplým mliečnym veciam.....Inak som čítala, že tá káva je diskutabilná...neodporúča sa piť 2-3x denne ale keď si dáš slabú 2x do týždňa - nescu, tak to vraj neškodí....keď bude najhoršie sprav si slabú kávu s mliečkom 🙂
@aknedz
@vardzikova baby a co tak bezkofeinova kava...
@vardzikova no asi sme to mali dobre 😀 ja som to teda nala naspät 😝
@lusinda1989 ano, vidis, na tu som zabudla ale pravdupovediac mne kava nejak velmi nechyba, to Caro chcem kúpiť, že ho mám rada, tak si občas dám 😉
@aknedz hej hej len mne kava aj nadalej chuti tak som vsadila na bezkofeinovu a da sa 🙂
@vardzikova micka jedna neska s mlieckom ti neuskodi 🙂 aj ja som kavickarka a presedlala som na nesku s mlieckom a v pohode 🙂 aj doky mi povedal,ze jedna kava slabsia mi neuskodi 🙂a co keby si skusila ovsenu kasu? a aj tie slivky niesu zly napad😝
@lusinda1989 tak si to dobre vyriešila 🙂 ja som pila kávu (slabučkú) aj trikrát denne s mliekom a potom zrazu som na ňu absolútne prestala mať chuť a rovnako som aj fajčila a hneď na druhý deň akoby uťal a nemohla som ani cigarety cítiť...to bol pre mňa znak, že možno sa zadarilo ale nevedela som, či to nie je z choroby, lebo som bola zozačiatku taká akoby prechladnutá....tak už som pre istotu brala len homeopatiká a dobre so urobila 😀
@vardzikova s vysledkom spermiogramu z Heliosu, a chcem nech sa na mna pozrie, a pichne nieco na privolanie mrchy
@vardzikova ahojček 🙂
tak ja som už celá netrpezlivá..... 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3a0015
@vardzikova ahoj láska, tak ako dneska? bolo ČORO MORO? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Baby, mám otázočku...dávam si intímku každý deň a k tomu parfumovanú od naturelly, je to dobré alebo ich nemám mávať každý deň? Nedávno som čítala, že sa nemajú používať denne a už vôbec nie parfumované, predtým som zasa čítala, že sa kľudne môžu používať...tak ja neviem, poraďte mi...
@lucecita : mne parfumovane nerobili dobre, ale asi je to individualne..ja si vravim,cim menej cudzorodych latok v takej citlivej oblasti,tym lepsie..navyse som potom citala,ze ked chcem dobre odsledovat hlien je lepsie ich nepouzivat,tak som ich vynechala a teraz si davam len obcas,ale obycajne..inak alldays co som si kupial v rakusku-rovnaky obal aj nazov ako u nas su ovela jemnejsie,prijemnejsie akko tie nase..
@gelinka75 dakujem tie ovsene vločky určite vyskušam
@aknedz no tak mojka ja si kupim to caro a budem to tak piť, mne mlieko nerobi nič s wc misou som sa ešte nezoznámila .. akosi ma nechce za kamošku 😉 🙂 ale to je fajn. som rada myslela som si že to bude horšie .. aj ja si myslim že 2x tyždenne slaba kavička dieťatku nemože uškodiť ..
@spula22 mojka vyskušam asi uplne všetko 😉
caute kocice 😉 ja som teraz dosla od dokyho a ten ma taaaaak nadopovala ze som v lekarni platila 30ecka. 😒 jaaaj co ma tamoja macka uz staaala
@vardzikova mne na tu zapchu pomaha, nikdy som ju nemala, ale teraz mavam, na lacno studeny dzus, 3 deci a potom teple mlieko vypit, alebo opacne a vedcinou to zaberie...
musli miesam do pudingu, kolacov na pecenie s ovocim vsade musli...
niekedy na lacno pomaranc, pomaha mi, alebo jest a pit v noci zobudim za, ze som smedna a potom sa podari, aj ked chodim kazdy druhy den, a predtym som chodila kazdy....
do caju si davam susene mlieko, tiez dobre 😉
ahojte,som staro nova🙂 rok a pol sme sa snazili a nic..tak sme to nechali tak a teraz (januar) zaciname opat 🙂 😉

@mel84 tak gratulujem aj ja ocinovi 🙂)))