Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22 no ved aj mne kava vždy zabrala ale teraz by sme kavu piť nemali
@lucecita tak mojka purinka mi hovorila žeby sme teraz ešte sexovať nemali že mame ešte počkať.. tak čakame 😀 , no ty moji svokrovci ti poviem už teraz mam z nich sračku 😀 aspon sa konečne vyserkam inak mojka som ti hovorila že idem na ples 😀
@vardzikova ahojky lasko...dnes som dala mm macu do polievky a asi tak o hodku mi povedal, ze ma na mna obrovsku chut 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to som nevedela o sexe, este som nebola tehu, ale ta kamoska sexovala furt...tak sa vyserkas aspon a nebudes mat zapchu 😀 vsetko zle je na nieco dobre
@lucecita no vidiš milačik už to zabera aj na mojho mm to tak zaberalo bol neskutočne nažhaveny 😀 , tak len sa pekne krasne snažilkovať 😉 ani ja som ešte nebola tehu 😉 ale aspon viem že mame ešte trochu počkať aj ked dufam že toho mojho dovtedy neroztrhne 😀
@vardzikova no, ale sme si povedali, že začneme až zajtra, tak čakáme...ale sak ja mu to aj zajtra supnem 😀 😀 😀 pocuj, sak mas aj ine telesne otvory, nie len pipinku...aj my sme predvcerom inac totok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita ty si inac totok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja inac totok nechcem 😠
@vardzikova no tak prepáč, som vám len pomôcť chcela 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ahoj a preco sa nemoze sexovat pocas tehu ..alebo na zaciatku ?
@vardzikova ale micka jedna ti neublizi 🙂 ked si nedavas kazdy den tak uz duplom nie.ale ked neveris, opytaj sa dokyho 😀
@vardzikova preco by ste nemali sexovat???
@vardzikova
@lucecita aku temu ste nahodili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😕
@lucecita v pohode mojka 😉 toto ani mm nehovorim ..lebo by asi skolaboval 😀
@aliaxa lebo purinka mi hovorila že babo sa len uhniezduje ... tak jej doky povedal že v začiatkoch sa nema sexovať
@spula22 mojka ale ja si robim taku slabu kavu .. že to podľa mna ani nieje kava do polovice si nalejem vody a potom dalšia polovica je mlieko 😉
@vardzikova dobre ranko,ale ved kavu mozes slabsiu, boze, ked si predstavim moju sesterku tehu, kazde ranko kybel kavy a cigaretka, ma krasnu sofiu, ale ti nemusis do extremu.............
@spula22 dikes lasko ale ja sa aj tak pre istotu opytam dokyho aj o tej kave aj otom sexe
a sexik, nie je zakazany pokial nie si na rizikovom, uhniezdovanie mas davno za sebou, nechapem co sa tak obmedzujete, ved pri milovani ju este neporodis neboj 😉
baby a ja som zase prestala fajcit nechuti, predtym som raz prestala, ale zase zacala, teraz sa drzimmmmmmmmmmm 😀 😀 😀 😀 😀
@eri28 dobre ranko 😉 tak kavičku si doprajem ale len tak dva krát týždenne inak budem piť caro 😀
@vardzikova a lekari mudruju a sami robia opak..
ty poznas svoje telo, ked ti kava nechuti nepi, ked potrebujes kofein, neva, ked nemas chut nesexuj, ale ked sa dobre citis, tak to neries................ 😉
@vardzikova dobre ranko su zeny ktore sa nezrieknu aNI KAVY ANI CIGATETY A chvalabohu deti maju okej vedcinou.............
moja mamima nefajci, nepila, ked bola tehu aj tak som sa pytala 7 mesiac a erika vegetila v inkubatore, lebo mama musela, prerabat kuchynu tehu a zdvihla lavicu a utekali na pohotovost...................
uz to bolo velka hlava a male telo na svete 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale v inkubatore som dorastla, aj ked mi dali viac kysliku a znicili zrak, od malinka mam okuliare 😉
baby mna tak bolia krize, ze uffff
baby akurat som citala, ze tehu kava a za tym vipit pohar vody a je to okej
cauko baby ja dnes takto, uzivam si moj posledny merany cyklus 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

@lucecita ja som dostala mrchu utorok rano som mala teplotku 37.1 a poobede mrch trosku ma to zaskocilo ja som myslela ze ked mam mat mrchu tak teplota klesne pod 37 a vcera som bola na krvy na horm.profil pondelok idem na USG som zvedava co mi povie lekar