Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ja som si sama naordinovala oscilo a mam aj paragripe, tak uvidim, ci zaberie, zatial mi len tecie z nosa, to zas bude noc 🤐
@l_e_n_o_c_k_a ja zas mám nos úplne v poriadku, ja mám len hlieny v hrdle a takú cekovú únavu, aj fyzickú aj psychickú....teším sa, že si oddýchnem
@kikaneu neviem kikus, nechcem si davat nadeje aby som nebola sklamana......zatial ziadne priznaky okrem tej meskajucej ......
@kikaneu tak pekne oddychuj, nech ti choroba cim skor predje... a u mna to bude dufam rovnako
@maruskamolny Majka, príznaky mať nemusíš...ja ich mám každý mesiac niekoľko a bábätko nikde ;) ale veď počkaj ešte a uvidíš...a teplotu nemeriaš?
@l_e_n_o_c_k_a ďakujem, aj tebe to prajem...choroba nie je príjemná vec
@kikaneu @chorucka či mi je lepšie? ani neviem...hrdlo stále bolí, ja neviem čo v ňom mám a sem tam zacítim ľavé ucho...asi už umieram či čo to so mnou je, fakt netuším 😠 😠 😠 a grafík mám takýto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@kikaneu zatial som si nemeravala...a ako to je s teplotou ked si tehu?
@maruskamolny mala by byť vyššia, ale keď si nemeriala, tak nezistíš, či je vyššia teraz ;) tak už ti neostáva, len čakať, čo bude 🙂 ešte raz držím palce, aby ms už nechodila
@kikaneu ja som to ucho cítila dnes na obed a poriadne a aj včera na večer...no neviem čo to je...na kontrolu idem pondelok, tak uvidím čo mi povie.graf je fajn, uvidíme kedy bude ovu, užívame macu a ja aj alchemilku 2x denne...ináč nič a ani nebudem...a @purina12345 som tu dneska nevidela...ktovie kade chodí 😀
@chorucka o žiadnej novej neviem...ty ako? takže aj ty si PN?
@kikaneu uvidime...no....radsej sa nebudem tesit...zatial...
@lucecita tak určite to spomeň, a potom daj vedieť, že čo to bolo....ja som pila alchemilku tiež, no keď stúpla teplota, tak som si už neurobila a ani som nemala v robote a dnes keď klesla, tak ani nebolo kedy, taký rozbitý deň....uvidím čo bude zajtra s teplotou, či si ešte urobím alebo už nie....a inak nič iné nepapáme 🙂
@monika707 zlatinko vacsinu dna spala... 🙂 spim kym mozem
mam tak zvacsene prsia, ze aj mm si vsimol a strasne bolia, auuuuuuuuuuuu
@kikaneu spomeniem jej to, však idem k doktorke čo má na starosti uši aj krk, takže som zvedavá čo mi na to povie...aj teraz to troška cítim...ja pijem alchemilku už tretí deň a budem až do ovu, som zvedavá kedy bude, ale testy robiť nebudem....a od rána ma pobolieva ten pokazený vyječník a dosť ostro, hlavne teraz...v pondelok chcem aj na gyndu zavolať a objednať sa na kontrolu...vlastne podľa grafu ty môžeš mať ovulu aj dneska, žeeee? tak treba poistiť 😉
zdrhám, majte sa 🙂

@l_e_n_o_c_k_a ahoj 🙂 dostala som antibiotiká a lieky na vykašliavanie