Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby ja idem teraz do prace paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@eri28 no moja svagrina aj pila kavu a potajomky fajcila, neviem ale ja toto odsudzujem 😢 neviem si pomoct, asi tym, ze ja nefajcim ani muz, kebyze som tehu tak to fajcenie je odveci, ale je to tak niekto si proste neuvedomi, tak ako pride po prvom supe k babatku tak isto si huli, nevedia si proste vazit ani to zdravie babatka
@vardzikova dobre ranko lasinka 🙂.jasne opytaj sa 🙂 ale neviem precoby si sa mala obmedzovat,pokial nemas nejake zdravotne problemy 😉 😀 😀
@gelinka75 @vardzikova ono ziaden extrem neni dobry..niektore veci pocas tehotenstva upravit treba, prestat fajcit atd. ale zase nie aby som si kontrolovala a zistovala na nete kazdu blbost co robim alebo jem..ked je vsetkeho s mierou tak sa nic nestane..tehotenstvo sa nikdy tak neriesilo ako teraz sa riesi..
39DC a stále nič 😖
Baby mám otázku ale hlúpu,tak sa prosím nesmejte - ak som si náhodou niekedy dávnejšie spravila test HCG a vyšla len jedna čiarka, a mám ten test ešte doma a ocikám ho druhýkrať a keby som bola tehu,ukáže sa mi aj tá druhá čiarka? či tak to nefunguje?
@mata_ba ahoj nie som, vsetky testy negativne:( ale tak aspon si uzijeme viacej svadbu. mame ju o tri mesiace 🙂
@vardzikova aj my sme sexovali až v 9tt ale to len preto, že už som to nevydržala 😀 manžel sa držal a rešpektoval ma zozačiatku, keď som sa bala a potom sa mi smial 😀 Inak, ak Ťa nič nebolí tak taký nežný sexík je v poriadku 😉
bré ranko, tak vcera u mna prepukla chripka, ale nie je to az take hrozne, nakolko som papala vitaminy... lezim v posteli, notebook na perine a pracujem
tu je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 co si o nom myslite?
@monika707 a si netestovala este ked to ocino vydi? 😕
Babulky a čo znamená ten duch? Neviete nemá ho niektorá snažilka na fotke v albume? Ak viete o takej,môžete mi poslať link-aby som videla ako to má vyzerať?Ďakujeeeeeeeem
@anlady duch je slabučká druhá čiaročka na tehu teste.... kontrolnú čiarku by si mala mať silnú a jasnú a ak sa ti objaví aj druhá, síce len slabučká, ale je ju vidieť, môže to byť na dobrej ceste - tomu hovoríme duch 😉 a na tvoju otázku, či použiť už použitý test - určite nie, to sú jednorázovky, takže ak chceš testovať, musíš s novým testom 😉
@lusinda1989 no to teda hej treba si ten spánok užiť kým sa dá 😀
@kandee1201 zatial nie ešte mi ani nemešká tak ešte nevidim dovod prečo testnut, uvidim ako to dopadne mala by mi prist mrchana asi okolo 1februara tak mam este cas len dufam,ze nepride 🙂
@monika707 ahoj zlatik presne tak ked v noci nemozem moc spat... 🙂 a ty ako? uz ste na chate?
@lusinda1989 nie mojka tento vikend moj pracuje tak sme doma a nejdeme ani na buduci tyzden lebo potom v pondelok odchadzame uz na dovolenku uz sa tesim aspon na tyzden si od tych mojich otravnych kolegyn oddychnem 😀
☹ ☹ ☹ co sa stalo purinke? ☹ ☹ ☹ 😔

@vardzikova uz hladas tehu obchody, alebo cez net..............
ja neviem o tom, ze som tehu, ale v satniku rifle a podprsenku potrebujem akutne novu 😀 😀 😀 😀 😀
moje je mi maleeeeeee 😀 😀 😀 😀