icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
12. nov 2011

@lucecita no fajne, tak ste ho spojazdnili 😀 tak ti prajem aby aby si čím najskôr mala víťazný graf 🙂

lucecita
12. nov 2011

@purina12345 ďakujem, už som aj skúsila merať dolu, vyhodilo mne to 37,4 😀 ale ráno štartujem a tabuľkujem, a skúsim zohnať s dvoma desatinnými miestami 😉 veru, nedá sa čo robiť ale je to veľká škoda...

purina12345
12. nov 2011

@lucecita no ty si už zrejme po ovu, ja teraz 36,87 😀

lucecita
12. nov 2011

@purina12345 keď vravíš, tak asi áno, keďže sa v tom nevyznám, ako som ti písala 😀 😀 😀 podľa hlienu čo som mala, tak som 9DPO a 23DC...cítim prsia od rána, asi ide na návštevu mršula 😠

eri28
12. nov 2011

baby dobru noc zajtra idem do prace 😀 😀 😀 😀 😀

snubenci08
12. nov 2011

@eri28 takze podozrenie na tehu uz nie je? ☹

eri28
13. nov 2011

@snubenci08 moja nie 3 mesiace a vcera tiez nepotvrdili na ultrazvuku je zase krv, ktora stoji z memzes a nievie co dalej 😀 😀 😀 😀 😀
ale samozrejme vas nadalej sledujem cez moju pauzu 😀 😀 😀 😀

eri28
13. nov 2011

baby nic v zlom, ale vino dobre padlo a aj noc z mojim bola vynimocne krajsia, asi laska skusana, je milovana, lebo velmi chce babo , a nebola by som prva ktoru opusti chlap, ked nie je v tom, nastastie to nie je moj pripad dufam, ze laska ostane a raz po tej svadbe aj krasne mulatko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dnes klusem do prace a mame slahnute spolubivajuce, ktory o 5 rano nosi holky do bytu, tak uz tu strasim a mi hladame novy dom a utekame od tohto diablika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
vsetkym pekny den, aspon taky oko budem mat ja , snazilky sup na to a cakatelky vydrzte, a co su su sklmane asi menej ako ja stale mate sancu na tie vianoce to dobehnut, est 😀 e mesiac ja uz nepotrebujem detske sampanske, ale vy sa snazte, aby ste ho kupovali som t 😀 u s vami 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
13. nov 2011

a dakujem, ze ste tu aj vy 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
13. nov 2011

@eri28 eri si mila, normalne si ma dojala tvojim prispevkom aj ked znel pre vsetky, nejaka som precitlivela a to mam mrchu v plnom prude 🙄 si super baba, so zvlastnym humorom..a velmi ti prajem nech sa vam to mulatko neskor podari... aj vy ostatne ste fajn, ja som rada, ze som v tom trapeni a cakani nie sama tak vam dakujem 🙂

elys
13. nov 2011

@eri28 ahoj. urcite necakajte a chodte k doktorovi. my sme isli, no nebolo to ani rok od snazenia, taky necely. nakoniec bol veru problem na oboch stranach. lenze vsetky tie vysetrenia, kontroly a liecba trvalo dalsieho tristvrte roka, kym sa zadarilo. objednavka k urologovi, sledovanie folikulov podla menstruacie, nasadenie liecby, kontroly. strasne moc sa to natahovalo. ani nechapem, ako som to mohla vsetko vydrzat ked to islo ako z chlpatej deky. neviem teda, ako ste na tom financne, ale ak by ste zavitali do CAR priamo a platili si vysetrenia z vlastneho vrecka, tak je to omnoho omnoho rychlejsie. zalezi ale aj na mieste bydliska. my sme mali najblizsi asi 90 km, co je dost na cestovanie po vysetreniach.

gelinka75
13. nov 2011

@purina12345 tak mrcha v plnom prude, takze som ani BT nemerala..pockam do konca a zacnem zas merat, som nastartovana na dalsie kolo, kamoska mi poradila, ze sa mame snazit 3 dni pred predpokladanou ovu a iba raz, takto jej to poradila lekarka, ze si tie spermie pockaju a vies co sa stalo, v tom mesiaci ostala tehotna..tak to ideme vyskusat.. 🙂 ja ako si dobre pamätam som tento mesiac nemala poriadny ani ten hlien, snazili sme sa aj v dni ked som nic nemala..takze to asi bolo zbytocne..lebo nemaju ako prezit.. 😝

spula22
13. nov 2011

@snubenci08 mam ,ale este na nom nic nebolo ☹. tak pockame a uviddime 😀

purina12345
13. nov 2011

@gelinka75 ahoj, no škoda 😒 , a budeš pokračovať v meraní ďalej? áno, najlepšie je keksíkovať po ms každý 2-3 deň aby sa mali čas vypracovať ale sú aj také ktoré dávajú prednosť kvantitou pred kvalitou 🙂 a spermošky prežijú 2-4 dni podľa toho do akého prostredia v pošve sa dostanú keď je kyslé do 45 minút zomrú a môže sa stať aj to že prežije max 7 dní ale to je už asi super kvalitná spermoška 😀
môhla by si skúsiť Femi kvapky, a na ten hlienik buď s týmí ľanovými semiačkami alebo agnucaston, to sú homeopaticé tablety, stoja cca 6,50€ môžeš si o nich prečíta na google

purina12345
13. nov 2011

@spula22 ahoj, tak ty stále čakáš? no ale to si už dlho po ovu, že? kedy si testovala?

gelinka75
13. nov 2011

@purina12345 dik za radu, precitam si o tych tabletkach, teplotu idem merat dalej ked mi skoncia asi tak o 4 dni..uz som nazhavena aby to bolo :D 😀

purina12345
13. nov 2011

@gelinka75 tak to ti verím 😀 som rada že si nezanevrela na meranie, ja meriam aj cez ms, som veľmi zvedavá ako sa správajú hormóny 😀

zuzanka9999
13. nov 2011

@carie32 ahooooj, ja som brala 7 rokov bez prestavok a vysadila som pred rokom v decembri, lebo som uz nechcela brat, kvoli tomu ze sme planovali zacat v lete snazilkovat. tri krat za tych 7 rokov som menila druh HAK. ja sa vzdy smejem s kamoskami ze vtedy sme to brali bo sme nechceli byt tehotne a teraz ked chceme tak to tak lahko nejde 🙂))))))) no som zvedava co ti povie doktor... A myslis, ze by si nemohla byt v tom?

stella881
13. nov 2011

ja ja by som sa sem rada pridala.... snazíme sa vyse roka... 🙂 tento mesiac som brala prvy krat clostil

spula22
13. nov 2011

@purina12345 ahoj.dnes som 35 DC...cakam 🙂 testovala som v piatok 🙂, ale nic neukazalo....len ja si z toho ani velmo nic nerobim, lebo,ked som maleho cakala,tak mi ukazalo tehu len v 5 tyzdni, hoci som uz vedela od dr,ze som tehu uz v 3 🙂. mozno zato,ze ja som tak trosku baculka 😀...ak nic nepride,tak skocim k dokimu a uviddim, co mi povie 😀

snubenci08
13. nov 2011

@eri28 jaj tak 🙂

snubenci08
13. nov 2011

@spula22 kedy si si robila test naposledy?

edmi
13. nov 2011

ahojte baby som 26 dc a mam hnacku a vracala som,moze byt ta hnacka priznakom tehu?? dakujem

gelinka75
13. nov 2011

@edmi co som citala tak moze, teplotu nemas? ci to nie je viroza nejaka

edmi
13. nov 2011

@gelinka75 nie teplotu nemam,len som sa naobedovala,umyla zuby a uz som zvracala, a teraz ma raz prehnalo a strasne mi pracuje brucho

gelinka75
13. nov 2011

@edmi fiha a nechces si spravit test? inak ja som tiez mala cely minuly tyzden taketo stavy..brucho totalne nafucane atd. a mrcha dosla...kedy ti ma dojst?

edmi
13. nov 2011

@gelinka75 ma mi prist v stredu, ale este nechcem robit test,este je skoro az ked bude meskat

gelinka75
13. nov 2011

@edmi ano este je skoro, ak sa necitis zle ani nic..tak taketo stavy su v pohode, mozno sa telo len cisti, hlavne vela pi vody nech sa neodvodnis

edmi
13. nov 2011

@gelinka75 nie ako necitim sa zle,ale pocit ze by som mohla byt tehu mam uz niekolko dni len tu hnacku nechapem ci moze byt priznakom

gelinka75
13. nov 2011

@edmi moze byt aj hnacka isto