Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 ďakujem, už som aj skúsila merať dolu, vyhodilo mne to 37,4 😀 ale ráno štartujem a tabuľkujem, a skúsim zohnať s dvoma desatinnými miestami 😉 veru, nedá sa čo robiť ale je to veľká škoda...
@lucecita no ty si už zrejme po ovu, ja teraz 36,87 😀
@purina12345 keď vravíš, tak asi áno, keďže sa v tom nevyznám, ako som ti písala 😀 😀 😀 podľa hlienu čo som mala, tak som 9DPO a 23DC...cítim prsia od rána, asi ide na návštevu mršula 😠
baby dobru noc zajtra idem do prace 😀 😀 😀 😀 😀
@eri28 takze podozrenie na tehu uz nie je? ☹
@snubenci08 moja nie 3 mesiace a vcera tiez nepotvrdili na ultrazvuku je zase krv, ktora stoji z memzes a nievie co dalej 😀 😀 😀 😀 😀
ale samozrejme vas nadalej sledujem cez moju pauzu 😀 😀 😀 😀
baby nic v zlom, ale vino dobre padlo a aj noc z mojim bola vynimocne krajsia, asi laska skusana, je milovana, lebo velmi chce babo , a nebola by som prva ktoru opusti chlap, ked nie je v tom, nastastie to nie je moj pripad dufam, ze laska ostane a raz po tej svadbe aj krasne mulatko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dnes klusem do prace a mame slahnute spolubivajuce, ktory o 5 rano nosi holky do bytu, tak uz tu strasim a mi hladame novy dom a utekame od tohto diablika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
vsetkym pekny den, aspon taky oko budem mat ja , snazilky sup na to a cakatelky vydrzte, a co su su sklmane asi menej ako ja stale mate sancu na tie vianoce to dobehnut, est 😀 e mesiac ja uz nepotrebujem detske sampanske, ale vy sa snazte, aby ste ho kupovali som t 😀 u s vami 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a dakujem, ze ste tu aj vy 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@eri28 eri si mila, normalne si ma dojala tvojim prispevkom aj ked znel pre vsetky, nejaka som precitlivela a to mam mrchu v plnom prude 🙄 si super baba, so zvlastnym humorom..a velmi ti prajem nech sa vam to mulatko neskor podari... aj vy ostatne ste fajn, ja som rada, ze som v tom trapeni a cakani nie sama tak vam dakujem 🙂
@eri28 ahoj. urcite necakajte a chodte k doktorovi. my sme isli, no nebolo to ani rok od snazenia, taky necely. nakoniec bol veru problem na oboch stranach. lenze vsetky tie vysetrenia, kontroly a liecba trvalo dalsieho tristvrte roka, kym sa zadarilo. objednavka k urologovi, sledovanie folikulov podla menstruacie, nasadenie liecby, kontroly. strasne moc sa to natahovalo. ani nechapem, ako som to mohla vsetko vydrzat ked to islo ako z chlpatej deky. neviem teda, ako ste na tom financne, ale ak by ste zavitali do CAR priamo a platili si vysetrenia z vlastneho vrecka, tak je to omnoho omnoho rychlejsie. zalezi ale aj na mieste bydliska. my sme mali najblizsi asi 90 km, co je dost na cestovanie po vysetreniach.
@purina12345 tak mrcha v plnom prude, takze som ani BT nemerala..pockam do konca a zacnem zas merat, som nastartovana na dalsie kolo, kamoska mi poradila, ze sa mame snazit 3 dni pred predpokladanou ovu a iba raz, takto jej to poradila lekarka, ze si tie spermie pockaju a vies co sa stalo, v tom mesiaci ostala tehotna..tak to ideme vyskusat.. 🙂 ja ako si dobre pamätam som tento mesiac nemala poriadny ani ten hlien, snazili sme sa aj v dni ked som nic nemala..takze to asi bolo zbytocne..lebo nemaju ako prezit.. 😝
@snubenci08 mam ,ale este na nom nic nebolo ☹. tak pockame a uviddime 😀
@gelinka75 ahoj, no škoda 😒 , a budeš pokračovať v meraní ďalej? áno, najlepšie je keksíkovať po ms každý 2-3 deň aby sa mali čas vypracovať ale sú aj také ktoré dávajú prednosť kvantitou pred kvalitou 🙂 a spermošky prežijú 2-4 dni podľa toho do akého prostredia v pošve sa dostanú keď je kyslé do 45 minút zomrú a môže sa stať aj to že prežije max 7 dní ale to je už asi super kvalitná spermoška 😀
môhla by si skúsiť Femi kvapky, a na ten hlienik buď s týmí ľanovými semiačkami alebo agnucaston, to sú homeopaticé tablety, stoja cca 6,50€ môžeš si o nich prečíta na google
@spula22 ahoj, tak ty stále čakáš? no ale to si už dlho po ovu, že? kedy si testovala?
@purina12345 dik za radu, precitam si o tych tabletkach, teplotu idem merat dalej ked mi skoncia asi tak o 4 dni..uz som nazhavena aby to bolo :D 😀
@gelinka75 tak to ti verím 😀 som rada že si nezanevrela na meranie, ja meriam aj cez ms, som veľmi zvedavá ako sa správajú hormóny 😀
@carie32 ahooooj, ja som brala 7 rokov bez prestavok a vysadila som pred rokom v decembri, lebo som uz nechcela brat, kvoli tomu ze sme planovali zacat v lete snazilkovat. tri krat za tych 7 rokov som menila druh HAK. ja sa vzdy smejem s kamoskami ze vtedy sme to brali bo sme nechceli byt tehotne a teraz ked chceme tak to tak lahko nejde 🙂))))))) no som zvedava co ti povie doktor... A myslis, ze by si nemohla byt v tom?
ja ja by som sa sem rada pridala.... snazíme sa vyse roka... 🙂 tento mesiac som brala prvy krat clostil
@purina12345 ahoj.dnes som 35 DC...cakam 🙂 testovala som v piatok 🙂, ale nic neukazalo....len ja si z toho ani velmo nic nerobim, lebo,ked som maleho cakala,tak mi ukazalo tehu len v 5 tyzdni, hoci som uz vedela od dr,ze som tehu uz v 3 🙂. mozno zato,ze ja som tak trosku baculka 😀...ak nic nepride,tak skocim k dokimu a uviddim, co mi povie 😀
@eri28 jaj tak 🙂
@spula22 kedy si si robila test naposledy?
ahojte baby som 26 dc a mam hnacku a vracala som,moze byt ta hnacka priznakom tehu?? dakujem

@lucecita no fajne, tak ste ho spojazdnili 😀 tak ti prajem aby aby si čím najskôr mala víťazný graf 🙂