icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
22. jan 2012

@azzura purinka všetko napísala do svojho statusu (v krátkej správe), prečítaj si....

spula22
22. jan 2012

@gelinka75 fuuu zienky ze ake mnamky na obedik dnes varite 😀 😀 😀

fifitko25
22. jan 2012

@spula22 veď to, už pozerám na nete, čo budem ja variť 😀
našla som toto 😝
http://kucharka.madness.sk/recept/1414/kuracie-...

azzura
22. jan 2012

@fifitko25 bože, ona si to nezasluzi 😢

spula22
22. jan 2012

@fifitko25 fiiiha tiez super 🙂 ja tiez kuracie prsia,ale s hranolkami a bananovou omackou 😀

aliaxa
22. jan 2012

ahojte tak zajtra cupitam k doktorovi a trochu sa bojim ☹

fifitko25
22. jan 2012

@azzura veď práve, tento svet je nespravodlivý a krutý 😠

@spula22 banánová omáčka??? fííííííííííhaaaaa, to znie riadne exoticky.... dáš recept? 😝

@aliaxa neboj, všetko bude ok, tehuľka 😉

aliaxa
22. jan 2012

@fifitko25 najskor som sa tesila robila som si aj ten test co ukazuje tyzdne ..ukazalo mi 3+ ach len tie vajicka ma znepokojuju a ten vikend tak pomalicky ide ...

lucecita
22. jan 2012

@fifitko25 no len neviem ako a kedy teraz doletí, keď u nás začalo pršosnežit 😀 😀 😀
@azzura ahoj mojka...prečítaj si purinkin status, tam to opísala...zlé, zlé správičky ☹ ☹ ☹ ☹ ale ona je silná baba, ona to zvládne, aj keď to je ťažké...musíme jej vliať veľa veľa sily na diaľku

fifitko25
22. jan 2012

@aliaxa neboj sa, aj menšie vajko môže byť oplodnené 😉

fifitko25
22. jan 2012

@lucecita no fasa, o chvíľu je to aj tu v ZA ten pršosneh 😠

spula22
22. jan 2012

@fifitko25 jasne 🙂 je to jednoduche 🙂 ja robievam z 2 bananov-ked su uz mäksie. rozmixijem, dam do rajnicky, pridas trosku smotany na varenie-cca 1,5dl a jeden taveny syr v crievku.dochutis to vegetou, povaris a papkas 🙂 ja tim prelievam oprazene kuracie prsia na prirodno 🙂 a k tomu hranolky 🙂.zaujimava chut 🙂

lucecita
22. jan 2012

@spula22 tak to niekedy skúsim, vyzerá to zaujímavo 😉
@fifitko25 aj tvoj obedík vyzerá fajne, a ja kuracie prsia môžem 😉

azzura
22. jan 2012

@lucecita už som si akurat docitala jej smutny príbeh 😒 . To je hrozne, najprv sa trapis aby si otehotnela a potom ked sa to uz nejak podari, tak prides on 😒 . žena aby cely zivot bola v strese

fifitko25
22. jan 2012

@spula22 jeeeeeeeeeej takto robievam nivovú omáčku 😀 niekedy skúsim namiesto nivy banán - hm fakt zaujímavé

azzura
22. jan 2012

@fifitko25 sama vies, že život je svina a hnusne sa zahrava, hlavne s tými ktory si to vobec nezasluzia 😠

spula22
22. jan 2012

@fifitko25 🙂 aj ja nivovu zboznujem,ale chalosimi to velmi nechcu ☹. ale za touto sa idu zabit 🙂

spula22
22. jan 2012

@lucecita skus 🙂 uvidis ako vam to bude chutit 😀

fifitko25
22. jan 2012

@azzura to je tá spravodlivosť 😠 ale, treba ísť ďalej, keby sme mali len plakať, tak by to bolo ešte horšie.... našťastie je purinka skvelá silná osobnosť 😉

lucecita
22. jan 2012

@azzura veď práve, život je v tomto strašne nespravodlivý...
@spula22 už som to povedala mm a zatváril sa všeliako, ale že to môže byť dobré...tak to niekedy skúsim 😉

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita ahoj 🙂 pošli mi nejaký, ja síce tiež mám, ale chcem viac 🙂

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu jasnéééé, posielam aj tebe 😉 😉 😉 😉 ako sa máš moja?

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu jasnéééé, posielam aj tebe 😉 😉 😉 😉 ako sa máš moja? bola či nebola tá ovulka?

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita díky ;) a celkom fajn, len mama mi dnes vravela, že vyzerám choro, že včera som tak nevyzerala, tak neviem, ale až na to hrdlo sa cítim fajn....a ešte svalovicu mám z včerajších akrobatických kúskov 😅 no ešte nebola, alebo je dnes, pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
ale som pozerala tvoj graf, nejak sa ponáhľala tvoja ovu 🙂

kandee1201
22. jan 2012

@spula22 ahoj 🙂 a ako to robis bananovu omacku?

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu si do konca januára na PN? aj mňa stále trápi to hrdlo, ale už nie tak ako predtým...čo vy ste včera vystrájali? 😀 😀 😀 😀 peknučký graf, už by ti veru mohlo vyznačiť ovu....a myslíš, že môžem mať tak skoro? nejak sa mi to nezdá a možno ten výtok je len taký po včerajšom čoro moro 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita hej, do konca mesiaca, tak dúfam, že mi to prejde, lebo neviem ako budem potom fungovať, ak by neprešlo 🙂 seksíkovali ;) myslím, že hej, už som videla grafy, kde aj na 7-8DC bola ovu, takže pohoda 🙂 ani ja si nie som istá tým hlienom, či to nie je len po včerajšku taký, ale zas tak dlho? veď už skoro 24hodín prešlo odvtedy ;) myslíš, že už by mohlo? veď ešte nebol poriadny výstup teploty, podľa mňa ešte nevyznačí

fifitko25
22. jan 2012

@lucecita 😀 😀
no tak poprchá už aj u nás 😠

spula22
22. jan 2012

@kandee1201 ja robievam z 2 bananov-ked su uz mäksie. rozmixijem, dam do rajnicky, pridas trosku smotany na varenie-cca 1,5dl a jeden taveny syr v crievku.dochutis to vegetou, povaris a papkas ja tim prelievam oprazene kuracie prsia na prirodno a k tomu hranolky .zaujimava chut

spula22
22. jan 2012

@lucecita aj moj sa tvaril akoze ze ee a teraz sa ide s tym zadusit 🙂.ale kazdemu to nechuti 😀