Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu tak to máš super, keď nemáš stresy v robote...ja mám...robím v kórejskej firme čo sa vyrábajú káblová zväzky pre KIU a HYUNDAY a robím v kancli, kde nakupujem všeliaké komponenty na stroje, pomôcky do výroby, do kancelárie, dochádzku a taaaaak...je toho veľa, ale robím na každý nákup nejakého spreja alebo nožníc či lepu reporty, kde potrebujem obehnúť podpisy od kórejských nadriadených a neni sranda im to vysvetliť na čo sa to potrebuje, pretože veľa vecí nepodpíšu a ja to tým pádom nemôžem nakúpiť...potom ešte behám takto isto s faktúrkami na podpisy...robota je fajn, baví ma, ale robiť pod kórejcami a chodiť cez celú výrobnú halu a po 30 schdoch hore dolu niekoľkokrát denne je dosť vyčerpávajúce a ešte keď na teba nahučia, že ti to nepodpíšu, potom vysvetľovať majsterkám do výroby prečo sa to nejde kúpiť, no horor...preto si hľadám novú robotu a končí mi zmluva v marci a pravdepodobne ju so mnou nepredĺžia, takže ja to mám tak...
nemyslim tak, ze nemohla :D ale ze ci to moze byt aj jeden z priznakov :D robila som si ich podla prilozeneho navodu. len som si presne nevedela presne vypocitat ovulaciu, pretoze mam ako kedy nepravidelne.
aduska_ba - Drzim paste, aby to vyslo. Po akom case si si skusala robit test, ak si si uz robila? Ovulacne som si robila skor z takej zvedavosti, tie nase sexikovanie neovplyvnili :D
@lucecita tak to nemáš bohviečo, nechcela by som.....tak ja zas na tej základnej škole, vedenie ma vystresovať nevie, skôr deti....ale ani nie vystresovať, len nahnevať 🙂 a ako vedenie je ešte stará škola, šetrí sa na takých veciach, že sa mi niekedy rozum zastavuje, ale tak čo sa budem stresovať pre niečo čo aj tak nezmením....takže jedným uchom dnu a druhým von a ešte mám z toho aj celkom srandu dosť často 🙂 ja to mám, kým sa ona nevráti....ale tiež idem teraz cez PN posielať žiadosti, lebo je tam blbé spojenie a nikdy nemôžem vedieť, kedy má v pláne moja predchodkyňa vráti (a myslím, že je dosť pravdepodobné, že to bude v septembri)
ahojteee..co mame noveho?baby,potrebovala by som pomoct s fertilityfriend...
@aduska_ba je tam dusik 😉
@kandee1201 anoooo moja 🙂...uplne som prekvapena 🙂 dnes som 24DC a nahodne som spravila testik ,ale zajtra rano spravim som zvedava 🙂...ale este sa to moze zmenit testy niekedy klamu

@kikaneu juj to ti verim 🙂..ja robim s detickami a teraz sme si povedali ,ze chceme babatko tak dufam,ze sa to podarilo 🙂 zajtra rano uvidim 🙂