icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aduska_ba
22. jan 2012

@kikaneu juj to ti verim 🙂..ja robim s detickami a teraz sme si povedali ,ze chceme babatko tak dufam,ze sa to podarilo 🙂 zajtra rano uvidim 🙂

aduska_ba
22. jan 2012

@mishella ja som si nerobila obulacne testiky nechali sme to na nahodu a sexikovali sme skoro kazdy 2/3 den a dufame,ze sa nam to podarilo

kikaneu
22. jan 2012

@aduska_ba aj ja, ale už s väčšími 🙂 držím palce ešte raz, nech to tam je 🙂

kikaneu
22. jan 2012

@mishella jasné, že ťa môže bolieť hlava, prečo by nemohla a tie ovulačné testy si si robila ako a kedy? mala si tam návod?

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu tak to máš super, keď nemáš stresy v robote...ja mám...robím v kórejskej firme čo sa vyrábajú káblová zväzky pre KIU a HYUNDAY a robím v kancli, kde nakupujem všeliaké komponenty na stroje, pomôcky do výroby, do kancelárie, dochádzku a taaaaak...je toho veľa, ale robím na každý nákup nejakého spreja alebo nožníc či lepu reporty, kde potrebujem obehnúť podpisy od kórejských nadriadených a neni sranda im to vysvetliť na čo sa to potrebuje, pretože veľa vecí nepodpíšu a ja to tým pádom nemôžem nakúpiť...potom ešte behám takto isto s faktúrkami na podpisy...robota je fajn, baví ma, ale robiť pod kórejcami a chodiť cez celú výrobnú halu a po 30 schdoch hore dolu niekoľkokrát denne je dosť vyčerpávajúce a ešte keď na teba nahučia, že ti to nepodpíšu, potom vysvetľovať majsterkám do výroby prečo sa to nejde kúpiť, no horor...preto si hľadám novú robotu a končí mi zmluva v marci a pravdepodobne ju so mnou nepredĺžia, takže ja to mám tak...

mishella
22. jan 2012

nemyslim tak, ze nemohla :D ale ze ci to moze byt aj jeden z priznakov :D robila som si ich podla prilozeneho navodu. len som si presne nevedela presne vypocitat ovulaciu, pretoze mam ako kedy nepravidelne.
aduska_ba - Drzim paste, aby to vyslo. Po akom case si si skusala robit test, ak si si uz robila? Ovulacne som si robila skor z takej zvedavosti, tie nase sexikovanie neovplyvnili :D

aduska_ba
22. jan 2012

@mishella dnes som 24dc a 11DPO len nahodne som si ho spravila pred chvilkou a neverila som ,ze je tam taka slaba ciarocka no uvidime zajtra rano ....tie testy sa niekedy mylia tak som zvedava

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita tak to nemáš bohviečo, nechcela by som.....tak ja zas na tej základnej škole, vedenie ma vystresovať nevie, skôr deti....ale ani nie vystresovať, len nahnevať 🙂 a ako vedenie je ešte stará škola, šetrí sa na takých veciach, že sa mi niekedy rozum zastavuje, ale tak čo sa budem stresovať pre niečo čo aj tak nezmením....takže jedným uchom dnu a druhým von a ešte mám z toho aj celkom srandu dosť často 🙂 ja to mám, kým sa ona nevráti....ale tiež idem teraz cez PN posielať žiadosti, lebo je tam blbé spojenie a nikdy nemôžem vedieť, kedy má v pláne moja predchodkyňa vráti (a myslím, že je dosť pravdepodobné, že to bude v septembri)

kikaneu
22. jan 2012

@mishella aha, áno, môže byť aj bolesť hlavy príznakom tehu ;)

aduska_ba
22. jan 2012

neviem ci budete nieco vidiet 🙂 ale zajtra rano pridam dalsiu fotecku

kikaneu
22. jan 2012

@aduska_ba no je tam taký slabý dušík ;) uvidíš ráno, či bude silnejší

aduska_ba
22. jan 2012

@kikaneu 🙂....no som zvedava zajtra rano 🙂

mel84
22. jan 2012

@aduska_ba ahoj, blahozelaaaam, nech ciarka silnie 🙂 ja som dnes tiez 24DC ale este nemam odvahu testovat, az v piatok rano planujem 🙂

aduska_ba
22. jan 2012

@mel84 jejjjj dakujem moja ja som chcela testovat az ked mi bude meskar mrcha ,ale dnes mi to nedala a vyskusala som 🙂....a zrazu tam vidim male ducha🙂) som zvedava co bude zajtra 🙂

mata_ba
22. jan 2012

ahojteee..co mame noveho?baby,potrebovala by som pomoct s fertilityfriend...

aduska_ba
22. jan 2012

@mata_ba s cim ti treba pomoct hm?

kikaneu
22. jan 2012

@mata_ba čo ti tam nefunguje? hm?

mata_ba
22. jan 2012

@kikaneu @aduska_ba dnes som si prvykrat zadala teplotky 3 dni...a zadat som ich zadala,ale ukazuje mi,ze je dnes 23.1..to aj vam ukazuje o den viac?a kde si nastavim cyklus?ci to sa automaticky?

aduska_ba
22. jan 2012

@mata_ba na grafe na klikni na graf hore je datum a dole su dni cyklu

kikaneu
22. jan 2012

@mata_ba nie, mne ukazuje dnes 22.1. a nepomýlila si sa, keď si značila 1DC....

mata_ba
22. jan 2012

@aduska_ba dakujem,to viem.. 🙂 ale uz sa mi podarilo to zmenit 🙂

dijusa
22. jan 2012

@kikaneu aj ty zastupujes? 🙂

kikaneu
22. jan 2012

@dijusa tak veru 🙂 som rada aj za to 🙂 doma by som sa nudila a aj peniažky potrebujeme ;)

mata_ba
22. jan 2012

@kikaneu uz som to opravila 🙂 a este..co znamena x pod dnom cyklu v grafe?

aduska_ba
22. jan 2012

@mata_ba sikulka posli aky mas grafik 🙂

kandee1201
22. jan 2012

@aduska_ba je tam dusik 😉

mata_ba
22. jan 2012

@aduska_ba skusim..aj ked mam este len tri dni 🙂

aduska_ba
22. jan 2012

@mata_ba sexik to znamena 🙂...ze sa urobkal do teba 🙂

aduska_ba
22. jan 2012

@kandee1201 anoooo moja 🙂...uplne som prekvapena 🙂 dnes som 24DC a nahodne som spravila testik ,ale zajtra rano spravim som zvedava 🙂...ale este sa to moze zmenit testy niekedy klamu

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu veď práve, že to nie je bohvie čo a chcem odtiaľ čo najskôr odísť, len kedy sa mi dalo niekde inde zamestnať...mám Ing. a s týmto titulom sa zle hľadá nejaká robota