icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
22. jan 2012

@dijusa aj môj dedo pochádzal z Lendaku 🙂 kokso, to je aká sranda my dve 🙂 v mobelixe majú pekné, boli sme pozrieť 🙂 v merkury tiež, a boli sme ešte v oresi (tam už bolo draho) a nakoniec sme si dali urobiť tu u nás na mieru u takého malého podnikateľa, to vyšla najlepšia cena, už bol merať a teraz je výrobná fáza 🙂

lucecita
22. jan 2012

@vardzikova milááááááč čau....ja už mám za sebou aj dnešné čoro moro 😀 😀 😀 😀 a počuj, včera mi mm prišiel na to, že mu dávam macu...no to bolo rečí, že načo som toľké prachy za to vyhodila, že on to nepotrebuje a podobne 😀 😀 😀 ale potom pekne spapkal polievočku s macou a bolo to...a povedal mi, že pár dní má takú veľkú chuť na čoro moro, že dovi a tak už teda vie prečo 😅 😅 😅 ale predchvíľkou sme ju ani nepotrebovali...a ako svokrovci, vidím, že si tu, tak si to prežila 😉

l_e_n_o_c_k_a
22. jan 2012

@kikaneu vies co, uz mi ti doktori lezu na nervy... bo doktorka v heliose nam povedala, ze spermiogram, nie je najhorsi, moj doktor povedal, ze je zly... jeden ti povie tak a druhy tak...

co sa tyka tej krvi, mne to bolo vysvetlene tak, ze potrebuju porovnat vysledky krvy ked je a ked nie je mrcha...

vardzikova
22. jan 2012

@kikaneu citim sa dobre... len ma dnes viac pobolieva v podbrušku ako inokedy .. zajtra rano asi skočim k dokymu lebo sa bojim či je všetko v poriadku

kikaneu
22. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veru.....išli by dokelu....no, keď my pôjdeme na ten spermiogram, tak sa jej na to opýtam...

kikaneu
22. jan 2012

@vardzikova tak, tak, radšej choď...veď za to nič nedáš ;) držím palce, nech je všetko ok

aduska_ba
22. jan 2012

@vardzikova mojka urcite chod

l_e_n_o_c_k_a
22. jan 2012

@kikaneu kam idete na spermiogram?

@vardzikova suhlasim s Kikou, len pekne chod na prehliadku 😉

dijusa
Autor odpoveď zmazal
vardzikova
22. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ano do teraz sa zdržali chodim do prace ... ale uvažujem že zajtra pojdem k dokymu pre istotu aby som nič nezanedbala ..

vardzikova
22. jan 2012

@lucecita čože? mojka a to ste dnes kedy stihli ? joj prepač vy byvate sami a my sme s našimi v byte a to sa tu len tak kedy sa nam zachce neda ... bohužiaľ, lasko takže prišiel nato že mu davaš macu , no ale kukaj tu prežil to nie? moj tiež mal okolo toho reči ako koza bobkov ale ked som mu povedala koľko to stalo tak to jedol akoby sme doma nič ine nemali 😀 😀 😀 😀 pišaček jeden, no tak dnešna navšteva bože čo ti poviem... do rite asi tak 😀 😀 😀

kikaneu
22. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a doktorka povedala, že pokojne to skontroluje ona (zdalo sa mi to čudné, že do žiadneho centra nás neposiela, ale vravela, že sa zaujíma o príčiny neplodnosti a má na to prístroje, tak dúfam, že si nevymýšľala)

vardzikova
22. jan 2012

@kikaneu dakujem mojka... inak čitala som čo sa stalo purinke... bože bolo mi to neskutočne ľuto normalne až som plakala

vardzikova
22. jan 2012

@aduska_ba určite pojdem

l_e_n_o_c_k_a
22. jan 2012

@vardzikova urcite chod, oddychnes si... najdolezitejsi je zaciatok tehu, tak to nezanedbaj ako ja,,, teraz si to strasne vycitam 😖

vardzikova
22. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a a ty si to zanedbala ako?

lucecita
22. jan 2012

@vardzikova no však asi tak predoďkou bolo najhorúcejšie 😵 😵 😵 😵 😵 😅 😅 😅 😅 a to s tou macou ani neriešim, dneska som mu u nedala, a teda ani sme ju nepotrebovali, zajtra idem spraviť šošovicovú polievku, tak mu ju tam potajomky šupnem ani nebude vedieť 😀 😀 😀 milač, len bežkaj k doktorovi, že čo je tá bolesť ok, lebo to nie je sranda...počuj, dneska sme začali skladať novú spálňu a začali sme nočnými stolíkmi a už sú hotové, už len úchytky navŕtať, ale nemáme vŕtačku, až zajtra ide mm k rodičom po ňu...potom odfotím 😉 😉

l_e_n_o_c_k_a
22. jan 2012

@kikaneu wau, to je zaujimave ...uvidis podla vysledkov... bo napr.mojmu muzovi tam robili 14 vypoctov

kikaneu
22. jan 2012

@dijusa tak ja tu chodím už asi od septembra, zvykla som si na baby tu 🙂 sú milé, vždy si pomôžeme, poradíme, povzbudíme sa, ak je nejaký problém 🙂 ako jedna veľká rodina 😉 aj ja som vravela teraz môjmu, tak sa smeje, že aká zhoda 🙂 my sme sa brali na začiatku októbra 2010 🙂

l_e_n_o_c_k_a
22. jan 2012

@vardzikova no na vianoce som zacala krvacat a ostala som doma, myslela som, ze prisla mrcha a to som potratila... vtedy som krvacala 13 dni... juuj ale nechcem na to spominat,, az mi mraz beha po chrbte 😝

kikaneu
22. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no, ešte neviem, kedy sa tam vyberieme 🙂 ale som na to zvedavá, to fakt

kikaneu
22. jan 2012

@vardzikova ja som mala zlé tušenie, ale modlila som sa za nich, no nepomohlo.....preto, len choď, opýtaj sa a ak by neprešlo, tak na pohotovosť.....dávaj na seba pozor 😉

dijusa
22. jan 2012

@kikaneu tiez takmer rovnako :D hej ja tu uz skor chodim,ale len som si tak citavala..a ked vidim ako sa tu povzbudzujete tak mam pocit ze to pomaha 🙂 nielen psychicky ale asi aj k otehotneniu :D nic idem spat tak zajtra sa ozvem co a ako s tym spermiogramom..

kikaneu
22. jan 2012

@dijusa 🙂 super 🙂 tak sa maj pekne, daj vedieť 🙂 som zvedavá 🙂 dobrú noc 🙂

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita ahoj 🙂 počuj, koľko stála tá maca....lebo už si nepamätám a nemám ani link nikde uložený

vardzikova
22. jan 2012

@lucecita no mojka vy ste sa akosi rozčertili čo sa to s vami deje? 😀 😀 😀 😀 daj recept , šošovicovu polievku žeby som si urobila aj ja ?zajtra určite pojdem k dokymu len sa bojim aby bolo všetko v poriadku.. lebo taketo veci nebudem zanedbavať, ked mam chripku tak vždy nato kašlem ale toto nieje chripka toto je moja fazuľka ☹ , jeeeej mojka takže už budeš mať novu spalničku ? lasko tak tak len mi ju pekne odfoť 😎 zajtra pojdem k dokymu a bud mi da marodku čož by som nechcela radšej si vyčerpem dovolenku ktorej ešte mam habadej .. tak budem doma aspon tyžden oddychovať lebo ja som v praci a stale iba v strese a to nieje nič pre mna a hlavne nie pre moju fazuľku , a tobôž ked tento tyžden bude opať kontrola ktora mala byť minuly tyžden ale neprišla

vardzikova
22. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a oj mojka až tak... panebože ☹

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu posielam link, ja mám prášok http://biocare.sk/eshop/produkt/maca

vardzikova
22. jan 2012

@kikaneu ačo purinka ti niečo pisala ešte predtym alebo ako? mojka zajtrapojdem k dokymu a bud mi da marodku alebo si vezmem dovolenku , lebo v takom strese akom robim teraz sa robiť dlho neda ..

aduska_ba
22. jan 2012