icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
23. jan 2012

@aknedz aj ja ho mam večer trošku vačšie neviem či je to preto lebo sa prejedam alebo preto lebo som nafuknuta ako balooon, 😀 ale už som sa konečne vykakala po takej dlhej dobre 😉 prepač že titu taketo veci pišem 😀

chorucka
23. jan 2012

@vardzikova Zlatko lenze ja tam idem uz treti cyklus uz sa k nemu aj nastahujem 😀

vardzikova
23. jan 2012

@chorucka no ak to nebude vadiť tvojmu mm? tak kde je problem 😀 😀 😀 😀 ja som nechodila na folikumetriu,, a to ako sa vlastne robi?

aknedz
23. jan 2012

@vardzikova no to bude tým nafúknutím 😀 a neva, gratulujem! Predsalen zabrala kávička? Inak, čo som písala, že keď som sa pristihla pri hladkaní bruška, že som prestala - nie , že by som sa hanbila, ja by som ho hladkala stale ale predsalen nie sme až také veľké mesto a v kostole býva dosť ľudí, čo sledujú namiesto omše skôr okolitých ľudí, tak preto aby sa to ešte nerozkríklo... 😝

nikolka77
23. jan 2012

@anlady aha, tak mozno naozaj si a ani ta nepozerala dr predtym nez ti pichala vyvolavacku?
no ja som tu nova..ale tak ja som minuly rok v maji potratila..pak sme si dali podla doktorov 5 mesiacov pauzu, no a pak sa mi cysta spravila,tak som bola liecena, o mesiac mi zmizla, a teraz sa zas mozme zacat, cize iba 1 mesiac 🙂tak uvidime

chorucka
23. jan 2012

@vardzikova lekar sleduje ako dozrievaju a ci vobec dozrievaju foliky Hned po mrche az kim folik nepraskne tak 4x mi to vinde Robi to ultrazvukom

vardzikova
23. jan 2012

@aknedz dakuujem,, uff to bola uľava už som si myslela že sa za 9 mesiacov ani raz nevykakam 😠 mojka ja mam pocit že už to aj tak všetci vedia ... ver mi 😀 😀 😀 😀 😀 takže hladkaj brušinko dalej

vardzikova
23. jan 2012

Babky idem sa najesť hned som spať

vardzikova
23. jan 2012

@chorucka no a ked je folik veľky tak snažilkujete alebo ako?

mata_ba
23. jan 2012

@chorucka ahoj.ako?

azzura
23. jan 2012

ahooooj

azzura
23. jan 2012

@aliaxa gratulacia 🙂 velka

zasha
23. jan 2012

@delideli aj ja 🙂 odkial si a kde byvas teraz?

azzura
23. jan 2012

@vardzikova
@chorucka
@mata_ba kuk babzy 😀

mata_ba
23. jan 2012

@azzura vitaj 🙂 ako sa dari?

vardzikova
23. jan 2012

@azzura čaau mojka 😉

azzura
23. jan 2012

@vardzikova
@mata_ba prdele,dnes som stravila doobebedie naaneste ziologii o odtial sup na vlak a obvodnej na odbery .....a to vo stvrtok internemu a objednat zas na anestez. so vsetkymi výstledkami.

azzura
23. jan 2012

@azzura ako sa mame????? 😉

azzura
23. jan 2012

@vardzikova ako sa mame????? emoticon

vardzikova
23. jan 2012

@azzura mojka ty si šikulka len ty dokažeš sama sebe napisať 😉 takže si bola na predoperačnom?čiže ideš na laparku...no super konečne sa posunieš dopredu 😀

azzura
23. jan 2012

@vardzikova dufam,že všetko vybavim do pondelka ,utorok už ležim. Idem na tu laparku, dufam že pomože . Som doma a tukam na mm PC,nejak ma neposlucha 😠

vardzikova
23. jan 2012

@azzura neboj mojka vybaviš ved maš ešte kopu času ja som vybavovala dva dni predtym ako som išla no čo ti poviem 😀 😀 😀 😀 😀 ale to som typicka ja všetko si nechavam naposlednu chvyľu 😀 ani mna pc neposlucha a tiež mam mm pc 😀 😀 😀 😀

azzura
23. jan 2012

@mata_ba ujde,ty???? ? Vybehavam predoperacne vysetrenia 😒

spula22
23. jan 2012

viem, ze je skoro,ale ked musis, tak musis 😀 😀 😀

spula22
23. jan 2012

@azzura mojka ajoj.este stale vybavujes? kedy to ides vlastne? 🙂

azzura
23. jan 2012

@vardzikova teraz zistujem ako by bodlo auto. Obvodocku mam doma v GA a vsetko ostatne v 😒 TT

azzura
23. jan 2012

@spula22 buduci utorok mam prijem do nemocnice a v stredu ma robia 🙂

spula22
23. jan 2012

@azzura tak sa ti to uz krati 🙂.aspon uz budes mat potom a uvidis, ze bude dobre 🙂

vardzikova
23. jan 2012

@azzura no mojkatak to auto by sa ti určite zišlo lasko a nemožeš si požičať manželikove viem že si pisala že ma veľke auto ale kedmusiš tak musiš

azzura
23. jan 2012

@vardzikova dnes mi ide mm pre macu 😀 😀 😀 😀