icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
23. jan 2012

@kikaneu jaaaaaj presne zabudla som 😀 😉

mata_ba
23. jan 2012

@azzura ja viem..a viem aj to,ze co ma byt - to bude..ale ja by som tak chcela babatenkoooo 😲 😲 😲 😲

chorucka
23. jan 2012

@azzura mm sa bal ze bude musiet ist este raz lebo som mu kupila skumavku z malim priemerom a zle sa mu to tam davalo bolo tam len trosicka 😀 Som to opatrovala ako oko v hlave som to mala v teplucku kim som to zaniesla 😀 Vysledok OK Aj ja horm.profil ok tak uz nech ta motyka striela 🙂

kikaneu
23. jan 2012

@azzura snažím sa, no vnútorný pocit ma občas premáha a tvrdí, že to potrvá.....uvidíme, každopádne som tento cyklus naladená optimisticky 🙂

vardzikova
23. jan 2012

@vavenecka može byť že maš ešte nizku hladinu HCG mne meškala 5 dni mrcha a to aj tak mi ukazalo ducha .. čiže kym neprišla mrcha tak nič nieje stratene 😉

chorucka
23. jan 2012

@mata_ba Nie ze mohlo ale musi 😀

mata_ba
23. jan 2012

@chorucka jaj 😀 😀 no ked povies..vy sa kolko snazite?

vardzikova
23. jan 2012

@chorucka milačik tak to je super ked speroše su v poriadku aj ty si ok tak už len nech sa podari 😉

azzura
23. jan 2012

@mata_ba hmmm,viem citim to rovnako a uz davno,ale furt nejake polena musim zdolavat. Moja,ty v mojom veku uz budes mat min.2 😀

vavenecka
23. jan 2012

@vardzikova jej,to si ma potešila 🙂 aj som čítala,že v čase ms sa môže vyskytnúť špinenie,ale ja už fakt neviem...ma to len naťahuje a furt neviem,na čom som...už mám asi aj paranoju-nafúknuté bruško,únava a podobne 😀 hádam neskončím so vsugerovaným tehotenstvom 😀 😀

chorucka
23. jan 2012

Baby som este zabudla vam povedat mam ATB ak mi nezaberu tak mandle pojdu kade lahsie Ktorej z vas uz vyberali mandle z krku

azzura
23. jan 2012

@chorucka super,tesim sa 😀 tak uz len stastie chyba 😀.Ak si ok,tak to bude cochvila 😉

azzura
23. jan 2012

@kikaneu musime verit,nic ine nam neostava 😉 raz sa musi vydarit 😀

vardzikova
23. jan 2012

@vavenecka neboj ak je to tam tak sa to už len tak nevypari ... 😀 skus testnuť obden ale kup si mamatest s citlivosťou 10

anait
23. jan 2012

Baby čaute...
ja som dnes 16DC a včera ma večer bohovsky pichalo v pravom vaječníku, či kde... ale trvalo to asi aj dve hodiny, nie v kuse, ale občas akoby mi nôž zabodli... to viete, čo znamená? bo ja nie 😀

bugynka
23. jan 2012

baby kedy sa pije alchemikovy caj ? v prvej ci druhej polovici cklu ?
a este jedna otazocka , stale mávam 28DC a teraz 25dc som zacala malinko spinit , dnes som mala dostat mrchu ale bolesti brucha ziadne , kdez to v sobotu som myslela ze uz som ju dostala tak bolelo , cim to moze byt ? Tehu urcite niesom. Nikdy som to tak nemala , mne sa mrcha ani nerozbieha , pride a hned je silna aj z bolestami..

mattuliatko30
23. jan 2012

@mata_ba tak to som aj ja 🙂

chorucka
23. jan 2012

@mata_ba no to sa ani neda nazvat snazenie kedze som stale nieco mala co mi branilo tehu. cysty a ta pliaga endometrioza Auguste som bola na LPR potom som sa dohodle z lekarom ze ak nieco tak pridem tak som zacala oktober na folikulometriu tak asi mozem ratat od septembra ozajstne smazilkovanie

mata_ba
23. jan 2012

@azzura no bodaj by si mala pravdu 🙂 mozno aj ty nam das za par dni vediet,ze haloooo,mam // a z dvoch ciarok budu aj dve miminka 🙂

chorucka
23. jan 2012

@bugynka moj lekar by ti povedal ze nie kazdy cyklus musi bit menzes podla ucebnice

vavenecka
23. jan 2012

@vardzikova no len aby 😀 dúfam,že sa to tam pekne usalašilo v mäkkúčku 😠 preventívne som si dala aj vitamín horčík+zinok+vápnik,užívam aj kyselinu listovú,tak už nič iné nezostáva,len nech tam pekne vydrží 🙂 kúpila som si rapiclear,ale zajtra si kúpim aj mamatest,ak sa teda mrcha nerozbehne 😠

mata_ba
23. jan 2012

@chorucka cize rovnako ako ja..my tiez od septembra...akurat,ze sme neboli este na ziadnych testoch..

vardzikova
23. jan 2012

@vavenecka budem držať prsty aby ani nedošla 😉

mata_ba
23. jan 2012
mattuliatko30
23. jan 2012

@vardzikova veru tak.....ubehne to..tak si to vychutnávaj 😉

vardzikova
23. jan 2012

@bugynka alchemika sa pije len do ovulky po ovulke už nie 😉

kikaneu
23. jan 2012

@azzura veru tak 🙂 tak veď všetky veríme, že raz sa podarí, len keby nám niekto pošepkal, že kedy....ľahšie by sa čakalo 😉

vardzikova
23. jan 2012

@anait mojka a si po ovulke alebo ešte len pred? lebo ked ta picha vaječnik tak z toho sa uvolni vajko a pojde na vandrovku 😀

chorucka
23. jan 2012

@mata_ba ja som sla na testy lebo niesom celkom zdrava 😒 A ked prides za lekarom ze chces tehu tak ta zacne vysetrovat ale najskorej mm 🙂

azzura
23. jan 2012

@mata_ba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀